Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme la bloc, cedarea uscatoriei

b64chr
post 9 Dec 2005, 14:26
Post #31

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Nu stiu unde e zona, si nici suprafata uscatoriei. Totusi, daca tu apreciezi valoarea lucrarii pentru acoperis la 4000E, si mai adaugam lucrarile de amenajare a garsonierei si ce alte lucrari mai face firma tot nu vad cum se ajunge la valoarea unei garsoniere.
Da-i in pi*da ma-sii si nu semna nimic, ca sigur sunt unii intelesi cu firma aia.
Fara acordul tau nu pot face nimic din 2 motive:
1. Ai o cota de proprietate din uscatorie, pe care nu ti-o pioate lua nimeni.
2. Nu se poate schimba destinatia uscatoriei fara acordul tau.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 9 Dec 2005, 14:27
Post #32

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

IllusiON nu te lasa convins . Vei avea o gramada de probleme dupa .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
MoneyTalks
post 9 Dec 2005, 14:34
Post #33

-

From: Ireland

Cere-le 5,000 euro minim ca sa iti dai acordul. Altfel NU. Sa iti dea banii firma care vrea sa faca garsoniera.

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
johnsws
post 9 Dec 2005, 15:13
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti

am sters tot ce am vrut sa scriu, si las doar concluzia:
nu semna!
argumentele sunt de partea ta.

This post has been edited by johnsws: 9 Dec 2005, 15:14

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
Ake
post 9 Dec 2005, 19:31
Post #35

Morderator

O sa raspund mai multor idei care s-au vehiculat pe aici. Imi pare rau ca nu am timp sa caut "quote" la fiecare

- Toata afacerea asta este o escrocherie. Sunt surprins sa aflu ca inca se mai practica. Am luat cumva parte la nasterea acestui tip de escrocherie. Eram prin anul trei (deci cam 93-94) cand m-a agatat un nene prin barul facultatii, ca daca n-am nevoie de un job, etc...Era un tip destul de spalat care vorbea cu accent. Prima data cand am fost la el la birou - un fost magazin jalnic pe la Izvor - mi-a aratat niste proiecte de mansardare copiate de prin reviste straine si mi-a spus ca ar vrea sa i le trag in tus. Apoi la vreoi cateva zile am vazut ca tipul incepuse sa abereze - zicea ca o sa aduca nu stiu ce materiale din Germania (de acolo se intorsese el), calculatoare cu care o sa facem poiectarea, si cel mai des imi repeta ca o sa fie milionar si ca o sa castig si eu o caruta de bani daca il ajut. Cand m-a rugat sa-i mai aduc oameni, am inceput sa intreb si eu la ce-i trebuie, si abia atunci mi-a zis ca e nevoie de cineva sa umble prin blocuri si sa propuna administratorilor diverse variante de mansardare sau acoperire la schimb cu diverse spatii. El avea deja un pachet consistent de contracte deja facute (vreo 12) majoritatea din Bacau, dar si din Bucuresti. Practic atunci, principala lui idee era sa faca locuinte cu cost 0 pentru teren (desi era super ieftin terenul la vremea aceea) dar si costuri infime pentru structuri, instalatii si racorduri. Evident ca intrebarea cheie pe care i-am pus-o a fost ce facem cu expertiza de rezistenta? (Era un fapt cunoscut ca marea majoritate a blocurilor erau calculate la marele fix din cauza paranoiei cu economia pe vremea lui Ceasca - si nu mai suportau nici macar un cotet de caine in plus) a zis ca: "Asta se rezolva cu cadouri". Am mai fost de doua trei ori, si cand am vazut ca o tot aburea l-am pupat pe gingii cu tarnacopul

