Stropitor luneta
![]() ![]() ![]() |
Stropitor luneta
ionutald84 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 February 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2016 / 1.5dci energy 90cp intens
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Salut!
Mai mult ca sigur a inghetat undeva pe traseu din varii motive..lasa-l pana se mai incalzeste. |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca totusi sa si completezi cu lichid.
Am observat ca atunci cand nu prea mai e lichid spalatorul de la luneta nu mai arunca. |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
ionutald84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 29 February 16 ![]() |
L-am umplut dar tot nu iese...mai asteptam
|
--------------------
Renault
Clio IV
2016 / 1.5dci energy 90cp intens
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
inghetat clar
lasata undeva intr-o parcare, garaj etc. ca sa fie cat mai cald - te duci cu ea incalzita cat mai bine(!), in cateva ore poate se dezgheata, scoti tot lichidul vechi si bagi lichid nou dar cat mai bun mi-am luat-o iarna trecuta si de atunci nu ma mai calicesc - n-are cum sa fie ok zama dintr-un bidon de 5l pe care scrie -20 grade si care costa cativa lei; io unul, cu ala mi-am luat-o ... acum bagam frumos Jetexpert -30 (cica si sonax at fi ok) iar daca mai circul si in afara, unde viteza si curentul amplifica frigul, bagam chiar lichid de -40 de pe la benzinarii - 30-40 ron pt. 3 l parca sau chiar mai scump dar te scapa de multe neplaceri de exemplu, inclusiv jetexpertul -30 curge cam suspect pe luneta, parca ar fi mai "gros" in timp ce pe parbriz stropeste normal, ca un lichid This post has been edited by crisolro: 9 Jan 2017, 07:45 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
@crisolro
Perfect adevarate observatiile.... |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:01 |