Revizii Kadjar, toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Revizii Kadjar, toate motorizarile
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
@karla
Nu este obligatoriu sa o faci de unde ai cumparat masina. Eu iti recomand sa intrebi in mai multe locuri. Cand ai cumparat masina pe cartea service ar fi trebuit sa iti capseze un plan de revizii. Daca nu il ai acolo poti sa iti creezi cont pe renault.ro si sa bagi VIN-ul la masina. Acolo poti gasi mai multe informatii. |
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Adica aici: https://www.renault.ro/conectare-inscriere.html
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
la kadjar diesel revizia se face la 1 an sau 30.000 km
This post has been edited by romeo_id: 25 Dec 2018, 14:08 |
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
karla |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 11 March 18 ![]() |
Multumesc mult de tot pentru ajutor. La cartea tehnica nu este capsat numic sau scris ceva despre reparatii. Am sa fac cont acolo unde am fost dirijat si o sa caut mai bine.Multumesc mult de tot.
|
--------------------
kadjar life energy
kadjar life energy
2017
|
|
Kadjar2016 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 October 18 ![]() |
La reprezentanta ce ulei se baga in Kadjar 1.5 dci? Sunt curios daca este ulei mai bun pentru el decat ELF EVOLUTION FULL-TECH FE 5W-30?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Intense
|
|
mars |
![]()
|
Eu zic ca tot Elf d'ala se baga si la reprezentanta, doar ca e la butoi.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Kadjar2016 |
![]()
|
As incerca Motul Specific 0720 5W30... Problema e ca nu sunt multi proprietari de Kadjar inca care sa faca schimbul in afara service-ului autorizat. Sau ma insel?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Intense
|
|
RveMO |
![]()
|
De ce incercati alte uleiuri cand aveti masina de noua si ea merge foarte bine cu ala de la producator? Mai e un youtuber ing. mecanic care a schimbat 3 tipuri de ulei in jumatate de an si are martor "check engine" si da vina pe benzina in conditiile in care spune ca baga premium de la OMV. Eroarea cica e de la catalizator, deci poate avea legatura cu uleiul. Cand cumparase masina reviziile fusesera facute numai in reprezentante si era foarte ok. Are pana in 100 000 de km.
Acum fiecare face ce vrea, dar parerea mea e ca tot ce e de la producator e mai bun pentru ca e testat. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Kadjar2016 |
![]() ![]()
|
Sotia mea are un Citroen C1 in al carui manual se recomanda de fabricant folosirea uleiului MINERAL Total Quartz 5000. Deci daca intotdeauna ne-am lua dupa ce recomanda constructorul...Eu intreb de alt tip de ulei ca vreau sa dau masinii mele CEL MAI BUN ulei posibil pentru el
This post has been edited by Kadjar2016: 11 Jan 2019, 22:38 |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Intense
|
|
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Eu am făcut revizia luna trecuta și mi-au dat doua bidoane, unul de 5 și unul de 1l de ELF 5w30 cred ca Evolution.
|
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
romeo_id |
![]()
|
de multi ani de zile folosesc numai elf pt renaulturile mele.. e absolut suficient, n-am avut nici cea mai mica problema din cauza lui si chiar nu inteleg ce diferenta semnificativa poate fi cu un alt tip de ulei. La ulei e ca si cu homeopatia...
|
--------------------
Renault
|
|
Kadjar2016 |
![]()
|
Ce tip de ambreiaj are Kadjar 1.5 dci?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Intense
|
|
karla |
![]()
|
Va rog sa va informati si pe mine. Am facut progamarea la revizie pentru Kadjar, la un an de zile , am 10.000 de Km , masina este pe motorina. Programarea am facut-o la Renault din militari.,Domnul de la progamari, este pe data de 11. martie 2019, a spus ca la primul an de revizie, se face doar schimbul de ulei, iar eu sa vin pregatit cu suma de 500 roni. Este bine asa. Am vazut ca la alti colegi au facut schim de ulei, filtru de motorina , cel de polen si altetele.Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi, ce trbuie sa fac , Va multumesc mult de tot.
|
--------------------
kadjar life energy
kadjar life energy
2017
|
|
romeo_id |
![]()
|
Care renault militari? Serus? Eu am tot diesel si revizia e circa 1.200 lei. Se schimba ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer si eventual ceva braduti / clipsuri de plastic.
Cu 500 nu cred ca mai faci o revizie completa, la reprezentanta, nici la benzina. This post has been edited by romeo_id: 15 Feb 2019, 23:28 |
--------------------
Renault
|
|
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Eu am făcut revizia la Serus. Și situația a fost asa: mi-a zis ca la 10k (atât aveam și eu) nu este necesar sa schimb decât ulei și filtru de ulei plus niște piese de plastic și asta costa 500lei, pentru ca celelalte din punctul lor de vedere nu sunt atât de uzate și nu pierd garanția dacă nu le schimb. Numai ca dacă ajung la 30k mai repede de un an sa vin sa fac revizia mai devreme.