----------------------------------------------

-@ Illusion
1.Eu sunt un pic in ceata. Adica pe tine nu te doare faptul ca astia vor sa te vaduveasca de o bucata serioasa din PROPRIETATEA ta, si te doare ca ai sa ai o baie la peretele comun? Pai asta nu-i nici un bai daca se face ca la carte. (BTW, arhitectii nu pun baile "cap in cap" decat din considerente economice)
2. Nu stiu exact structura blocului tau, dar in 80% din cazuri nu se poate face trecere prin peretele comun. Asa ca pentru a prelua tu camera respectiva trebuie facuta in prealabil o expertiza. (plus ca dupa capul meu ar trebui facute acte V-C cu toti cei n-1 vecini)

-@b4chr
Imposibil sa fie toti vecinii "vorbiti" cu escrocii. Administratorul poate, cei de la ultimul etaj au interes direct iar restul sunt fraieri pur si simplu
-@Dragon
Si eu sustin ca nu e o problema ce confort, din acest motiv ar putea semna. Ce se discuta mai mult aici e insa aspectul legat de proprietate.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
klaus
post 9 Dec 2005, 20:26
Post #36

步步

Si plus ca, dupa mintea mea de ex, in contractul ala de cedare a spatiului ar trebui sa se mentioneze ca transferul dreptului de proprietate se face DUPA efectuarea lucrarilor la care s-a angajat firma.
Cum exista 2 acte (cel de cedare a dreptului de proprietate - atentie zic CEDARE, deci e ceva cam gratuit), si al doilea prin care se angajeaza la reparatii, nu stiu de ce dar mi se pare ca unul nu inseamna neaparat ca se aplica si al doilea...
Adica iau spalatoria, o repara, o fac boboc, se apuca sa faca ceva lucrari si pe terasa, dupa care vand "garsoniera", si pa-pa restul de repartii (cel putin eu daca as vre sa dau o teapa de genul asta asa as face...)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Smiley
post 10 Dec 2005, 08:38
Post #37

Membru autentic

din ce vad eu, Illusion ar vrea sa se extinda, dar nu are bani acum. si restul locatarilor, in loc sa astepte cuminti cu apa picurand din tavane sa stranga Illusion bani sa cumpere uscatoria cu pricina, au gasit un alt cumparator.

Illusion, e dreptul tau sa te opui. Motivatia cu "baia cu perete comun cu camera mea" nu prea tine, exista metode de izolare, atat fonica cat si contra umezelii. Cat despre "sparg aia planseul, si crapa peretii si faianta"..... sa fim seriosi.
Dar, desi nu ai o motivatie buna, poti totusi sa te opui, deoarece esti proprietar al unei bucati din uscatoria respectiva, si statul roman iti garanteaza dreptul la proprietate, si in plus, asa vrea muschiul tau. si aia pot sa se dea si cu fundul de podea, n-au ce sa-ti faca.

dar nu te astepta sa fie asa usor sa ocupi si uscatoria cu pricina. se va gasi, la timpul potrivit, al muschiulos care nu va fi de acord.

This post has been edited by Smiley: 10 Dec 2005, 08:39

--------------------
+
klaus
post 10 Dec 2005, 10:00
Post #38

步步

Uite, eu ma ofer sa vin la vecinul lui Smiley sa-i dau niste gauri cu rotopercutanta in planseu si pereti.
Sa vezi tu ce se crapa peretii la tine... Crede-ma, am vazut cu ochii mei la vecini dupa ce am dat gauri... Noroc ca eu ma am bine cu vecinii.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Ciombe
post 10 Dec 2005, 10:28
Post #39

Membru autentic

From: Arad

Uite, eu ma ofer sa vin la vecinul lui Smiley sa-i dau niste gauri cu rotopercutanta in planseu si pereti.

Mai ales daca aia care dau gauri vin cu niste rotopercutoare de-alea profesionale hilti sau cum se cheama... adevarate pikamere.. sa vedeti voi ce se zguduie tot blocul cand dau aia niste amarate de gauri sau sparturi!
Io am trecut prin asa ceva!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Smiley
post 11 Dec 2005, 08:10
Post #40

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 10 Dec 2005, 11:00)
Sa vezi tu ce se crapa peretii la tine... Crede-ma,  am vazut cu ochii mei la vecini dupa ce am dat gauri... Noroc ca eu ma am bine cu vecinii.
*

nu zic ca nu se crapa(desi recunosc ca n-am vazut pana acum crapaturi d'astea, dar le consider posibile). dar la fel de bine se poate sa nu crape. sau sa se darame blocul de tot. sau nu.
de aia cu logan care incepusera sa se agite prin vara "ce ne facem ca sunt cauciucurile proaste si la iarna derapam cu totii" ati facut misto ca prea se uita la drobul de sare.

