Ace ceasuri Megane II, Demontare ceasuri Megane II
![]() ![]() ![]() |
Ace ceasuri Megane II, Demontare ceasuri Megane II
Synapse |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006
- B81ATN
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum adica ti-ai comandat "dupa" internet ... ?!?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Synapse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 August 10 ![]() |
https://www.autolux.ro/ceasuri-plasma-renau...30-ron-cpr2086/
asta este modelul si de aici le-am cumparat. 3 Feb 2017, 16:39: poze cu ceasurile respective This post has been edited by Synapse: 3 Feb 2017, 16:39 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 183.92k ) Number of downloads: 244 2.jpg ( Size: 128.39k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006
- B81ATN
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
greny |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 18 July 15 From: Timisoara ![]() |
Salut.încearcă sa tragi de ele perpendicular în sus. Rotești un pic acul încât sa nu fie în poziția maxim și tragi de căpăcel. Acel capac este prins de ac prin 3-4 nituri de plastic.tind sa se rupă acele nituri,însă dacă te folosești de o pârghie, o furculiță de metal.sunt destul d3 rezistente, în cel mai rău caz sare capacul,însă îl poți lipi cu super-glue sau alt lipici.când le montezi la loc,împingi ușor acul pe pinul de metal pana începe sa opuna rezistenta.apoi rotești spre stânga pana ajungi în punctul de maxim al motorasului. Scoți iar acul,il aliniezi cu marcajul și îl apesi puțin. Verifici stânga dreapta ușor dacă maximul este pe zero ; dacă nu ,repetiprocedura pana nimerești. Îți recomand sa nu împingi acele la maxim pana nu le testezi pe mașină. Bafta
|
--------------------
Renault
Megane 4
2019 Mégane II 1.6 16v 113 BM0J 2002
Mégane Sedan IV 1.33 tce 140 LVNB 2019 |
|
alexandru31m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 November 16 ![]() |
si eu m-am schmbat leduriile in bord si la partea cu demontatul acelor a fost foarte usor , rasucesti in partea opusa functionarii acelor de ceasornic si tragi in sus , es foarte simplu
|
--------------------
renault
megane
2005 combi
- TM31NOR
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu am demontat acele cu o furculița mică. Furculița de desert. Mai greu cu pusul la loc corect. La mine sunt cam aproximative. Viteza e un pic mai mică decât ce arată.
This post has been edited by Diac: 4 Feb 2017, 23:18 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 13:43 |