Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident grav, Sfaturi? Multumesc anticipat

byby
post 2 Nov 2016, 08:07
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: IASI

daca tot iti place masina, poti sa iti faci o lista cu piesele ce trebuie sa le schimbi ( vezi sa fie completa) si apoi ncepi sa cauti pe la dezmembrari respectivele piese; refritor la airbag-uri se po monta fara probleme si sigur gasesti; spre exemplu un volan cu tot cu airbag e undeva la 200 ron, plansa de bord e 4-500 ron, cele cortina aprox 2-300 ron; Aripi, portiera, planetara, fuzeta, etc - e plin OLX-ul de ele, dar ar fi de preferat sa vorbesti cu cei care dezmembreaza o masina intreaga si sa le ei pe tote de la un singur donator;

--------------------
Renault Laguna 2003 1,9 dci Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 2 Nov 2016, 08:28
Post #32

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Motivul pentru care initiatorul scrie pe aici dupa accidentul suferit este ca sistemul de retinere Air-Bag a functionat......pentru ca din fabrica nu s-au facut "magari" cum se sugereaza pe aici sa se faca.
Montajul unor piese SH pe sistemul de retinere in caz de soc nu-ti garanteaza ca sistemul o sa functioneze.....e mult mai complex sistemul si implica multe piese perfect compatibile:calculator/pretensionare/etc.
Calculeaza daca viata ta are valoarea unor piese SH......si sfaturi facute dupa ureche.

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
DApophis17
post 2 Nov 2016, 08:45
Post #33

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Asta e si parerea mea espacern.

@MihaiKV eu as dezmembra masina si as cauta alta. E plina tara de masini facute din altele 2-3 ... nu mai adauga si tu una. Masina aia nu o sa mai fie ca inainte niciodata, oricat de bine ai face reparatiile.
Vinde piesele de pe ea si apoi ce iti ramane pui pe platforma si duci la remat, o sa incasezi undeva la 200 de lei pe echivalentul in fier al masinii.

--------------------
Renault Laguna 2 Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
+
MihaiKV
post 3 Nov 2016, 16:56
Post #34

Membru incepator

QUOTE(Aco @ 1 Nov 2016, 19:08)
Din ce se vede ai mult mai multe piese afectate decat ai insirat tu. Vezi caseta, poate cutia de viteze, cadrul H e stramb 100%, etc.
Daca te hotarasti sa o dezmembrezi da-mi te rog un semn, sunt interesat de cate ceva de pe ea. Parerea mea e ca asta e cea mai buna varianta pentru tine, impreuna cu ce mai iei de la asigurari poate te incropesti de alta asemanatoare.
*

Iti multumesc mult pt raspuns, iti voi da semn daca o voi baga pt dezmembrari. Sper sa nu fiu nevoit.

QUOTE(byby @ 2 Nov 2016, 08:07)
daca tot iti place masina, poti sa iti faci o lista cu piesele ce trebuie sa le schimbi ( vezi sa fie completa) si apoi ncepi sa cauti pe la dezmembrari respectivele piese; refritor la airbag-uri se po monta fara probleme si sigur gasesti; spre exemplu un volan cu tot cu airbag e undeva la 200 ron, plansa de bord e 4-500 ron, cele cortina aprox 2-300 ron; Aripi, portiera, planetara, fuzeta, etc - e plin OLX-ul de ele, dar ar fi de preferat sa vorbesti cu cei care dezmembreaza o masina intreaga si sa le ei pe tote de la un singur donator;
*

Ai dreptate, multumesc! Dar daca ar fi sa o repar, as lua doar capota, usa, spoilerul si aripa second, in rest la altele doar piese noi pt ca in caz de vreun alt accident, Doamne fereste..

