Schimbat carbuni pompa servo si tot nu merge.
![]() ![]() ![]() |
Schimbat carbuni pompa servo si tot nu merge.
GmStefan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 March 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2006/ 1.5dci 60kw
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Nu am modelul tau de masina, dar..: Verifica sa ai tensiune la mufa de împerechere a instalației electrice a mașinii cu mufa pompei de direcție. Daca nu ai aparat de măsura poți folosi un bec auto. Bagi doua fire dezizolate in papucii mufei ( nu contează polaritatea) iar in momentul in care închizi circuitul pe fundul si laterala becului acesta ar trebui sa se aprindă. Daca nu se aprinde poți avea următoarele cauze: -cablaj/ mufa defect(a) -releu defect -siguranța arsa/corodata. Înclin sa cred ca ai ori siguranța prăjită ori releul. Nu stiu cum au fost cărbunii...daca au ajuns sa atingă cu firul pe colector atunci una din cele doua cauze de mai sus se manifesta. Sau du-te la un electrician priceput,ca e problema de maxim o ora. Spor la treaba! This post has been edited by dethave: 14 Jul 2016, 11:50 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
Cosmin Ionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 August 16 From: Bucuresti ![]() |
GmStefan, daca esti din Bucuresti, eu am fost ajutat la un pret corect de Ovidiu: 0722142925. Am avut probleme atat pe parte electrica , cat si pe servo.
Ps: scuze daca nu trebuie sa ofer aici numarul, dar inca nu am drepturi de pm ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Symbol
2006
- B183MCI
|
|
ionp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 January 17 ![]() |
gm stefan iti pot recomanda pe cineva care iti rezolva problema cu pompa de servo garantie un an ma poti contacta pe adresa de email
|
--------------------
renault
symbol
2006 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:38 |