zvon:se va fabrica din nou solenza?
![]() ![]() ![]() |
zvon:se va fabrica din nou solenza?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Solenza nu stiu daca a fost cea mai buna masina construita de romani, dar cu siguranta ca a reprezentat la un moment dat cel mai bun raport performata/pret (sau calitate/pret).
Loganul poate ca o fi mai bun, dar este mult mai scump. Ah, iar despre testele elanului sau controversatele jenti de aliaj, cel putin Loganul a fost testat de ADAC si de EuroNCAP, pe cand Solenza nu. Cu siguranta ca Loganul este superior Solenzei din multe puncte de vedere, dar se adreseaza altei piete, se vrea o masina de famile. Prefer oricand o Solentza Scala noua, decat un Logan din mai multe puncte de vedere: - este mai mica, mai iute si consuma mai putin - are haion, scaune rabatabile si la nevoie se poate transporta ceva voluminos - potrivita pentru oras, dar si la drumuri lungi in maxim 3 persoane - are pret mai mic decat Logan, iar de diferenta se pot plati RCA, Casco, rovinieta, eventual un set de cauciucuri de iarna. Totusi, vrem, nu vrem, acum se fabrica Logan. Desi calitatea este usor deasupra Solenzei, noi platim mai mult pentru cheltuieli suplimentare: cercetarea/dezvoltarea/testarea Loganului, pierderile rechemarilor in service ale masinilor cu probleme, etc. La DSN si Solenza nu prea au existat aceste cheltuieli (au fost bugete mici alocate dezvoltarii; cat despre testare, am testat noi, clientii, atatea radiatoare, calorifere, esapamente, si imbinare chedere la DSN, incat la Solenza au stiut ce sa corecteze fara prea multe teste). This post has been edited by Dic: 25 Dec 2005, 11:28 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
si la logan au stiu sa faca totu' bine de la inceput....au invatat din modele anterioare...
nu-i asa? ![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Una peste alta, saptamana trecuta am vazut trecand prin Pipera un trailer plin cu Solenze noi, albe.
Stie cineva ceva ? Mai exista un dealer care vinde Solenze ? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza, poza....nu credem altfel..
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
- B 67 TMK
2008 "Greierii" ma innebunesc!
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
Le face unul din dealeri pe genunchi intr-un garaj. Asa am auzit.Vrei sa verifici tu GABY IS BACK ! ???????
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.805 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bai, da rau mai faceti de sarbatori !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 23 Dec 2005, 19:25) Sincer , eu am fost in pozitia de a alege intre un Logan "chel" si o Solenza cat mai full options . Am ales Solenza , chiar Scala si nu imi pare rau pentru alegerea facuta . Am avut peste 6500 euro si alegerea asta am facut-o . Parerea mea referitoare la diferente : 1. Loganul este mult mai mare ( mie nu-mi trebuie mai mare pentru ca initial am vrut sa-mi iau Matiz ) . Este mai greu ( consum mai mare , se strecoara mai incet prin trafic ) Interiorul are intr-adevar comenzile mai bine pozitionate . Nu pot spune ca-mi lipseste ceva de la Logan ( poate doar oglinzile incalzite si eventualul Airbag ( desi unele Solenza au )) . Despre pozitiile comutatoarelor pentru geamuri ... de cate ori deschideti voi geamurile pe zi ??? Mai ales la o masina cu A/C ... 