QUOTE(espacern @ 2 Nov 2016, 08:28)
Motivul pentru care initiatorul scrie pe aici dupa accidentul suferit este ca sistemul de retinere Air-Bag a functionat......pentru ca din fabrica nu s-au facut "magari" cum se sugereaza pe aici sa se faca.
Montajul unor piese SH pe sistemul de retinere in caz de soc nu-ti garanteaza ca sistemul o sa functioneze.....e mult mai complex sistemul si implica multe piese perfect compatibile:calculator/pretensionare/etc.
Calculeaza daca viata ta are valoarea unor piese SH......si sfaturi facute dupa ureche.
*

Ai mare dreptate, tocmai de aia voi opta pt partea mecanica si a sistemului de siguranta doar pt piese NOI, cele pe partea de caroserie, capota, usa, spoiler si aripa, voi opta pt dezmembrari, dar abia luni am programare sa incep dosarul de daune, pana vine constatatorul, mai e ... Voi vedea dupa ce va urma, pt ca implica si dosar penal pt cel vinovat si mi-e sa nu ma tina pe loc..

QUOTE(DApophis17 @ 2 Nov 2016, 08:45)
Asta e si parerea mea espacern.

@MihaiKV eu as dezmembra masina si as cauta alta. E plina tara de masini facute din altele 2-3 ... nu mai adauga si tu una. Masina aia nu o sa mai fie ca inainte niciodata, oricat de bine ai face reparatiile.
Vinde piesele de pe ea si apoi ce iti ramane pui pe platforma si duci la remat, o sa incasezi undeva la 200 de lei pe echivalentul in fier al masinii.
*

Multumesc pt raspuns, dar in proportie de 85% masina e intacta, motorul e aproape intact, alta cum e asta, nu se gaseste in Romania, sunt sigur, cu dotarile, motorul si km astia. Daca nu reusesc sa o fac, cu siguranta o voi da la dezmembrari sau daca voi lua tot Laguna, o voi tine pt mine in caz de am nevoie de piese... Multumesc pt raspuns!

OFF TOPIC: Deocamdata nu pot raspunde mesajelor private doarece nu am ajuns la 25 de mesaje postate. Multumesc de intelegere.

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
MihaiKV
post 7 Nov 2016, 22:24
Post #35

Membru incepator

Buna seara. Vin cu vesti noi, poate aveti niste idei pt mine, orice sfat e binevenit... Azi am fost la asigurari si mi s-a spus ca joi vin sa vada masina, sa faca o constatare. Am fost si la politie azi pt a lua ceva si am inteles ca cel vinovat de accident, nu ar vrea sa recunoasca vina si sa ceara alte expertize, cum ca ar fi fost si el la spital (el neavand nici pe dracu) , eu cu el inca nu am dat declaratii, urmeaza sa ne cheme. Intrebarea e urmatoarea... Pot risca sa nu pot face masina pana nu se solutioneaza cazul in caz ca nu recunoaste? Ce expertize sa se mai faca daca s-au facut la fata locului, iar la politie e filmarea de pe camera de pe stalp, dovada clara pt cine a fost vinovat. E posibil sa ma tina pe loc sa nu pot face nimic la masina ? Asta ar fi cireasa de pe tort, asta mi-ar mai lipsi... Multumesc anticipat.

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
b06fcn
post 8 Nov 2016, 07:08
Post #36

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Inteleg deci ca inca nu ai un proces-verbal de la Politie, in care s-a stabilit vinovatul. Fara ala nu se poate deschide dosarul de dauna. Chiar daca vinovatul nu recunoaste, politia tot trebuie sa intocmeasca PV-ul. Daca insa individul contesta, asta se face doar in instanta si se poate ca firma de asigurari sa astepte finalizarea procesului ca sa dea drumul la despagubire. Eu as incerca sa fac rost de copii ale tuturor documentelor si filmelor existente la politie, ca sa nu dispara cumva...

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
MihaiKV
post 8 Nov 2016, 11:30
Post #37

Membru incepator

QUOTE(b06fcn @ 8 Nov 2016, 07:08)
Inteleg deci ca inca nu ai un proces-verbal de la Politie, in care s-a stabilit vinovatul. Fara ala nu se poate deschide dosarul de dauna. Chiar daca vinovatul nu recunoaste, politia tot trebuie sa intocmeasca PV-ul. Daca insa individul contesta, asta se face doar in instanta si se poate ca firma de asigurari sa astepte finalizarea procesului ca sa dea drumul la despagubire. Eu as incerca sa fac rost de copii ale tuturor documentelor si filmelor existente la politie, ca sa nu dispara cumva...
*

Da, asa e, nu am proces verbal de la politie, l-am citit si semnat a 2a zi dupa accident, am cerut o copie dupa el, dar nu au vrut sa imi dea si mi s-a spus ca cei de la asigurari vor face o adresa spre politie pt a-l da ei insisi (Politia va da procesul verbal celor de la asigurari). Mi s-a spus ca nu pot avea acces deloc la acea filmare, fiind pe camera celor de la Primarie si doar in instanta se poate vedea, ulterior. Voi incerca sa rezolv cumva, sa scap de cazul asta cat mai repede si sa vad masina reparata sau vanduta pe piese... Multumesc mult de raspuns!