Sau mi-a dat varianta sa schimb și alte lucruri în plus asa ca am schimbat ulei, filtru ulei, motorina, filtru aer și polen și acele piese de plastic și a fost aprox 1200. E foarte scump filtrul de motorina și cel de polen din câte îmi amintesc. Eu am preferat sa schimb filtrele în special pe cel de aer pentru ca e foarte mult praf în zona în care stau, lucru care se vedea pe filtrul plin. Data viitoare cred ca îmi voi schimba singur filtrul de aer pentru ca operațiunea este una extrem de simpla (am asistat la revizie). Și te mai pun sa iei un spray pentru degresare, sa nu rămână ulei pe la motor. Ala îți rămâne ție și îl poți refolosi. Sau dacă ai unul poți sa îl iei la tine și sa le zici ca îl ai deja. This post has been edited by alexpslr: 16 Feb 2019, 07:55 |
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
mars |
![]()
|
Un schimb de ulei si filtru de ulei pe an e ceva normal, in limita unui numar maxim de km, desigur. Si e valabil si pentru filtrul de aer si cel de polen, din cauza prafului. Dar nu vad niciun motiv sa schimbi filtrul de motorina la 10.000 km. In manual ce scrie?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
RveMO |
![]()
|
De unde sa ramana ulei de la motor? Eu am facut la Mival Class si m-a costat 450 de lei (ulei, filtru de ulei, garnitura de "dopul" de la golirea uleiului si filtru de aer(am vrut eu) + manopera, bineinteles) la acelasi motor. Nu m-au pus sa schimb nimic in plus. Placutele la ~17000 aratau ca noi desi scartaie uneori.
Am vazut la Megane fisa service ce te pune anual sa faci revizia completa. Eu nu am revizie completa decat la 2 ani. Anual am ulei si filtru de ulei. Fiecare ar trebui sa aiba aceasta fisa si sa schimbe minimul plus ce considera. This post has been edited by RveMO: 16 Feb 2019, 19:29 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
karla |
![]()
|
Revizia o fac la Meridian, din militari. Mi s-a dat o fisa pe care scrie , golire ulei de motor.inlocuire filtru de ulei si control filtru cabina la solicitarea clientului. Multumesc pentru informatii am sa tin cont de ele. Este bine daca acum nu schimb filtru de motorina. Multumesc mult.
|
--------------------
kadjar life energy
kadjar life energy
2017
|
|
Endurosib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 19 ![]() |
Salut.Detin un Kadjar 1.6 dci 4x4 si se apropie revizia de 3 ani sau 60000 km.Daca a mai facut careva revizia aceasta poate imi poate da cateva informatii cu privire la ce trebuie scchimbat.De asemenea poate stie cineva unde este filtrul de polen.multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Chiar daca este veche, este un punct de plecare ! Sunt trecute toate reviziile cu preturi defalcate pentru manopera si piese !
Problema este cu respectarea acestor preturi de catre reno! Attached File(s) ![]() |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Endurosib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 February 19 ![]() |
Mersi mult.👍
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016
|
|
mateipaul25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 14 September 11 ![]() |
Se apropie revizia de trei ani. Am luat legatura cu Meridian, Serus si Cobalcescu. Revizia, cu toate filtrele, ulei, motorina, aer, habitaclu, uleiul 6 litri, se invarte undeva la 1200-1300 lei. Meridian refuza sa mai faca revizii cu piesele si consumabilele clientului, Cobalcescu are pret 319 lei manopera, iar Serus 430 lei. Consumabilele, toate OE Renault, cumparate de pe piata libera au fost 538 lei. Normal ca voi merge la Cobalcescu asa ca revizia de trei ani va costa 538+319=857 lei.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
2016 1,6dci Intense 4x4 / 2020 1.0 Tce Intense
|
|
RveMO |
![]()
|
@mateipaul25 Fa o intrebare si la Mival Class. E posibil sa ai o surpriza.
![]() This post has been edited by RveMO: 20 Feb 2019, 20:39 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Dacă ești dispus sa te plimbi întreabă și la Autocom Buzău sau Focșani. Eu prefer sa ma deplasez de la Brăila pana la Focșani pentru ca au preturile la aproape jumătate fata de Apan.
Gen revizie Clio4 1.2 16V la Apan era 900lei, la Autocom Focșani 500 lei inclusiv manopera schimbat bujii. L. E. De restul de 400lei am dormit și mâncat un weekend la Lepșa 3persoane. ![]() This post has been edited by D-Ice: 20 Feb 2019, 19:20 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
mateipaul25 |
![]()
|
Ai dreptate! Uitasem de acest service, fostul Mach 1, desi culmea trec frecvent pe langa ei. Multumesc pentru pont!
|
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
|
|
Dragd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 September 16 ![]() |
70000 Km, am fost cu masina in service (Meridian Nord) sa schimb parbrizul pe CASCO. Au facut si o verificare generala, mi-au spus ca este cazul sa schimb placutele de frana (80% uzura), si pentru ca au rezistat atat de mult fiind mai dure (este prima data cand le schimb), au afectat si discurile de frana si ar trebui schimbate si ele. Total manopera plus piesele necesare (discuri, placute) 1850 Ron.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 Renault Kadjar Intens 2015 4x4 1.6 Dci
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
le pun din aur la banii aia?
au masurat grosimea discurilor sau nea gigi a vazut asa dintr-o privire . This post has been edited by cj98czh: 24 Feb 2019, 11:07 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mateipaul25 |
![]()
|
Placutele le-am schimbat anul trecut la 52.000 km intrucat urma sa fac un drum lung si preponderent montan. Am cumparat placutele de la un magazin online, OE Renault, 541 lei, cu 250 lei mai ieftin ca la Meridian. Puteam sa iau si altele mai ieftin, ATE sau TRW, ultimele le folosesc si la motocicleta si sunt foarte bune. Discurile de frana ATE sunt acum reduse de la 585 lei, la 387 lei. Demontarea si montarea discurilor si placutelor se face simplu asa ca nu se justifica pretul pieselor si manopera exagerata a service-ului.
|
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
|
|
mars |
![]()
|
Eu le cer de fiecare data sa masoare grosimea discului si sa compare cu ce scrie pe disc (grosimea minima). Asa, dat cu degetul pe margine, nu tine
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:53 |