Revizii Kadjar, toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Revizii Kadjar, toate motorizarile
alexdan |
![]()
|
||
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|||
krusher |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 27 April 07 ![]() |
Salut,
Azi am ajuns pe la un dealer Renault si mi-a zis ca ar trebui sa fac revizia pana la sfarsitul lunii August ca atunci a iesit masina din fabrica; eu credeam ca trebuie sa o fac la sfarsitul lunii Sept ca atunci am ridicat-o. Voi cum ati calculat revizia? Ati calculat un an de cand e fabricata masina sau de cand ati ridicat-o? Mi se pare stupid de cand e fabricata: daca sta 11 luni la dealer pana o cumpara cineva acel cineva ii face revizia dupa o luna? |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 / Full Zen 1.6dci 4x4
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Revizia masinii trebuie facuta din momentul in care ai cumparat-o de la dealer. Eu am facut in Iulie 2017. Masina e fabricata in Februarie 2016.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 5 June 16 ![]() |
Am avut o discutie cu cei de la Renault pe tema asta. Da, kriprii are dreptate!
Mai mult, trebuie facuta PUTIN INAINTE de data achizitiei! Atentie! Unii producatori accepta ca revizia sa fie facuta in cursul lunii respective. Renault mi-a raspuns ca daca depasesc si cu o singura zi pierd garantia. Eram la mare cand mi-au raspuns, Sa vezi cautare de service Renault disponibil urgent, pierdut o zi de concediu... Multumec Renault! |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
2016 Kadjar este o mașină perfectă și Renault un dar de la Dumnezeu!! 😁
|
|
krusher |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 27 April 07 ![]() |
Ok, multumesc pentru raspunsuri, asta cu "putin inainte de data achizitiei" zici ca expira masina daca intarzii vreo zi.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 / Full Zen 1.6dci 4x4
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Altii accepta 2 saptamani dupa termen...dar nu mai mult...rezultatul fiind tot pierderea garantiei.
On topic...data cand o ridici...si nu data fabricatiei. This post has been edited by wolfin: 24 Jul 2017, 14:35 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
QUOTE(krusher @ 24 Jul 2017, 13:08) Ok, multumesc pentru raspunsuri, asta cu "putin inainte de data achizitiei" zici ca expira masina daca intarzii vreo zi. ![]() Din cauza asta si recomand Service-urile de pe site-ul Renault. Chiar daca e un pic mai scump am impresia ca cei de la Renault se straduiesc sa fie injurati. Daca vine unul zambind la tine si iti spune ca ai pierdut garantia ca nu ai folosit bradut odorizant omologat nu ii iei grupa sanguina? This post has been edited by Marian Constantin: 24 Jul 2017, 15:24 |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Scuze, insa afisarea informatiei privitoare la revizie se face cu vreo 3 sapt. inainte. Pe de alta parte, poti sa iti tii singur evidenta. Mai mult, a face revizia inainte de un drum lung se potiveste perfect
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
QUOTE(m3st_tce @ 27 Jul 2017, 10:35) Scuze, insa afisarea informatiei privitoare la revizie se face cu vreo 3 sapt. inainte. Pe de alta parte, poti sa iti tii singur evidenta. Mai mult, a face revizia inainte de un drum lung se potiveste perfect ![]() 1. Da, a aparut, am dat telefon cu 3 saptamani inainte si au zis ca e prea devreme (m-au intrebat cati km. am la bord). 2. La TOATE celelalte masini trebuia facuta revizia IN LUNA in care am luat masina. 3. QUOTE a face revizia inainte de un drum lung se potiveste perfect ![]() 4. Serios? Masina expira ca si laptele? Daca era facuta revizia la sub 10.000 de km dar 3 zile DUPA ce s-a implinit un an inseamna ca se branzise uleiul? Sau daca o faceam cu 3 saptamani mai devreme nu se invechise suficient filtrul de aer??? |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
|
|
Hectic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 8 September 16 ![]() |
Am facut prima revizie la. Kadjar la General Autocom Buzau. I-am rugat sa-mi schimbe si filtrul de motorina. Toata revizia a costat 845 lei. Mi-au dat o reducere de 10% pentru ca am cont pe My Renault. Masina are 14000 km. Imi vor schimba si amortizoarele spate pentru ca scartaie.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Life 1.5 dci 4x2
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Programarea ai facut-o online de pe myrenault?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Amortizoarele nu prea scartaie...mai repede bucsele de la puntea spate....
Sau am rog....scartaie cand sunt intr-un gard extrem de avansat de uzura, lucru greu de crezut la 14000km... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Hectic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 8 September 16 ![]() |
Programarea am facut-o la telefon. Nici ei nu erau siguri ca sunt amortizoarele dar au zis ca le schiba pe astea mai intai. Daca tot scartaie schimba si alte piese ...
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Life 1.5 dci 4x2
|
|
Dragd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 September 16 ![]() |
Salutare, ieri am facut revizia auto la 2 ani. Costul reviziei anul acesta 1090 Ron, a fost mai mic cu aproximativ 100 Ron fata de prima revizie, datorita faptulu ca pretul pieselor a mai scazut. Revizia a fost facuta la aceeasi reprezentanta (Meridian Auto Nord), aceleasi servicii ca si anul trecut: Test calculatoare, schimb ulei 6L, filtru polen, aer, motorina, ulei, garnitura buson ulei, cleme prindere scut. Suplimentar am cerut o verificare/reglare geometrie roti.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2015 Renault Kadjar Intens 2015 4x4 1.6 Dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai verificarea geometriei cat a facut?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dragd |
![]()
|
Geometria rotilor s-a facut pe garantie, nu a intrat in costul reviziei. Ca si repere de preturi, Manopera 170 Ron, Piesele putin peste 900 Ron.
|
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Poate cineva pune pasajul referitor la efectuarea reviziilor? Ma intereseaza ce scrie cu exactitate referitor la efectuarea reviziilor in service autorizat si implicatiile asupra garantiei! Multumesc!