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
espacern
post 8 Nov 2016, 11:36
Post #38

ART-ist

From: Mihalaya

Procesul verbal original TREBUIE sa-l primesti TU....indiferent de situatia juridica a anchetei accidentului.
Daca l-ai semnat inseamna ca ai luat la cunostinta ce scrie acolo....esti absolvit de vina/vinovat de accident?

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
MihaiKV
post 8 Nov 2016, 14:11
Post #39

Membru incepator

QUOTE(espacern @ 8 Nov 2016, 11:36)
Procesul verbal original TREBUIE sa-l primesti TU....indiferent de situatia juridica a anchetei accidentului.
Daca l-ai semnat inseamna ca ai luat la cunostinta ce scrie acolo....esti absolvit de vina/vinovat de accident?
*

Sunt absolvit de vina, evident, l-am citit tot si mi s-au inapoiat permisul si buletinul, a 2a zi dupa accident, dupa ce am semnat procesul verbal. Trebuie sa ma cheme la declaratii zilele astea si atunci ii voi intreba mai multe, sper sa primesc raspunsuri clare.. sunt nou in situatii de genul, n-am avut niciodata "norocul" sa mi se intample vreun accident.. si sper sa nu mai am "noroc" la asa ceva.
Multumesc espacern!

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
PetruDez
post 8 Nov 2016, 21:25
Post #40

Membru autentic

St obligati sa iti dea procesul verbal. Zicea cineva ca ar fi bine sa iei un avocat cu tine daca nu vor sa il dea. Nu cred ca e o idee rea asta.

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
Cristea.Ioan
post 13 Nov 2016, 11:16
Post #41

Membru incepator

Intr-adevar, masina era superba, si eu am o laguna 2, de vreo 2 luni de zile si tin mult la ea. Si eu te sustin in a reparao, daca se face treaba cu simt de raspundere e ok. Adu si un mecanic sa arunce o privire, sa iti spuna el ce crede...asa pe forum multi isi dau cu parerea ca e dauna totala sau nu, incearca sa iei si o parere avizata. Iti tin pumnii sa iasa totul bine si sa te despagubeasca cei de la daune.
O sa urmaresc postarea sa vad ce ai mai facut.

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16v
+
Yutcaru
post 13 Nov 2016, 15:25
Post #42

Membru autentic

From: Timisoara

Un incident nefericit,pe care nu si-l doreste nimeni.Parerea mea este,ca ar trebui sa te concentrezi pe o alta masina spre exemplu poti si o Laguna 3 si ajungi tot in banii astia,undeva intre 4000 si 5000 de euro,dar din Franta.

Uite aici cateva exemple:
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048832013.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048857836.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048833890.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1030547931.htm?ca=7_s

Asta ultima visinie e superba,la 150 de cai e un vis.

Nu te chinuii sa-ti faci masina,ca nu merita si oricum ce a fost lovit nu i se mai scoate planul corect si nici tinuta de drum.

E multa munca,bani cheltuiti si o gramada de nervi,altii pe langa pe cei care ii mai ai.

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP - TM 24 GBY 2001 Expression
+
MihaiKV
post 17 Nov 2016, 00:26
Post #43

Membru incepator

QUOTE(PetruDez @ 8 Nov 2016, 21:25)
St obligati sa iti dea procesul verbal. Zicea cineva ca ar fi bine sa iei un avocat cu tine daca nu vor sa il dea. Nu cred ca e o idee rea asta.
*

Neaparat voi face asta, multumesc mult pt raspuns.. chestia e ca au trecut deja 3 saptamani si nu m-a chemat la politie pt declaratie.. ciudat!