2. Unii spun ca stau mai bine in Logan ... eu nu stau ... e prea mare interiorul si se incalzeste mai greu . In Logan , dupa 30 de minute de condus , daca nu deschid geamul incepe sa ma doara capul ( mama era sa vomite ) . Trebuie sa vorbesti tare din spate ca sa te auda cei din fata ... si se aude foarte infundat , ca intr-un butoi . 3. Referitor la scaunele mari ... au fost reportaje si au fost chemati multi care au avut probleme ca s-au rupt spatarele din cauza ca nu au avut intariri la spatar ! 4. Jentile din aliaj ... povestea cu testul Elanului .... la Solenza nu au fost nici un fel de probleme si se comporta foarte bine si arata mult mai bine . 5. Aerodinamica de caramida a Loganului eu o consider mult mai proasta decat a Solenzei . Daca vezi un Logan si o Solenza unul langa altul , aceeasi culoare ( rosu de exemplu ) , ai impresia ca Loganul a fost umflat cu pompa prea mult , parca e o gogoasa . 6. Calculatorul de bord al Loganului , sincer nu se compara al celor al altor marci si , desi mi-ar fi placut si mie un calc. de bord , unii chiar cred ca si Solenza are , prin acel afisaj , desi nu e . Apropos , ca tuning , poti schimba bordul Solenzei si ii pui de Logan sau si mai bine , de Clio ( care arata beeeeton !!! ) 7. Sonorizarea este mult mai buna la Solenza decat la Logan de departe !!! Eu , cu boxele din fabrica + cd-player-ul stock aveam sonorizare mai buna decat un prieten care a bagat 10 mil in : m3-player Alpine + boxe fata+ boxe spate . Acum e adevarat ca si nici alegerea lui nu a fost cea mai fericita , dar ... se aude altfel . 8. Vopseaua , caroseria si in general tabla a avut mai multe probleme cea de Logan decat cea de Solenza . Concluziile mele , in urma carora am ales sa cumpar masina au fost urmatoarele : e mai mica , se strecoara mai repede in circulatie , e mai manevrabila , piesele se gasesc chiar si de calitate si , costa mai putin , consuma mai putin . Nu-mi pare rau de alegerea facuta nici macar cand bag benzina si ma gandesc ca puteam sa am un Matiz si sa bag mai putina , dar ... ma gandesc si ca puteam sa-mi iau un Logan si sa bag mai multa . Toti taximetristii si mecanicii pe care i-am intrebat au raspuns ca "de departe cea mai buna Dacie pe care au facut-o romanii " . Daca vei conduce Solenza 10 minute , probabil ca vei avea anumite observatii , dar daca o vei conduce mai mult timp , inclusiv cat sa faci un plin si sa mergi de acei bani , vei ajunge la concluzia ca merita toti banii .Ca de fapt la pretul de un Logan chel , cumperi o Solenza full options . Oare merita 8.600 - 8.800 euro Loganul full ??? Eu nu cred . Dar vorba unui coleg de forum ... daca nu ajungi la struguri ... intr-adevar ti se par foarte acri si mai ales daca ti-ai luat o teapa de atatea mii de euro . Vrei sa vezi cate tepe sunt ... citeste pe forum si sa faci o vizita prin targ ... Cum vad ceva in neregula la masina , cum fuga cu ea in targ ... Doar ca , in targ trebuie sa mai scazi cel putin 1000 de euro ca sa gasesti pe cineva care sa ti-o cumpere ... Oricum bafta ! Nu am citit decat ce a spus omu,......asa ca o sa va fac o marturisire un ferrari ar consuma prea mult ar avea motorul prea zgomotos,pana la urma la ce foloseste electricitatea daca ferrari-ul are AC,la latimea sa se strecoara mult mai greu sau deloc prin trafic,si in plus din asta nu au taximetristiiintr-o solenza voi fi mereu multumit dupa plinul rezervorului Desii mi-ar fi placut <<manetino>> oricand pot sa pun bord de CN care arata beeeeeeeeton......scuze daca am fost prea ironic dar ai dreptate la partea cu strugurii...........ce inaltime ai? Sunt multumit de loganul meu(abmition) pentru ca....... platesc doar vreo 105 euro rata........ pot sa fac cei 200 de km pana la Bucuresti cu un consum de 6,2 l/100 asta fara sa o las sub 100km/h de cand am cumparat-o consumul mediu nu a sarit peste 7... cei p care ii stiu cu 1,4 au un consum mediu peste Datorita ABS-ului pot spune ca scapat de 2 ori...deci de am 2 vieti in plus fata de eventualul posesor de solenza ATAT! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand ma deranjeaza punctuatia ta ( ai mancat virgule , puncte si muulte altele ) . Nu ai citit decat ce am spus eu ... de ce oare ? .. lenea ? Ce legatura ar avea Ferrari-ul cu Logan-ul ???? Aberatie !!! Am 1,84 inaltime si vre-o 95 kg , daca intr-adevar te intereseaza . Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc pozitia la volan . Primul lucru pe care l-am cumparat la masina a fost un set de huse , imitatie de piele , cu suport lombar si lateral , care initial au fost putin cam maricele , dar acum vin ca turnate . Despre care struguri e vorba ? Eu am spus ca am avut bani sa cumpar cel putin un Logan chel , sau un Matiz SE , dar am preferat o Solenza cel putin Clima . ( ei bine am reusit chiar Scala ) Nu-mi pare rau nici o clipa de alegerea facuta si de asta nu inteleg partea cu strugurii , mai ales ca-mi place vinul demi-dulce si nu sec-ul . Tu ti-ai permis sa dai atatia bani pe Ambition-ul tau ( cred ca numele vine de la o ambitie prosteasca ... cel putin eu de fiecare data de la asta imi aduc aminte de versiune ) . Ai dat pe el peste 8000 de euro , bani pe care eu nu i-am avut , iar daca ii aveam in nici un caz nu as fi luat Dacia , ci Clio Simbol , masina pe care o ravnesc de ceva vreme , mai ales varianta diesel , dar , poate peste cativa ani o voi avea . Eu nu am facut comparatie intre "Ambitia ta " si Scala , ci intre Ambiance ( nou 5300 - 6000 euro ) si Scala ( SH 5200 - 5500 euro ) .
Citat : " pot sa fac cei 200 de km pana la Bucuresti cu un consum de 6,2 l/100 asta fara sa o las sub 100km/h . de cand am cumparat-o consumul mediu nu a sarit peste 7... cei p care ii stiu cu 1,4 au un consum mediu peste " . Eu nu avut nimic de spus referitor la ce ai spus tu , dar acum chiar ma calci pe coada si iti spun : 1. tinand cont ca ai motor de 1.6 , iar eu de 1.4 , nu ai cum sa ai tu un consum mai bun decat al meu ! Masina ta e mai grea , cu o aerodinamica de caramida si chiar si tu esti mai greu decat mine probabil ![]() 2. ai mentionat doar consumul extern ! de 6,2 % . Nu te intreb cum l-ai calculat , ca nu ma intereseaza ( si ar fi un roman de discutat pe tema asta ) , dar extern , consumul meu este pe la 6 % , iar eu de obicei o tin intre 70 si 120 , cu varfuri de 140 km/h . Din ce ai spus inseamna ca nu esti din Bucuresti , ci din afara , probabil dintr-un oras cu 3 semafoare , pentru ca , daca ai fi din Bucuresti si ai merge 90% din distanta totala parcursa cu masina in Bucuresti , atunci ai lasa nasul plecat si ti-ai sopti in barbie ca nu a fost ce-a mai fericita alegere aceasta masina ( cel putin din punct de vedere al consumului ) . 