Casa din containere
![]() ![]() ![]() |
Casa din containere
meganus_bicorpus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Attached thumbnail(s) casa_1.jpg ( Size: 347.14k ) Number of downloads: 232 casa_2.jpg ( Size: 359.25k ) Number of downloads: 241 casa_3.jpg ( Size: 324.74k ) Number of downloads: 233 casa_4.jpg ( Size: 164.96k ) Number of downloads: 238 casa_5.jpg ( Size: 428.49k ) Number of downloads: 238 casa_6.jpg ( Size: 280.65k ) Number of downloads: 55 |
||
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pt. 2 persoane foarte ok ... cu copiii ce faci?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
La prima vedere, îmi place, pare ok.... Suprafețe vitrate mari pentru lumină naturală și senzație de spațiu, as mai adăuga eu.... Bucătărie open space depinde de cine stă în ea.... Dacă e vorba de o persoană în vârstă nu prea merge, în rest depinde de opțiunile fiecăruia....
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am un dormitor pt doua persoane și canapeaua extensibila din living pentru inca două persoane.nu am ales sa pun și vreun frigider, sau alte electrocansice, vreau sa fie un loc de stat maxim un weekend o data pe luna, sa aibă copiii pe unde sa alerge și să se spele când intră seara in casa.
|
--------------------
renault
|
|
Fan Megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 June 19 ![]() |
In capatul holului poti face o scara de lemn, mansardezi acoperisul cu inca 2 dormitoare si un WC de serviciu, totul din lemn, constructie usoara si calduroasa.E pacat sa pierzi spatiul de sub acoperis.
This post has been edited by Fan Megane: 5 Apr 2020, 13:30 |
--------------------
Renault
Renault Mégane 3 1.5Dci 110pk Eco2 Collection
2012 Expression
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
In afara de costuri....pentru cine sa fac așa ceva?
|
--------------------
renault
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
dacă ai curent vei avea și frigider
e o necesitate |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu recomand gratarul. Nu sunt ok astea rotunde. N au tiraj.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Haha...eram sigur că va zice cineva ceva și de grătar...in ultimul an am făcut maxim 3 grătare, și astea pe la.prieteni.frunoasa casa din videoclip-ul lui dandobre dar clar ajungem la cei 20k de care s-a discutat mai înainte...
Nu reușesc să găsesc un constructor serios sa îmi răspundă punctual la ce vreau eu să știu, mi se tot arunca in fața un preț pe metrul pătrat și că e din țeavă rectangulara cu panouri sandwich... |
--------------------
renault
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as renunta la hol, usa sa dea direct in camera mea si din ea usi catre baie si dormitor.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:34 |