17 Nov 2016, 00:28:
QUOTE(Cristea.Ioan @ 13 Nov 2016, 11:16)
Intr-adevar, masina era superba, si eu am o laguna 2, de vreo 2 luni de zile si tin mult la ea. Si eu te sustin in a reparao, daca se face treaba cu simt de raspundere e ok. Adu si un mecanic sa arunce o privire, sa iti spuna el ce crede...asa pe forum multi isi dau cu parerea ca e dauna totala sau nu, incearca sa iei si o parere avizata. Iti tin pumnii sa iasa  totul bine si sa te despagubeasca cei de la daune.
O sa urmaresc postarea sa vad ce ai mai facut.
*

Sa ai parte de ea si fara incidente! Te cucereste masina, intr-adevar.. Asa e, din poze si din pareri nu am cum sa stiu pana nu o vede un mecanic... Multumesc mult, sper sa fie bine si mai ales cat mai repede pt ca aveam alte planuri si ... s-au dus!

17 Nov 2016, 00:31:
QUOTE(Yutcaru @ 13 Nov 2016, 15:25)
Un incident nefericit,pe care nu si-l doreste nimeni.Parerea mea este,ca ar trebui sa te concentrezi pe o alta masina spre exemplu  poti si o Laguna 3 si ajungi tot in banii astia,undeva intre 4000 si 5000 de euro,dar din Franta.

Uite aici cateva exemple:
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048832013.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048857836.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1048833890.htm?ca=7_s
https://www.leboncoin.fr/voitures/1030547931.htm?ca=7_s

Asta ultima visinie e superba,la 150 de cai e un vis.
Nu te chinuii sa-ti faci masina,ca nu merita si oricum ce a fost lovit nu i se mai scoate planul corect si nici tinuta de drum.

E multa munca,bani cheltuiti si o gramada de nervi,altii pe langa pe cei care ii mai ai.
*

Multumesc pt raspuns! Daca reiese ca mi-o reface asigurarea si nu e afectat sasiul sau lonjeroanele , care de altfel se pot reface la mm in caz ca sunt afectate, nu o voi schimba daca e ok masina.. Si da, sunt frumoase foc Lagunele din anunturile postate de tine, merita.. sper sa nu fiu nevoit sa iau alta, Doamne ajuta!

17 Nov 2016, 00:54:
O micuta intrebare, poate stiti cumva... m-au intrebat cei de la asigurari ce fel de echipare are masina si nu am stiut ce sa le raspund, nestiind echiparile... am cautat si pe forum, dar nu sunt raspunsuri concrete, tind sa cred ca e INITIALE PARIS, dar nu stiu sigur.. am inteles ca s-ar vedea in torpedou, dar nu il pot deschide de la accident ... dotarile sunt urmatoarele:
- 1.9 dci 130CP
- 6 trepte
- computer de bord
- xenon din fabrica cu spalatori faruri
- piele Alcantara
- cotiera fata + spate
- climatronic 2 zone
- parbriz incalzit
- parasolare cu lumini la deschiderea oglinzii
- keyless go si keyless entry
- sistem audio CABASSE MAGAZIE 6 CD-URI
- ESP
- senzori ploaie, lumini si parcare spate
- cruise control
- navigatie mare CARMINAT + bluetooth + microfon + telefon + joystick
- parbriz cu tenta si atermic + celalalte geamuri
- oglinda retrovizoare anti orbire
- perdelute geamuri spate
- scaune fata reglaje lombar
- 4 geamuri electrice cu impuls
- oglinzi electrice + incalzite + rabatabile de la buton
- lumini automate
- senzori de presiune la roti

This post has been edited by MihaiKV: 17 Nov 2016, 00:54

Attached thumbnail(s)
820110099_7_1080x720.jpg ( Size: 116.66k ) Number of downloads: 274
820110099_3_1080x720.jpg ( Size: 123.19k ) Number of downloads: 281
820110099_4_1080x720.jpg ( Size: 123.13k ) Number of downloads: 273
820110099_2_1080x720.jpg ( Size: 102.02k ) Number of downloads: 288
820110099_1_1080x720.jpg ( Size: 100.32k ) Number of downloads: 287
820110099_16_1080x720.jpg ( Size: 95.46k ) Number of downloads: 55

