Batai la accelerare, Batai la accelerare, la viteze mai mari.
![]() ![]() ![]() |
Batai la accelerare, Batai la accelerare, la viteze mai mari.
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Probabil tripoda planetara(spre cutie).
Volanu nu il misca stanga-dreapta cand cand accelerezi? This post has been edited by cristian_nechita: 2 Nov 2016, 13:42 |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
myx |
![]()
|
Nu am observat. Dar am sa ma uit mai bine in seara aceasta.
2 Nov 2016, 20:17: Am verificat, volanul nu se misca cand acelerez. Cand aveam Solenza se auzeau bataile de la planetara in curba si in viteza a II-a. Acum aud batai cand iau curbe la peste 60km/h. Nu se aude foarte tare. Se aude si cand accelerez in linie dreapta (tot asa la viteza mai mare, cam la peste 80km/h), dar slabut. This post has been edited by myx: 2 Nov 2016, 20:17 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Anvelopele in ce stare sunt?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
myx |
![]()
|
Anvelopele sunt noi, ~6000 km luate anul acesta. Goodyear efficientgrip.
Si aici pe forum si pe fiches-auto.fr nu prea am vazut Laguna 3 cu planetare defecte. La Solenza au inceput sa bata planetarele, dar dupa ce a crapat si s-a inlocuit burduful. Am sa schimb totusi anvelopele de pe fata cu cele de pe spate sa vad cum se comporta. This post has been edited by myx: 2 Nov 2016, 23:10 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
As verifica si rulmentii pe puntea fata.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
Salut, scriu aici pentru a nu deschide un topic nou, am o problema la accelerare brusca masina trage stanga iar la decelerare trage dreapta, asa face si cu cauciucuri de iarna si de vara, si chiar si in mers nu e foarte exacta directia, masina nu are batai la nimic, pivoti bucse, unghiul e facut , ce credeti ca ar putea fi? Multumesc
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce masina? Megane-ul din semnatura? Am avut ceva asemanator la Megane II acum cativa ani, erau slabite bucsele de la bascule (le miscam cu degetul), le-am schimbat cu totul.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
Despre o laguna 3 este vorba
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
Joc in rulmenti, chiar daca nu fac zgomot, asa se manifesta.
Ca sa verifici, cu roata pe pamant, atingi etrierul si o spita de la janta in acelasi timp si misti volanul.Daca simti ca etrierul se departeaza si se apropie de roata ai joc in rulmenti. |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
myx |
![]()
|
Am simtit ceva asemanator la fosta masina. La viteza mai mare senzatia era ca trage ba stanga, ba dreapta. Atunci banuiam joc in caseta. Deci putea sa fie din rulment, nu?
Senzatia aceasta am simtit-o si vara trecuta pe autostrada la Laguna. La peste 120km/h am simtit o usoara senzatie ca trage ba stanga, ba dreapta. Daca acceleram senzatia disparea. Am pus aceasta pe seama oboselii. Inca nu am rezolvat cu bataile. Acum se aud ritmat in line dreapta si volumul creste un pic cu viteza si scade daca accelerez. Scoasa din viteza se aude la fel. Jantele sunt un pic ovalizate, mai mult sau mai putin. Am observat aceasta cand am schimbat cauciucurile. De lovit nu sunt lovite, si nu am urme de lovituri pe ele. Sunt din aliaj, alea originale de pe masina. Am sa incerc sa schimb cu rezerva, sa vad cum este. Daca este problema la janta ramane sa gasesc un atelier care le roluieste cum trebuie. Sper sa nu fie din tripoda. Multumesc cristian_nechita. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
myx |
![]()
|
Da, se pare ca nu este din janta. Din cate imi dau seama este din rulment.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
myx |
![]()
|
Pe ce sa merg la rulmenti SNR sau SKF ?
SNR -340 lei; SKF-440 lei. |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
amandoua marci sunt bune
|
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:22 |