Chemari in service, Megane 4
![]() ![]() ![]() |
Chemari in service, Megane 4
mihaimgm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
In afara de cost, e vreun motiv tehnic pentru care nu opteaza pentru solutia asta ?
https://www.youtube.com/watch?v=07AZHkkLR0k |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
e patent
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Voiam doar sa confirm ca duzele sigur nu sunt perdea ci cu 3 jeturi.
Problema este ca nu se pot regla, ci sunt fixe pe capota (asa au zis in service). Eu m-am dus in service pentru ca aveam una infundata; masina a venit cu duze 3xjet din fabrica. Au suflat cu aer acolo si s-a rezolvat. ![]() Despre alea perdea - sunt ok, dar ar trebui clar alta pompa ca sa bage presiune mult mai mare. Pot confirma ca nicio masina condusa de mine vre-odata nu baga jet eficient de apa pe parbriz la peste ~130 km/h. This post has been edited by vladof: 9 Apr 2017, 09:02 |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
adrianovici_2006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 4 July 16 From: Ramnicu Valcea ![]() |
[quote=vladof,9 Apr 2017, 09:00]
Voiam doar sa confirm ca duzele sigur nu sunt perdea ci cu 3 jeturi. Problema este ca nu se pot regla, ci sunt fixe pe capota (asa au zis in service). Eu m-am dus in service pentru ca aveam una infundata; masina a venit cu duze 3xjet din fabrica. Se pot regla!...eu am schimbat din "perdea", in "3 jeturi", iar apoi mecanicii le-au reglat simplu cu ajutorul unui imbus de 3! This post has been edited by adrianovici_2006: 9 Apr 2017, 17:50 |
--------------------
renault
Anterior M2 ,1,5 dci, 80 cp,
megane 4 INTENS 110 DCI, BOSE Gris titanium
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:49 |