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
gabiburty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 April 11 ![]() |
Am facut revizia de 2 ani + inlocuire anvelope iarna la Dedeman Auto Bacau. Cost total 1284.15 lei. Mi-au spus ca placutele frana fata sunt uzate in proportie de 85%, si mi-au cerut 800 lei + manopera. Am refuzat, mi s-a parut foarte mult. A mai schimbat cineva placutele frana fata ? La ce pret ?
This post has been edited by gabiburty: 12 Nov 2017, 17:48 |
--------------------
Renault
Kadjar Zen
2015 1.5 DCI
- BC 82 BUR
|
|
Iuiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
Cati km are masina? Cu 800 cred ca iti achimbi si discurile.
|
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|
gabiburty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 20 April 11 ![]() |
Am 50.000 km. Si mie mi s-a parut cam mare pretul
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar Zen
2015 1.5 DCI
- BC 82 BUR
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca placutele fac 500 de lei, pare decenta oferta.
https://www.epiesa.ro/set-placute-frana-oe-...d-676002107.htm |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Iuiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
E foarte decenta ofera dar cand te gandesti ca aceleasi placute dar in cutie TRW sunt 200 de lei iar o ora de manopera este 100 de lei parca nu iti pica bine.
|
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|
R19/16v |
![]()
|
Plăcuțele sunt asemănătoare, nu aceeași.
Nu mai încurcați piesele OE cu cele after market! |
--------------------
DS
5H
|
ALIN005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 June 08 ![]() |
Kadjar 1.6 4x4 130cai. Xmod
Revizie in slatina Olt: 980 ron: Ulei Filtru ulei Filtru aer Filtru polen Manopera Cam mult ... filtru motorina 230ron separat. Masina e din 2015 , are 7800km. Este nevoie sa schimb filtru motorina? Mentionez ca e in garantie iar filtru mot e optional. Ms Alin |
--------------------
Renault
Kadjar
2015
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
QUOTE(gabiburty @ 12 Nov 2017, 17:46) Am facut revizia de 2 ani + inlocuire anvelope iarna la Dedeman Auto Bacau. Cost total 1284.15 lei. Mi-au spus ca placutele frana fata sunt uzate in proportie de 85%, si mi-au cerut 800 lei + manopera. Am refuzat, mi s-a parut foarte mult. A mai schimbat cineva placutele frana fata ? La ce pret ? in vara, cand ma interesam de schimbul placutelor, mi s-a comunicat um pret de circa 750 de lei doar placutele, fara manopera.. in conditiile in care acum, am vazut pe epiesa . ro, placute parca de origine cu 300 de lei setul... orice e peste suma asta, mi se pare aberant.. doar nu sunt pentru formula 1 filtrul de motorina parca se schimba la 2 ani sau la 30.000 km, daca e asa, iar masina ta e din 2015, atunci trebuie schimbat pentru indeplinirea conditiilor de garantie. Sper sa nu ma insel totusi. LE: Cele la 300.. https://www.epiesa.ro/set-placute-frana-ren...prod-676002252/ - Erau de fapt pentru puntea spate! This post has been edited by romeo_id: 15 Nov 2017, 12:32 |
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 13 Nov 2017, 13:04) Daca placutele fac 500 de lei, pare decenta oferta. https://www.epiesa.ro/set-placute-frana-oe-...d-676002107.htm |
--------------------
DS
5H
|
Dragd |
![]()
|
Salut,
In programul de intretinere al masinii apare o verificare + curatare sistem AC o data la 2 ani. Si pe contul de My Renault imi apare ca trebuie sa fac verificarea acum in Dec. A facut cineva aceasta revizie pentru AC? Oare afecteaza garantia daca nu faci revizia? Care sunt costurile? Multumesc! |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Similar si la Clio. La revizia de 2 ani (noiembrie 2016) - facuta la Serus bd. Timisoara - NU s-a facut nici o verificare la AC si masina e in continuare in garantie
![]() Ca idee se verifica nivelul de ulei si freon din AC. Ca de curatat tubulatura... nu cred ca au aparatura necesara This post has been edited by vvede: 20 Nov 2017, 13:07 |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
Dragd |
![]()
|
Verificarea de care vorbesc nu intra in revizia auto anuala. Este trecuta separat si cum ziceam si pe contul My Renault este trecut separat ca o alta revizie la care trebuie sa ma programez acum in Dec. in conditiile revizia anuala am facut-o acum 2 sapt. si nu a intrat in discutie verificarea AC-ului. Daca a facut cineva aceasta revizie asteptam pareri. Merci!
|
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
Dragd |
![]()
|
Salut, revin cu informatii despre revizia de 2 ani pentru sistemul de climatizare, in cazul meu nu au existat costuri pentru aceasta verificare, deoarece nu au gasit probleme in functionarea acestuia. Ca si informatie primita de la ei (Meridian Auto Nord), o umplere totala cu agent de racire (care nu e freonul clasic), ar costa undeva la 600 ron si recomandarea lor era ca verificarea asta la 2 ani sa se faca in reteaua Renault, deoarece daca e nevoie de completare cu agent de racire si se foloseste freon "clasic" sistemul de AC se defecteaza si evident nu mai intra pe garantie.
Ca si concluzie, verificarea in sine a sistemului AC intra pe garantie si nu include costuri. Bafta! |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:36 |