Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Calorifer incalzire Renault Clio 1.4 8V 2001, Ce dimensiuni trebuie sa aiba ?

Eminet1
post 10 Nov 2016, 09:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un Renault Clio limuzina (sau Thalia) facut in Turcia din 2001, 1.4 8V motor: K7J A7 (700) si nu gasesc calorifer de incalzire (habitaclu) pentru acest tip de masina. Am masurat pe sub habitaclu si am de la plasticul de fixare (inclusiv) si pana in celalalt capat cu tevi multe (inclusiv), aproximativ 234 mm. La magazinele auto sau reprezentante softul arata ca pe masina mea intra calorifer care are doar radiatorul lungimea de 234 mm (fara suportul de plastic 2cm si fara tevile care se intorc in capat 2cm). In concluzie orice calorifer a-si cumpara, acesta iese din habitaclu. Va rog sa ma ajutati, sa gasesc calorifer pentru acest tip de masina. Vreau sa-l schimb deoarece la pasager in dreapta am foarte mult antigel scurs. Pentru moment l-am anulat.

--------------------
Renault Clio 1.4 8V K7j A7 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 10 Nov 2016, 18:53
Post #2

Tech

Cauta daca se potriveste de la Clio bicorp.

--------------------
Dacia Logan MCV Stepway X52 2017 1.5dCi 90 cp
VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
+
verde
post 10 Nov 2016, 21:30
Post #3

Membru autentic

From: Pitesti

Ai incercat sa intrebi aici ? Cod vin din cartea de identitate a masinii sau certificat inmatriculare si poate aflii ceva.

https://www.reno.ro/Coduri-piese-sau-acceso...ml#entry4569465

This post has been edited by verde: 10 Nov 2016, 21:35

--------------------
megane 3 /clio 4 ....dci 110 /1,2aspirat ....2015 /2017
+
Eminet1
post 19 Nov 2016, 19:28
Post #4

Membru incepator

Caloriferul de incalzire (habitaclu) pentru Renault Clio limuzina (sau Thalia) facut in Turcia din 2001, 1.4 8V motor: K7J A7: am desfacut bordul (cam 3 ore mi-a luat, cu inca un ajutor) si pe masina era Magneti-Mareli cu dimensiuni radiator de 235x158x42. Dimensiunile pe care le-am luat pe sub habitaclu au fost inselatoare. Pentru cei care vor sa scoata bordul se pot consulta cu mine la nr. tel. 0722698682. Sfaturi: colectati suruburile separat pentru fiecare parte a bordului, deconectati bateria din timp si nu o sa aveti erori la airbag, nu trebuie demontat axul volanului (are parte superioara mobila si o puteti scoate cu grija prin locasul bordului inferior), nu trebuie scos scheletul metalic - decat desfacute piulitele si tras putin in afara atat cat sa iasa habitaclul, faceti poze cu fiecare mufa pe unde vine (asta daca sunteti incepatori ca mine, sa nu aveti surprize la remontare), caloriferul il bagati cu grija si nu fortati furtunurile cand le bagati in el sau cand le scoateti, ele au catare si trebuie apasat pe cleme si sucit usor stanga-dreapta, trebuie sa stiti ca habitaclul este prins in doua suruburi pe care le desfaceti pe afara la stergatoare (stergatoarele le dati jos si scoateti protectiile din plastic ca sa aveti acces). Montarea mi-a luat 4 ore, tot cu ajutor. Multa bafta !

--------------------
Renault Clio 1.4 8V K7j A7 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:45
Dacia