3."consumul mediu nu a sarit peste 7 " , nici mutu nu te crede si te cataloghez si eu un mare vanator si pescar ce ne esti ! Daca ai locui in Bucuresti , in aceasta perioada , ai avea un consum de cel putin 9,5 % intern si 6,5 extern , numai din cauza temperaturilor scazute si a traficului execrabil , indiferent daca esti frate geaman cu germanul care a obtinut un consum de 2,6 % pe o Skoda diesel parca . Cat despre ABS , felicitari si sa o tii tot asa , doar ca , tine mine , doar pisica are 10 vieti ! ![]() Exagerarea ta cu vietile in plus ... daca ai facut accident cu ABS si ti-ai fracturat vre-o mana , poate poti spune ca ai scapat cu 10 % mai bine datorita ABS-ului , dar altfel , probabil ca ti-ai fi fracturat doar bara ( la masina ) , fata de varianta cu ABS , cand nu ai fi patit nimic . Un Logan cu motor de 1.6 trage mai bine decat Loganul de 1.4 , dar si consuma mai mult in oras ( cu 1 - 1,5 % ) , iar in afara , diferenta de consum scade drastic deoarece 1,6 are parte de alta cutie , cu rapoarte mult mai bine etajate decat cea de 1.4 . Daca o folosesti mai mult in exterior si nu esti din Bucuresti , daca ai nevoie de putere , de spatiu , iti permiti benzina mai multa si iti place masina , sa ai parte de ea , ca o meriti si te merita ! Dar la noi aici sunt alte reguli si conditii cand iti cumperi o masina si de aceea , parerea mea este ca ... parerea ta ... este putin cam ... acra . Bafta ! si La multi ani ! This post has been edited by marius80_eugen: 31 Dec 2005, 00:08 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca va ziceam ca ar trebui sa facem un subforum si sa-i zicem "cenaclul literar"...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 31 Dec 2005, 03:59) In primul rand ma deranjeaza punctuatia ta ( ai mancat virgule , puncte si muulte altele ) . Nu ai citit decat ce am spus eu ... de ce oare ? .. lenea ? Ce legatura ar avea Ferrari-ul cu Logan-ul ???? Aberatie !!! Am 1,84 inaltime si vre-o 95 kg , daca intr-adevar te intereseaza . Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc pozitia la volan . Primul lucru pe care l-am cumparat la masina a fost un set de huse , imitatie de piele , cu suport lombar si lateral , care initial au fost putin cam maricele , dar acum vin ca turnate . Despre care struguri e vorba ? Eu am spus ca am avut bani sa cumpar cel putin un Logan chel , sau un Matiz SE , dar am preferat o Solenza cel putin Clima . ( ei bine am reusit chiar Scala ) Nu-mi pare rau nici o clipa de alegerea facuta si de asta nu inteleg partea cu strugurii , mai ales ca-mi place vinul demi-dulce si nu sec-ul . Tu ti-ai permis sa dai atatia bani pe Ambition-ul tau ( cred ca numele vine de la o ambitie prosteasca ... cel putin eu de fiecare data de la asta imi aduc aminte de versiune ) . Ai dat pe el peste 8000 de euro , bani pe care eu nu i-am avut , iar daca ii aveam in nici un caz nu as fi luat Dacia , ci Clio Simbol , masina pe care o ravnesc de ceva vreme , mai ales varianta diesel , dar , poate peste cativa ani o voi avea . Eu nu am facut comparatie intre "Ambitia ta " si Scala , ci intre Ambiance ( nou 5300 - 6000 euro ) si Scala ( SH 5200 - 5500 euro ) . Citat : " pot sa fac cei 200 de km pana la Bucuresti cu un consum de 6,2 l/100 asta fara sa o las sub 100km/h . de cand am cumparat-o consumul mediu nu a sarit peste 7... cei p care ii stiu cu 1,4 au un consum mediu peste " . Eu nu avut nimic de spus referitor la ce ai spus tu , dar acum chiar ma calci pe coada si iti spun : 1. tinand cont ca ai motor de 1.6 , iar eu