--------------------
+
marksman
post 12 Dec 2005, 09:12
Post #41

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Ake @ 9 Dec 2005, 20:31)
-@ Illusion
1.Eu sunt un pic in ceata. Adica pe tine nu te doare faptul ca astia vor sa te vaduveasca de o bucata serioasa din PROPRIETATEA ta, si te doare ca ai sa ai o baie la peretele comun? Pai asta nu-i nici un bai daca se face ca la carte. (BTW, arhitectii nu pun baile "cap in cap" decat din considerente economice)
2. Nu stiu exact structura blocului tau, dar in 80% din cazuri nu se poate face trecere prin peretele comun. Asa ca pentru a prelua tu camera respectiva trebuie facuta in prealabil o expertiza. (plus ca dupa capul meu ar trebui facute acte V-C cu toti cei n-1 vecini)

-@b4chr
Imposibil sa fie toti vecinii "vorbiti" cu escrocii. Administratorul poate, cei de la ultimul etaj au interes direct iar restul  sunt fraieri pur si simplu
-@Dragon
Si eu sustin ca nu e o problema ce confort, din acest motiv ar putea semna. Ce se discuta mai mult aici e insa aspectul legat de proprietate.
*

Avand in vedere ca nu mai am internet acasa, o sa va raspund azi.

@b64chr: uscatoria aia are 5m x 3.5m. Cred ca administratorul o sa ia ceva comision ca prea se agita cu cedarea, cu avantaje etc etc
@dragon: repet, sunt pentru binele comun, dar pentru binele tuturor, nu pentru binele a n-1 oameni si raul (dezavantajul) unuia
@smiley: mi-e cam tot una daca o cumpar eu sau ramane uscatorie, atata timp cat asta inseamna linistea caminului propriu.
@Ake: eu nu folosesc din uscatoria aia nici un centimetru patrat (deocamdata) si poate nu voi folosi. In schimb zidurile blocului sunt destul de subtiri (din "prefabricate") si se aude destul de bine prin ele. Ma deranjeaza in schimb toate chestiile care vor decurge din amenajarea respectivei uscatorii ca si garsoniera. Le-am expus anterior, nu mai scriu din nou.
Daca uscatoria ar fi in alta parte, probabil mi-ar fi "paralel" daca se cedeaza sau nu, dar as respecta decizia celui care s-ar opune cedarii.
Referitor la preluarea de catre mine, valabil si ce i-am scris lui Smiley. Cu privire la expertiza s-a facut deja una la un apartament similar, raspunsul e ca nu se poate face trecere din hol ci doar din sufragerie.

This post has been edited by Illusi0n: 12 Dec 2005, 09:15

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
klaus
post 12 Dec 2005, 11:33
Post #42

步步

Eu cred ca nu se poate face garsoniera din spatiul ala (ce naiba, ca e mai mic decat sufrageria mea) si din cate stiu eu exista normative cu suprafata minima la o locuinta noua... Cred ca vor sa faca birou, ca sa nu le trebuiasca cada/cabina de dus.

--------------------
+
marksman
post 12 Dec 2005, 11:38
Post #43

Post mortem nihil est

@klaus: suprafata aia minima din normative, se poate rezolva cum a zis si Ake in postul lui: cu cadouri. Firmele astea au un singur scop: sa faca profit, daca e posibil cu investitie zero! Asa ca merge 1000 de "iepuroi" ca sa inchida cineva ochii la primarie daca lor le iese clar profit 5000.

