Buson umplere ulei blocat
![]() ![]() ![]() |
Buson umplere ulei blocat
mitzunator |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se roteste 180* si apoi tragi in sus!
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
Am reusit sa il desfac cu un mops,dar s-a rupt o bucata de plastic din el de 1-2 mm si a cazut in motor....Ce se va intampla?.....
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie recuperata urgent bucata cazuta....altfel poate cauza blocarea unor piese sau colmata vreun orificiu de canalizare ulei.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mitzunator |
![]()
|
Si cum se poate face acest lucru? dar sincer nu cred ca o mai gaseste nimeni in motor....
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca a ajuns in baie, esti safe, nu va urca inapoi, ca nu trece de sorb.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dar il obtureaza.
La cat e bucata de mica 1-2 mm nu cred totusi ca obtureaza prea mult ![]() This post has been edited by jas2: 25 Nov 2016, 22:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
mitzunator |
![]()
|
maxim cat un bob de piper dar de forma trapezoidala,sa zic si subtire. de scos sigur nu am cum sa il scot singur.nu se aude nici un zgomot suspect pana acum si nici erori nu am. inca!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:13 |