de 1.4 , nu ai cum sa ai tu un consum mai bun decat al meu ! Masina ta e mai grea , cu o aerodinamica de caramida si chiar si tu esti mai greu decat mine probabil ![]() 2. ai mentionat doar consumul extern ! de 6,2 % . Nu te intreb cum l-ai calculat , ca nu ma intereseaza ( si ar fi un roman de discutat pe tema asta ) , dar extern , consumul meu este pe la 6 % , iar eu de obicei o tin intre 70 si 120 , cu varfuri de 140 km/h . Din ce ai spus inseamna ca nu esti din Bucuresti , ci din afara , probabil dintr-un oras cu 3 semafoare , pentru ca , daca ai fi din Bucuresti si ai merge 90% din distanta totala parcursa cu masina in Bucuresti , atunci ai lasa nasul plecat si ti-ai sopti in barbie ca nu a fost ce-a mai fericita alegere aceasta masina ( cel putin din punct de vedere al consumului ) . 3."consumul mediu nu a sarit peste 7 " , nici mutu nu te crede si te cataloghez si eu un mare vanator si pescar ce ne esti ! Daca ai locui in Bucuresti , in aceasta perioada , ai avea un consum de cel putin 9,5 % intern si 6,5 extern , numai din cauza temperaturilor scazute si a traficului execrabil , indiferent daca esti frate geaman cu germanul care a obtinut un consum de 2,6 % pe o Skoda diesel parca . Cat despre ABS , felicitari si sa o tii tot asa , doar ca , tine mine , doar pisica are 10 vieti ! ![]() Exagerarea ta cu vietile in plus ... daca ai facut accident cu ABS si ti-ai fracturat vre-o mana , poate poti spune ca ai scapat cu 10 % mai bine datorita ABS-ului , dar altfel , probabil ca ti-ai fi fracturat doar bara ( la masina ) , fata de varianta cu ABS , cand nu ai fi patit nimic . Un Logan cu motor de 1.6 trage mai bine decat Loganul de 1.4 , dar si consuma mai mult in oras ( cu 1 - 1,5 % ) , iar in afara , diferenta de consum scade drastic deoarece 1,6 are parte de alta cutie , cu rapoarte mult mai bine etajate decat cea de 1.4 . Daca o folosesti mai mult in exterior si nu esti din Bucuresti , daca ai nevoie de putere , de spatiu , iti permiti benzina mai multa si iti place masina , sa ai parte de ea , ca o meriti si te merita ! Dar la noi aici sunt alte reguli si conditii cand iti cumperi o masina si de aceea , parerea mea este ca ... parerea ta ... este putin cam ... acra . Bafta ! si La multi ani ! ok, scuze! nu stiam ca e un forum dedicat posesorilor de dacia din bucuresti....ai plecat cu gandu ca granitele Romaniei se opresc la sectorul Ilfov. Nu punctuatia a fost subiectul postul-ui nu am semnat un contract in care sa ingrijesc ranile celor lezati de punctuatia mea. desrpe ambitia mea, am spus rata lunara e 105 euro,daca spun ca sunt persoane care platesc mai mult pentru o versiune mai slaba o cataloghezi tot ca folclor? ,, ai mentionat doar consumul extern ! de 6,2 % . Nu te intreb cum l-ai calculat ,, E chiar asa de greu sa citesc computerul de bord sau trebuia sa chem o echipa de investigatii ?Mai doreai si o aprobare de la rar? ,,Din ce ai spus inseamna ca nu esti din Bucuresti , ci din afara , probabil dintr-un oras cu 3 semafoare , pentru ca , daca ai fi din Bucuresti si ai merge 90% din distanta totala parcursa cu masina in Bucuresti , atunci ai lasa nasul plecat si ti-ai sopti in barbie ca nu a fost ce-a mai fericita alegere aceasta masina ( cel putin din punct de vedere al consumului ) . ,, la fel cum tu ai stabilit universul discutiei in domiciliul tau (bucuresti )la fel am facut si eu. Nasul plecat?Tu