Nivel antigel Megane 2 1.6 16V
![]() ![]() ![]() |
Nivel antigel Megane 2 1.6 16V
Mr_X |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|||
passaris_c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 19 December 12 ![]() |
Mr. black...e simplu. Schimba acel ansamblu, sa-i zic asa, corp+termostat+sonda t° , si ai rezolvat si problema termostatului propriu-zis care e blocat pe deschis si cea a garniturii care nu etanseaza si lasa sa treaca ulei in sistemul de racire.Stima.
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedane
16.16V + GPL, 2006
|
|
mr. black |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 3 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@passaris_c
Asta o sa fac. Va multumesc tuturor pentru sfaturi. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16v Dynamique
2007
- -
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
De multe ori, faptul ca se pusca garnitura duce scaderea nivelului la antigel, apoi l aincalzirea motorului si de acolo se deformeaza si corpul de la termostat, se umfla furtunele de antigel si altele.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Am schimbat si eu corpul termostat si am ramasite de ulei in vas.Mecanicul a spus ca se aduna in vas si nu influenteaza cu nimic,sa trec din timp in timp sa-mi aspire cum poate acea depunere de ulei din vas.Dupa prima aspirare,ieri,tot mai este,dar mai putin.Cand schimb antigelul curat si vasul.Mai este pana atunci...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:38 |