Zeita, DS5 Hybrid4
![]() ![]() |
Zeita, DS5 Hybrid4
PetruDez |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 707 Joined: 21 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Am schimbat pe dizal si Koleos
2007/2014
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mulțumesc :-) asemenea!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place! E foarte misto, s-o o stapanesti sanatos!
Cand o sa inceapa mesajele de genul: de banii aia....da ignore. Chiar mi se pare ca lumea! Bravo! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Multumesc
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa trebuie sa arate o masina in secolul 21!!!!
![]() Sabia ce pleaca de la faruri pana la oglinzile retrovizoare e criminala. Felicitari pentru o alegere deosebita! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
R19 sa nu iti para rau nici o secunda ca ai luat-o
![]() Foarte misto jucaria si din cate vad cam cu maximul ce se poate pune pe ea ... la anii ei/ km ei pretul a fost foarte corect aviz amatorilor care viseaza la asa ceva la 6000 euro ![]() This post has been edited by cj98czh: 23 Nov 2016, 20:24 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Bine ca au renuntat la prostia aia de covrig cu miez fix
![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si mie imi place, chit ca-i tractor
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cat are garda la sol? Poti sa mergi doar pe electric?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De curiozitate ... ce zice la tine la capitolul distributie?
180.000 km sau 120 luni? Pe autodata asa apare. Motor RHC? 23 Nov 2016, 21:15: QUOTE(R19/16v @ 23 Nov 2016, 17:48) Asta a fost direct la ooo .... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 23 Nov 2016, 21:15 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
@czh 240k km sau 10 ani. Nu-mi pare rau deloc, dimpotriva, imi place din ce in ce mai mult.
Alarma ii lipseste, dar asta nu putea fi comandata la neamt. Merge pur electric, nu stiu cat, ca n-am avut curiozitatea, dar nu cred ca foarte mult, nu asta e rolul motorului electric. @UXE cam mica, dar ma obisnuisem cu suspensia dura si joasa de la scenic. |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
Tare cred ca alarma are by default integrata ... si goarna este claxonul ... cel putn la mine este ... m-as mira sa nu aiba .. doar ca nu suna oricand ca una clasica ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
ANTI-THEFT ALARM WITHOUT THEFT PROTECTION ALARM
Plateste CASCO, no worries. |
--------------------
DS
5H
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Felicitari pentru achizitie, e o masina deosebita
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
R19/16v |
![]()
|
Mulțumesc
|
--------------------
DS
5H
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
cj98czh |
![]()
|
Adica un diesel hybrid
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
Precisely
|
--------------------
DS
5H
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bravo! Super masina! S-o stăpânești sănătos!
Cutia cum e? Schimba ok? E manuala robotizata, nu? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
Da, in cazul de fata e foarte ok, inteleg ca in lipsa motorului electric poate fi destul de ciudat tipul asta de cutie.
Multumesc ![]() |
--------------------
DS
5H
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Frumoasa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Să o stăpânești sănătos. E mișto.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
R19/16v |
![]()
|
@BLUE R 19 nu, din nemtia.
@koldun multumesc |
--------------------
DS
5H
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Frumoasa jucaria
![]() LE: an fabricatie? This post has been edited by dan22y: 24 Nov 2016, 07:28 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
Sa o stapanesti sanatos, sefu . Acum ai si masina 4x4 iarna si ai si electrica si diesel ECO , cam tot ce vrei , iar interiorul este din alta planeta . Este una din optiunile pe care le aveam si eu in gand ( inainte de Talisman ) , numai ca noul model DS5 Hybrid ,nu difera cu nimic mare lucru important de ce ai luat tu , asa ca sa iti stapanesti sanatos ( inca odata ) masina ta model 2017. Bateria ?? Cati km poti merge numai pe electric ??
|
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
R19/16v |
![]()
|
Multumesc.
Bateria e la 96.7%. Nu stiu cat pot merge pe electric ca n-am avut curiozitatea asta, utilitatea i se vede in mers, asistand dieselul. |
--------------------
DS
5H
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 24 Nov 2016, 09:23) Multumesc. Bateria e la 96.7%. Nu stiu cat pot merge pe electric ca n-am avut curiozitatea asta, utilitatea i se vede in mers, asistand dieselul. Ca si ani , bateria ar trebui sa mai tina , iar in rest beneficiezi de un HDI in toate mintile de la Peugeot , care este OK . Este cu AdBlue cred EURO 5 ( sau 6 ) . Taxa oricum nu ai la ea . Sunt curios cum se descurca pe zapada pe modul 4x4 , dar sigur foarte bine. Idea de a pune tractiunea electrica pe spate este chiar bestiala , sa nu le combine pe fata cum fac mai majoritatea Hybrizilor ( vezi Toyota ) , o c.c.narie de cutie automata , amestecata cu un motor electric si plus unul pe benzina ,amarat si puturos . This post has been edited by stefandinescu70: 24 Nov 2016, 11:39 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Chiar asa, la cit is de proaste hybridurile de la Toyota, asta vara an vazut in Hollywood tot a 10-a masina un Prius. Ce ti-e si cu americanii astia, cum cumpara ei numai masini proaste
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:52 |