vorbesti despre reactii posibile la situatii imposibile.Adica lafel cum ti-as povesti eu tzie despre franarea de la 175. ."consumul mediu nu a sarit peste 7 " , nici mutu nu te crede si te cataloghez si eu un mare vanator si pescar ce ne esti ! Daca ai locui in Bucuresti ,, Omuleeeeee!....tu pui loganul meu in drumul tau ![]() despre variantele cu abs stiu doar ca diferenta o fac cauciucurile, si mai stiu ca e o diferenta de vreo 4-5 metrii intre Loganul din romania si cel din afara vezi auto motor si sport testele din germania din revista din luna asta si cel mai vechi... ,,Exagerarea ta cu vietile in plus ... daca ai facut accident cu ABS si ti-ai fracturat vre-o mana , poate poti spune ca ai scapat cu 10 % mai bine datorita ABS-ului , dar altfel , probabil ca ti-ai fi fracturat doar bara ( la masina ) , fata de varianta cu ABS , cand nu ai fi patit nimic ,, asta chiar nu pot sa o comentez...scuze dar e o porcarie:D ,,Daca o folosesti mai mult in exterior si nu esti din Bucuresti , daca ai nevoie de putere , de spatiu , iti permiti benzina mai multa si iti place masina , sa ai parte de ea , ca o meriti si te merita ! Dar la noi aici sunt alte reguli si conditii cand iti cumperi o masina si de aceea , parerea mea este ca ... parerea ta ... este putin cam ... acra,, aici chiar iti revii bravo! DECI POTI FI OBIECTIV. Probabil ca din dorinta de a avea ultimul cuvant sau din orgoliu o sa continuam la nesfarsit ,asa ca propun sa nu mai continuam discutia:D impacate cu gandul ca cineva undeva are un consum sub 7 si ca nu foloseste punctuatia pt a multumii fratii crestini:D glumesc:D Eu o sa astept clipa cand se va deschide un forum daciaclub pentru cei din afara bucurestiului. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Aaa, ce ziceai Klaus? Cenaclul literar? Nu mai bine o Sezatoare.
![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, nu is solentele pentru angajatii Dacia care is scoase la vanzare "ca noi" pentru plangaciosii dupa SLZ?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
avathan |
![]() ![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 30 Dec 2005, 23:50) Nu am citit decat ce a spus omu,......asa ca o sa va fac o marturisire un ferrari ar consuma prea mult ar avea motorul prea zgomotos,pana la urma la ce foloseste electricitatea daca ferrari-ul are AC,la latimea sa se strecoara mult mai greu sau deloc prin trafic,si in plus din asta nu au taximetristiiintr-o solenza voi fi mereu multumit dupa plinul rezervorului Desii mi-ar fi placut <<manetino>> oricand pot sa pun bord de CN care arata beeeeeeeeton......scuze daca am fost prea ironic dar ai dreptate la partea cu strugurii...........ce inaltime ai? Sunt multumit de loganul meu(abmition) pentru ca....... platesc doar vreo 105 euro rata........ pot sa fac cei 200 de km pana la Bucuresti cu un consum de 6,2 l/100 asta fara sa o las sub 100km/h de cand am cumparat-o consumul mediu nu a sarit peste 7... cei p care ii stiu cu 1,4 au un consum mediu peste Datorita ABS-ului pot spune ca scapat de 2 ori...deci de am 2 vieti in plus fata de eventualul posesor de solenza ATAT! tare asta mai ales aia cu consumul ... iti place sa te minti asa rau ? ![]() This post has been edited by avathan: 5 Jan 2006, 18:57 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
Sunt curios cati dintre voi ar cumpara Solenzele astea uzate , fie ele si reconditionate.