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
maryus_maryusss
post 17 Nov 2016, 05:23
Post #44

Membru autentic

Du-te la reprezentanta cu seria caroseriei si iti vor da o foaie cu toate dotarile masinii si nivelul de echipare (este gratuit)sau mai poti afla si de la unii colegi de forum ca Espacern ,dar vad ca ai putine postari sa poti trimite pm .Eu din ce ai postat tu mai mult ca sigur zic ca este echipare Initiale (eu am privilege si e peste a mea ca dotari).Din ce tin minte pe eticheta de pe stilpul din dreapta undeva este trecut si nivelul de echipare.In rest pacat de masina ca arata super si mult noroc in rezolvarea problemei indiferent ca o repari sau cumperi alta.

--------------------
renault megane si laguna 2 1997 hatchback si hatchback 2001
+
cj98czh
post 17 Nov 2016, 08:11
Post #45

Membru de la Cluj ...

Scrie o serie de caroserie si vedem ce gasim ... eu o vad un Privillege ... nu Initiale ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
argon
post 17 Nov 2016, 08:37
Post #46

Mesaj semiautomat

Nu e initiale, ca trebuia sa scrie in loc de motorizare pe bandou. Plus pe stalpi, cand deschizi usile fata, nu in torpedou. Si la Initiale mai sunt ceva dotari ce nu le ai.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
cj98czh
post 17 Nov 2016, 08:42
Post #47

Membru de la Cluj ...

La tine si la Megane scria 2.0 16v ... nu ? si nu era ... smile.gif

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
traffictours
post 17 Nov 2016, 09:37
Post #48

Membru autentic

Group: Validating Reno
From: Bucuresti

Mai sunt si variante intermediare, adica Privilege cu piele naturala integrala, cu trapa, sau Initiale fara Navi, am observat asta in cazul masinilor customizate la cererea clientului sau produse pt piete altele decat Franta.

--------------------
BMW - -
+
MihaiKV
post 17 Nov 2016, 21:07
Post #49

Membru incepator

QUOTE(maryus_maryusss @ 17 Nov 2016, 05:23)
Du-te la reprezentanta cu seria caroseriei si iti vor da o foaie cu toate dotarile masinii si nivelul de echipare (este gratuit)sau mai poti afla si de la unii colegi de forum ca Espacern ,dar vad ca ai putine postari sa poti trimite pm .Eu din ce ai postat tu mai mult ca sigur zic ca este echipare Initiale (eu am privilege si e peste a mea ca dotari).Din ce tin minte pe eticheta de pe stilpul din dreapta undeva este trecut si nivelul de echipare.In rest pacat de masina ca arata super si mult noroc in rezolvarea problemei indiferent ca o repari sau cumperi alta.
*

Nu stiu cum s-a nimerit, exact cand am citit ce mi-ai scris eram aproape la reprezentanta si am facut rost de lista dotarilor dupa seria de sasiu, dupa parerea reprezentantului e Privillege, nu Initiale ca trebuia sa aiba ceva pe bandoul de la usa. Multumesc mult, sper sa o refac cu totul!

QUOTE(cj98czh @ 17 Nov 2016, 08:11)
Scrie o serie de caroserie si vedem ce gasim ... eu o vad un Privillege ... nu Initiale ..
*

QUOTE(argon @ 17 Nov 2016, 08:37)
Nu e initiale, ca trebuia sa scrie in loc de motorizare pe bandou. Plus pe stalpi, cand deschizi usile fata, nu in torpedou. Si la Initiale mai sunt ceva dotari ce nu le ai.
*

QUOTE(traffictours @ 17 Nov 2016, 09:37)
Mai sunt si variante intermediare, adica Privilege cu piele naturala integrala, cu trapa, sau Initiale fara Navi, am observat asta in cazul masinilor customizate la cererea clientului sau produse pt piete altele decat Franta.
*

Atasez 2 poze. Prima e cu dotarile scoase de la reprezentanta si a doua poza, cu adresa facuta de cei de la asigurari, celor de la politie care intarzie sa dea raspuns, eu nici acum nefiind chemat la declaratii, ma incurca cu totul ... Sfaturi?

