Sfaturi achizitie Renaul Megane GT
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitie Renaul Megane GT
bonzai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|||
iary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 September 22 ![]() |
Daa, sau una la care a fost schimbata cutia, dar aparent nu mentioneaza nimeni treaba asta...., plus ca e greu si cu increderea
Am fost mai gata sa iau una de la reprezentanta, nu mai stiu exact de unde era rep. Parca Tg. JIU, dar nu vreau sa mint, am sunat, totul bine, am vazut ca a avut dauna, dar nu luasem inca raportul si am zis sa discut cu ei prima data, n-au mentionat nimic, i-am intrebat eu de dauna si au zis ca a avut una intradevar, dar minora si ca-mi trimit raportul lor, intre timp am platit si eu pe net si avea 3 daune, nu una...., iar la una era mentionat ca au fost afectate elemente structurale, le-am trimis eu un ss si de atunci n-au mai zis nimic, deci nici de la rep. nu mai poti avea incredere.... |
--------------------
Renault
Megane
2018 4
- BV97DSK
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce raport? Cacarvertical? Ăsta vede ca daune intrările în service pe garanție.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
iary |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 September 22 ![]() |
Nu car vertical, auto DNA, si erau mentionate zonele....
Attached thumbnail(s) IMG_20220620_WA0001.jpg ( Size: 118.96k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
Renault
Megane
2018 4
- BV97DSK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 18:32 |