--------------------
+
dizzy
post 12 Dec 2005, 12:34
Post #44

Work smart not hard!

Uite, ma ofer eu sa fiu vecinul lui Ilussion.
Cat ma costa spatiul ala?
Si stiu si cum sa fac amenajarile fara sa iti daram zidurile, ma costa mai mult dar nu il chinui cu pichammer. Si la sfarsit, cand mai strange bani, i-o vand lui sa faca doua camere. I-o dau la pretul de cumparare + amenajari+ 2000EUR/an.
Ce zici?

Si sunt baiat bun, Loganist de incredere

This post has been edited by dizzy: 12 Dec 2005, 12:34

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
adi_or
post 15 Dec 2005, 09:20
Post #45

Membru incepator

am si eu o propunere

cred ca o camera in plus ar fi o buna investitie ..
poti incepe prin a lua in proprietate uscatoria ..urmand s-o amenajezi treptat conform disponibilitatilor financiare din viitor

te poti gandi la un credit de consum la banca, daca nivelul de indatorare ti-o permite ..
poti incerca sa te imprumuti de la prieteni..
sau poti propune vecinilor sa accepte plata in rate a uscatoriei

cred ca ai o pozitie avantajata in relatia cu vecinii

e o oportunitate de care ai putea profita..

--------------------
Dacia 1310 L - BH 02 RGL
+
Andrew's father
post 15 Dec 2005, 10:26
Post #46

Membru incepator

Incredibil,
asa ceva eu n-am mai auzit dar, mi-a dat idei:se poate face un apartamaent si pe holul scarii- ca tot parte comuna este(un fel de duplex) si cu o scara exterioara-ca la americani in exteriorul blocului- gata sa rezolvat treaba!
Binenteles ca glumesc,va spun eu sunt socat si cred ca asta este inceputul !Cand te gandesti ca pt.a-ti inchide balconul trebuiesc n-aprobari ce usor le este unora sa faca ditamai modificarile!

--------------------
Daewoo Cielo - B 69 DEY
+
marksman
post 21 Dec 2005, 09:33
Post #47

Post mortem nihil est

Newsflash: au spus ca ma vor da in judecata, pentru ca "ma opun hotararii majoritatii de realiza un acoperis pentru a rezolva problema locatarilor de la etajul 4" si ca o sa platesc cheltuielile de judecata si despagubiri pentru ca prin opozitia mea "cei de la 4 sufera din cauza ca le ploua-n casa". Ei nu inteleg cand le spun ca nu ma opun realizarii acoperisului, ci cedarii uscatoriei. Cand le-am spus ca pentru cheltuielile acoperisului "sa contribuim toti cu o suma lunar" (s-a facut pana acu) mi s-a spus ca oamenii nu vor sa mai plateasca pentru acoperis (deci: ei nu vor sa plateasca, dar tot eu ma opun si tot pe mine ma dau in judecata ?).
De asemenea mi s-au re-enumerat "avantajele" oferite de firma asta, lua-o-ar dracu':
- acoperis
- zugravirea scarii
- inlocuirea tamplariei metalice si lemnoase cu tamplarie "cu termopan"
- realizarea unui balcon pentru vecinul de la parter (in prezent nu are)
Cand am spus ca vreau sa cumpar eu uscatoria mi s-a spus "banu jos, ochii la usa", repede, ca ei nu mai pot sta fara acoperis. Mai adaug incercarea administratorului de a ma cumpara (administratorul face cea mai mare galagie in privinta asta): "Nu aveti nevoie de nici o lucrare prin casa?" si (catre patroana firmei): "Pai oferiti-i si dumnealui ceva, cum ati facut si cu domnu' cu balconu' !".
Va rog sa-mi recomandati un avocat bun.