Attached thumbnail(s)
20161117_185216.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 56
20161117_090931.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 62

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
cj98czh
post 17 Nov 2016, 21:18
Post #50

Membru de la Cluj ...

VIN VF1KG4VB637008650
Model Laguna II
Model type KG1V
Date of manufacture 11 2006
Vehicle fabrication number S787880
Equipment level EA4
Additional to equipment level IMA
Additional to Limited Edition EPACKP
Paint code TEKNA
Seat trim Leather
Interior trim HARM06
Country of application of technical legislation TLALLE
Engine type F9Q
Engine type and suffix F9Q758
Engine fabrication number C042848
Gearbox type PK6
Gearbox type and suffix PK6382
Gearbox fabrication number C049480

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
fatal1ty
post 17 Nov 2016, 21:23
Post #51

Xenoane

From: Brasov[Kronstadt]

Modelul de echipare este Lux-Carminat si este evaluata la 3380 E pentru 11/2006 si 176000 Km.

This post has been edited by fatal1ty: 17 Nov 2016, 21:50

--------------------
Renault Clio 2 Campus - N T T 2007
Merg... si imi place!!!
+
MihaiKV
post 22 Nov 2016, 14:33
Post #52

Membru incepator

QUOTE(cj98czh @ 17 Nov 2016, 21:18)
VIN VF1KG4VB637008650
Model Laguna II
Model type KG1V
Date of manufacture 11 2006
Vehicle fabrication number S787880
Equipment level EA4
Additional to equipment level IMA
Additional to Limited Edition EPACKP
Paint code TEKNA
Seat trim Leather
Interior trim HARM06
Country of application of technical legislation TLALLE
Engine type F9Q
Engine type and suffix F9Q758
Engine fabrication number C042848
Gearbox type PK6
Gearbox type and suffix PK6382
Gearbox fabrication number C049480
*

QUOTE(fatal1ty @ 17 Nov 2016, 21:23)
Modelul de echipare este Lux-Carminat si este evaluata la 3380 E pentru 11/2006 si 176000 Km.
*

Multumesc pt raspunsuri! Totusi e foarte putin 3380, daca ar fi asa... -25%, sa imi dea 2500 de euro daca e dauna totala, e foarte, foarte putin..

O alta intrebare... ma tot contrazicea un om ca daca e dauna totala masina, ar fi scoasa si din circulatie, radiata... E adevarat? Sincer nu cred...

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
R19/16v
post 22 Nov 2016, 14:44
Post #53

Oldschool Member

From: Ploiesti

Asa ar trebui, daca in retardismul romanesc s-ar face diferenta intre o dauna totala dpdv financiar si o dauna totatala dpdv structural.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
MihaiKV
post 24 Nov 2016, 20:05
Post #54

Membru incepator

QUOTE(R19/16v @ 22 Nov 2016, 14:44)
Asa ar trebui, daca in retardismul romanesc s-ar face diferenta intre o dauna totala dpdv financiar si o dauna totatala dpdv structural.
*

Mare dreptate ai! La politie mi-au zis luni ca nici acum nu au venit analizele de sange pt alcoolemie, dat fiind ca in 28.10 a fost accidentul ... Si daca vreau sa grabesc lucrurile, sa-l conving pe vinovat sa vina cu mine la asigurare sa dea o declaratie ca isi recunoaste vina si sa luam probele de sange mai repede, costa 100 lei ... idei?! Vinovatul nu prea vrea sa isi recunoasca vina.

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
MihaiKV
post 27 Nov 2016, 16:02
Post #55

Membru incepator

Stie cineva cat costa analizele de sange pt alcoolemie recoltate de spital pt 2 persoane? Unde se platesc, la Medicina Legala? Trebuie ceva acte? Vreau sa platesc ambele analize, pt mine si pt cel vinovat. Le pot lua eu sau doar sa le platesc si ei le trimit imediat la Politie? Vreau sa grabesc cazul, am auzit ca deseori pagubitul plateste analizele pt alcoolemie pt a grabi cazul... iar cazul meu sta pe loc din cauza ca statul nu se grabeste sa plateasca o suma modica... Multumesc!

--------------------
Renault Laguna 2 2007
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:35
Dacia