Problema la incalzire
![]() ![]() ![]() |
Problema la incalzire
MrDroopy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 October 16 From: Turda, jud. Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 estate
2006/facelift/ 1.5dci 63kw
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Normal ar fi sa stea pe a treia linie de la stg.la drt.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E de la termostat.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ekisim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 16 August 16 From: Turda Jud. Cluj ![]() |
MrDroopy si eu sunt din Turda ca si tine, am un megane din 2007 achiziționat de o lună, acul de temperatura tot așa stă și la mine ca în poza atașată de tine, însă la mine baga căldură foarte buna, nu mi se pare că nu ar funcționa termostatul precum la tine.
|
--------------------
Renault
Megane ll 1.5 dci 86Cp facelift
An 2007 combi
|
|
MrDroopy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 October 16 From: Turda, jud. Cluj ![]() |
QUOTE(ekisim @ 9 Oct 2016, 15:37) MrDroopy si eu sunt din Turda ca si tine, am un megane din 2007 achiziționat de o lună, acul de temperatura tot așa stă și la mine ca în poza atașată de tine, însă la mine baga căldură foarte buna, nu mi se pare că nu ar funcționa termostatul precum la tine. Ma bucur sa aud ca mai sunt turdeni pe aici ![]() Baga caldura nu zic nu, dar nu pentru 27 grade...daca pun pe 24-25 trebuie sa stai cu geaca in masina ca e rece. La iarna ma gandesc ca va fi dezastru insa tind sa cred ca e de la termostat, posibil si senzor temperatura. Le voi schimba cat de curand sa vad daca e de acolo. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 estate
2006/facelift/ 1.5dci 63kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:56 |