--------------------
+
klaus
post 21 Dec 2005, 11:02
Post #48

步步

radmasa.gif radmasa.gif .
S-a trecut la romaneasca mita. Mi-a citit administratora postul de pe acest forum?
Eu iti recomand sa le depui o hartie, sa le ceri numar de inregistrare, daca nu vor, le-o trimiti prin posta cu confirmare de primire sau le faci anunt cu martori, ca esti de acord sa suporti, conform legii, cota parte de cost care revine pentru reparatia acoperisului, ca nu te opui repararii acoperisului. Daca se incapataneaza sa nu primeasca hartia si sa semneze de primire, le faci comunicarea prin executor judecatoresc.
Si oricum, eu i-as lasa sa ma dea in judecata. Pentru ca tu nu te opui reparatiei, ci vanzarii cumpararii unui spatiu.
Ca dupa faza asta pot sa de dea si in mama lui de judecata, ca tot in mana o sa ramana cu ea.

Si sa le mentionezi ca ce fac (amenintare) se poate lasa cu dosare penale si cu constatarea unei nulitati absolute a unui eventual act intocmit cu vicii de consimtamant...

PS: nu uita sa mentionezi ca realizarea balconului la un alt proprietar e imbogatire fara justa cauza, daca nu cumva vreo delapidare, furt ceva din banii asociatiei (sau pe care ar trebui sa-i incaseze asociatia)... Ia mentioneaza-le si treaba asta...

--------------------
+
b64chr
post 21 Dec 2005, 11:15
Post #49

Moderator incepator

From: Buzias, Timis

Tot ce ar putea ei sa faca in judecata este sa ceara partaj, pentru sistarea starii de indiviziune asupra uscatoriei. Dar nu e vorba numai de proprietate, e vorba si de schimbarea destinatiei, nu cred ca se poate face fara acordul tuturor, inclusiv al tau. Una peste alta nu cred ca au nici cea mai mica sansa, si nici nu cred ca vor face vreo actiune in instanta. Dar daca fac, ia-ti totusi un avocat ca-s incurcate rau legile.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
marksman
post 21 Dec 2005, 11:23
Post #50

Post mortem nihil est

@klaus: multumesc pentru sfaturi.
@b64chr: da, exact asta vor: partaj; mi-au spus ca nu am nici o sansa, au mai avut un caz asemanator in alta locatie (firma respectiva), pot sa-mi arate toate actele procesului daca vreau. Procesul respectiv a fost castigat de asociatie, cel ce a pierdut trebuia sa plateasca cheltuieli de judecata (dar se pare ca le-a platit firma -- vai, ce marinimie!) si i-au revenit din partaj compensatii de 10 milioane.

LE: sunt curios ce se va vinde in caz ca mai trebuie efectuate reparatii majore la bloc (ma gandesc la tevi) daca dau uscatoria. Probabil cativa mp din casa scarii 243.gif

This post has been edited by Illusi0n: 21 Dec 2005, 11:25

--------------------
+
bertro
post 21 Dec 2005, 11:41
Post #51

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

razi tu, razi, Harap-Alb, dar nu e exlus sa te trezesti in viitor cu vreo taraba instalata pe casa scarii 243.gif
eu zic sa te lupti cu ei pana in panzele albe. sa-si mai puna pofta in cui firmele de genul asta.

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
marksman
post 21 Dec 2005, 17:08
Post #52

Post mortem nihil est

In ritmul asta maine-poimaine o sa platim chirie pentru casa scarii.

--------------------
+
marksman
post 12 Jan 2006, 00:16
Post #53

Post mortem nihil est

QUOTE(klaus @ 21 Dec 2005, 12:02)
Eu iti recomand sa le depui o hartie, sa le ceri numar de inregistrare, daca nu vor, le-o trimiti prin posta cu confirmare de primire sau le faci anunt cu martori, ca esti de acord sa suporti, conform legii, cota parte de cost care revine pentru reparatia acoperisului, ca nu te opui repararii acoperisului. Daca se incapataneaza sa nu primeasca hartia si sa semneze de primire, le faci comunicarea prin executor judecatoresc.

Se pare ca povestea e foarte incurcata, exista niste "eminente cenusii" prin cartier, cu interese la amarata asta de uscatorie. Am fost sfatuit prieteneste sa nu ma opun, pentru ca se va avea grija sa regret momentul in care m-am pus cu ei si sa-mi doresc sa plec intreg din cartier.