Sa nu uitam ca aceste masini au fost scoase din fabricatie. Pentru DFA : Poti sa spui si pretul de la dealer ? Si eventual ce grad de echipare au. |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(hari @ 6 Jan 2006, 13:41) Doar le-am văzut în depozitul Dacia din Buzău, trebuie să trec din nou pe acolo și să mă interesez. Vă anunț. Later edit: Am fost, le-am văzut, pe stoc au 3 bucăți, 2 pe benzină, 1 pe motorină (1.9D firește). Toate sunt din 2003, din cele pe benzină una este Clima, alta este Scala, toate au AC, DA și geamuri electrice. Nu cunosc nr. de Km parcurși. Clima este 200 de milioane, Scala este 210, la fel și 1.9D-ul. Prețurile sunt cu TVA, dar nu cred că sunt cele de la Dacia, ci mașini returnate către societățile de leasing (RCI probabil), cel puțin dealer-ul așa zice, el nu știe de mașinile alea de la Dacia... This post has been edited by DFA: 6 Jan 2006, 17:24 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(DFA @ 6 Jan 2006, 13:14) Doar le-am văzut în depozitul Dacia din Buzău, trebuie să trec din nou pe acolo și să mă interesez. Vă anunț. Later edit: Am fost, le-am văzut, pe stoc au 3 bucăți, 2 pe benzină, 1 pe motorină (1.9D firește). Toate sunt din 2003, din cele pe benzină una este Clima, alta este Scala, toate au AC, DA și geamuri electrice. Nu cunosc nr. de Km parcurși. Clima este 200 de milioane, Scala este 210, la fel și 1.9D-ul. Prețurile sunt cu TVA, dar nu cred că sunt cele de la Dacia, ci mașini returnate către societățile de leasing (RCI probabil), cel puțin dealer-ul așa zice, el nu știe de mașinile alea de la Dacia... Sigur NU sunt cele reconditionate.Le au de ceva vreme la vanzare. Cea rosie diesel a fost a unui baiat din Ramnic. A umblat cu ea putin prin oras cu afis "de vanzare" apoi a dus-o la dealer."FUS" avea nr. Asta e sosita ultima. Cea albastra nu are abtibildul ce indica varianta de echipare pe usa dreapta..semn ca usa e "reconditionata". Oricum la preturile astea SLZ se mentin in top.. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 30 Dec 2005, 19:28) Una peste alta, saptamana trecuta am vazut trecand prin Pipera un trailer plin cu Solenze noi, albe. Stie cineva ceva ? Mai exista un dealer care vinde Solenze ? Eu chiar am vazut un trailer plin ( vreo 8 masini, ca erau suprapuse pe doua "punti" ), si toate erau albe, si aratau ca noi. Chiar asa coincidenta, atatea Solenze SH, si toate albe ? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mai, poate is SLZ Prima ramase de la Loto
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
most-wanted |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 4 January 06 ![]() |
da de zgomotu din cutia de viteze de la LOGAN ce ziceti??? (ala din treapta 1 de viteza)
|
--------------------
honda
civic 1.8L
- b-77-caf
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce sa zicem ? ca nu-i de la Solenza
![]() Da mata fuga cu zgomotul la sectiunea LGN ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
most-wanted |
![]()
|
|
--------------------
honda
civic 1.8L
- b-77-caf
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
avem si lipsuri !!!!
RASPUNSUL este ca esti OFF topic cu o problema de LGN pe un topic de SLZ'a concret ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
off topic dar nu m-am putut abtine Alo domnu'... mai incet te rog ca esti cam grabit . La bursa il intrebi pe ala de ce vinde masina (ai citit regulamentul ? ), aici se discute despre fabricarea solenzei ... si tu vi cu zgomote la logan. Nu ti se pare ca esti cam agitat? Linistete-te si apoi da-ti cu parerea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
most-wanted |
![]()
|
|
--------------------
honda
civic 1.8L
- b-77-caf
|
|
most-wanted |
![]()
|
QUOTE(CosminM @ 18 Jan 2006, 15:38) off topic dar nu m-am putut abtine Alo domnu'... mai incet te rog ca esti cam grabit . La bursa il intrebi pe ala de ce vinde masina (ai citit regulamentul ? ), aici se discute despre fabricarea solenzei ... si tu vi cu zgomote la logan. Nu ti se pare ca esti cam agitat? Linistete-te si apoi da-ti cu parerea. offtopic : am editat acolo , da imi dau seama ca o luasem pe aratura , scuze si pentru aia (daca mai aveti ceva de reprosat va rog sa-mi ziceti pe privat ca sa numai bagam offtopicuri. |
--------------------
honda
civic 1.8L
- b-77-caf
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu va mirati ca nu inchid topicul, dar chiar sunt curios ce se intampla cu Solenzele astea fantoma. Am vazut si eu zilele trecute pe la Maracineni (langa Buzau) un trailer cu vreo patru Solenze (nu numai albe) care pareau noi noute.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 11:33 |