problema audio, casetofon megane 3
![]() ![]() ![]() |
problema audio, casetofon megane 3
irinel_achim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 January 17 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20150212_123023.jpg ( Size: 1.99mb ) Number of downloads: 269 |
||
--------------------
Renault
Megane 3
2010,grandtour
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sincer nu stiu o solutie la problema asta.....pentru probleme de acest gen eu merg la electonist care resofteaza.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
irinel_achim |
![]()
|
ok,meri frumos,se poate resofta casetonul?Daca merge,poate il pot face cei de la Renault.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2010,grandtour
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Renault nu stie de asta....doar schimb cu altul nou!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dalaras |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 May 08 ![]() |
Fac resoftari cei de la Renault, cel putin cei de la Timisoara(mi-au facut la radioul meu).
|
--------------------
renault
megane
2014/1.5 dci
|
|
irinel_achim |
![]()
|
Salutare,
asa este "dalaras"..se pare ca fac si cei de la Renault resoftari la casetofon.M-am programat pentru maine dimineata la ora 10. Va tin la curent cu ce am reusit sa fac. Cele bune |
--------------------
Renault
Megane 3
2010,grandtour
|
|
irinel_achim |
![]()
|
Salutare,
in sfarsit am rezolvat problema...care nu imi dadea pace de 3 saptamani. La insistentele mele,am resoftat casetofonul la Renault...(dar de ce sa il resoftam,o facem dar fara rezultat,..va luam banii degeaba si nu o sa mearga...etc0.Am insistat si au resoftat casetofonul,care acum a trecut la versiunea 91.14...si merge brici...deocamdata. Cam atat deocamdata,daca mai apare ceva,va anunt. Cele bune 13 Jan 2017, 08:21: PopaDragos ...resoftarea am facut-o la Serus Ploiesti -dealer Renault - si costa 100 ron. This post has been edited by irinel_achim: 13 Jan 2017, 08:21 |
--------------------
Renault
Megane 3
2010,grandtour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 11:49 |