Probleme caldura habitaclu, Nu functioneaza caldura decat pe jumatate de bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme caldura habitaclu, Nu functioneaza caldura decat pe jumatate de bord
grigorescuv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
2006 Laureat +
|
|||
ADIMK3.5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 December 12 ![]() |
Salut,
Si eu am patit la fel dar la mine a fost filtrul de polen iesit si aducea aer rece pe langa. Bafta! |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.4 72kw Manager
- B
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu cred că ai caloriferul parțial înfundat...poate îl cureți cu cola
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Acul trebuie sa stea a jumatate ( https://www.reno.ro/uploads/post-105872-1415476486.jpg ) ... daca nu baga caldura, este de la calorifer... daca esti sigur ca termostatul este bun si nu ai nici un furtun "gatuit".
Ce masina este, motorizare? Trece si tu masina in semnatura si in descriere, ca sa stim si noi despre ce model este vorba .... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
choria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 December 15 ![]() |
Am avut exact aceeasi problema, iar cauza a fost intr-adevar radiatorul de habitaclu, pe care l-am schimbat cu unul nou de la Valeo. Acum nu stiu sigur daca cel vechi nu putea fi curatat, dar stiu ca cu cel nou am din nou caldura si pe stanga si pe dreapta.
|
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedan, benzina, 1.4 - 16
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:42 |