nelamurire, schimb bec pozitie
![]() ![]() ![]() |
nelamurire, schimb bec pozitie
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
chiar nimeni?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
in caz ca mai citeste un ametit care habar nu are sa schimbe becurile pe spate..... multumita colegului R1/16v am dat jos manualul si am reusit sa-mi schimb singur becul cu probleme..... e atat de simplu, ca zici ca-si bate cineva joc de tine cand te intreaba....
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DIANA Maia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 August 16 ![]() |
Aceiasi problema o am si eu doar ca pe fata nu stiu unde sunt si cum se schimba vreo indrumare ceva ... mutumesc
|
--------------------
Renault
Scenic
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Intra pe ftpul de la sticky si downloadeaza manualul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 842 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Scenic 2. Pozitie fata. In manual scrie W5W. In realitate, pe cel de pe masina scrie:
OSRAM 64132 12V 6W E1 2EV H6WU Am incercat sa scot partea de sticla din cea metalica dar nu am reusit. Se pare ca .... H6W sunt pe pozitii ![]() This post has been edited by hepea: 4 Jan 2017, 12:46 |
--------------------
ex Dacia
Spring
- .
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 02:01 |