QUOTE(klaus @ 21 Dec 2005, 12:02)
Si oricum, eu i-as lasa sa ma dea in judecata. Pentru ca tu nu te opui reparatiei, ci vanzarii cumpararii unui spatiu.
Ca dupa faza asta pot sa de dea si in mama lui de judecata, ca tot in mana o sa ramana cu ea.

Si sa le mentionezi ca ce fac (amenintare) se poate lasa cu dosare penale si cu constatarea unei nulitati absolute a  unui eventual act intocmit cu vicii de consimtamant...

PS: nu uita sa mentionezi ca realizarea balconului la un alt proprietar e imbogatire fara justa cauza, daca nu cumva vreo delapidare, furt ceva din banii asociatiei (sau pe care ar trebui sa-i incaseze asociatia)... Ia mentioneaza-le si treaba asta...
*

Mi-au spus sa-mi vad eu de treaba mea, ca ei "stie pe cine trebuie" si au chiar martori la nevoie. Am citit pe un forum consternarea unui cetatean care a patit-o cu cedarea uscatoriei: "constructorii" au demolat niste ziduri de rezistenta, el i-a reclamat si amenda a venit pe numele asociatiei... ca uscatoria figureaza ca fiind in continuare a asociatiei!

As vrea sa stiu totusi cum procedez sa le trimit hartoaga aia prin executor judecatoresc? ca nu vor s-o primeasca. Am de gand sa-i mai fierb un pic, chiar daca va trebui sa cedez.

--------------------
+
bertro
post 12 Jan 2006, 09:10
Post #54

Membru dezmembrat

nu ceda man, mai ales daca umbla cu amenintari din astea josnice. chiar ajung toti gibonii sa ne spuna ce sa facem?

--------------------
+
Adrian13
post 12 Jan 2006, 09:15
Post #55

Membru incepator

O intrebare daca tot suntem la subiectul Probleme la bloc.Cum scap de vecina de deasupra care la 6 dimineata scutura covoarele in geamul meu.Hai iarna e ca iarna dar vara intra tot praful in casa.In afara de asta mai are si o pisica deci va dati seama miros.Tot mai ales vara.

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
AIX
post 12 Jan 2006, 09:21
Post #56

quite a regular

Ai incercat sa-i spui/s-o rogi sa nu mai faca treaba asta? Cu explicatiile de rigoare.

--------------------
. . .
+
bertro
post 12 Jan 2006, 09:22
Post #57

Membru dezmembrat

te duci si-i spui sa nu mai scuture daca nu vrea cate un ou proaspat pe geamuri in fiecare dimineata sau pusa sa-ti plateasca spalatul geamurilor (efectuat de cea mai scumpa firma de curatenie pe care o gasesti 243.gif)

--------------------
+
Adrian13
post 12 Jan 2006, 09:27
Post #58

Membru incepator

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Tu Bertro ma intelegi cel mai bine pentru ca si tu ai cazul Tanti Jana radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
bertro
post 12 Jan 2006, 09:31
Post #59

Membru dezmembrat

exact smile.gif spre norocul meu tanti jana sta cu 4 etaje mai jos si vine in pelerinaj pana sus mai rar in ultima vreme (deh, varsta), iar pe scari/la intrarea in bloc am invatat sa trec repede pe langa ea smile.gif
in schimb am avut vecini deasupra care ma trezeau duminca la 7AM cu muzica la maxim. de cand mi-am luat boxe si le-am raspuns cu cate o sesiune de metallica&sepultura s-au calmat.
se pare ca la romani vorba buna nu prea functioneaza, doar metode din astea "neortodoxe".

--------------------
+
Adrian13
post 12 Jan 2006, 09:35
Post #60

Membru incepator

Suta la suta de acord cu tine.Nu stiu de ce au romanii o placere in a-si chinui vecinii.

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 12:06
Dacia