Flanse / Rulmenti Amortizor, Nu inteleg nimic.
![]() ![]() ![]() |
Flanse / Rulmenti Amortizor, Nu inteleg nimic.
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) Model_Flansa_1.jpg ( Size: 37.25k ) Number of downloads: 522 Model_Flansa_2.jpg ( Size: 50.31k ) Number of downloads: 523 Model_Flansa_3.png ( Size: 106.22k ) Number of downloads: 520 |
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Ca sa faci treaba treaba, iti trebuie toate astea: http://www.epiesa.ro/set-reparatie-rulment...1/part-1918748/
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Postare gresita !!!
This post has been edited by boeru_laurentiu: 8 Dec 2015, 14:47 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Mai scumpe decat amortizorul. Genial. Exista vreun fel sa vad daca's defecte sau nu? Poate schimb doar parti din ele, sa fie mai ieftin
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Lupu_Cadmiel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 749 Joined: 9 October 14 From: Dumbrava Timis ![]() |
Eu zic sa schimbi doar rulmentii de la flanse. Si eu am schimbat rulmentii ca au fost ruginiti,dar flansele nu au nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2 2002 1.9dci 88kw 120cp 290.000km
- M 3185 BK Renault Talisman 2021, 2.0 blue dCi 160cp Intens 75.000km
Renault Trafic 2006 1.9dCi 100cp 268000k, |
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Rulmentii e bine sa-i schimbi daca umblii, flansa o vezi cand desfaci pe acolo. Daca are cauciucul crapat/imbatranit e bine sa o schimbi, sa nu te trezesti cu amortizorul iesit prin capota.
Mai e o "saiba" mica acolo la care n-am vazut ce se poate strica, eu am refolosit-o. This post has been edited by Aco: 8 Dec 2015, 15:53 |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
In mare parte, daca flansele(bucatile alea mari de cauciuc) nu sunt crapate- sau umflate de rugina de la fierul din component, se pot refolosi.La fel si saibele alea de sus.Daca ai noroc, schimbi doar rulmentii- ce-i drept si pe aia ii poti curata, asta in cazul in care nu sunt praf!dar daca tot platesti manopera, mai bine ii schimbi(recomandat ar fi toata flansa da acum in functie si de buget)
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Daca schimb amortizoarele acum e nevoie sa umblu la arcuri, cu presa.
Intrebarea mea e, daca schimb flansele mai tarziu, nu mai e nevoie de presa de arc,nu? Arcul ramane asamblat pe amortizor, iar flansele's deasupra, ca la Logan? Desfac surubul de la flansa, ridic masina, schimb, si invers. Nu am nici o treaba cu arcul,nu? |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Ba are , cand schimbi flansa cu rulmentul trebuie presa pt arc !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am schimbat si eu la laguna mea din luna 12, 2006, verdict, am schimbat tot setul... flansle erau umflate de rugina si rulmentul deabia se misca pe ele ... nu le-am luat de origine ci alte marci, m-au dus pe ambele parti undeva la 400 de lei. Acum volanul se misca exagerat de usor, pentru ca rulmentul se misca liber.
Singurul lucru care il poti schimba fara presa este acea saiba mica si flansa care o vezi sub capota. In rest trebuie tot. This post has been edited by BannedHost: 8 Dec 2015, 21:47 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Dupa ce am vazut niste preturi + ca nu vreau sa schimb flansele acum ci alta data, m-am hotarat sa-mi cumpar presa de arcuri. Dau 80 de lei acum in loc de 150 acum si 150 alta data pe manopera.
Azi am cumparat presa. 50 de lei. 2 tije de 270 mm. Sambata fac operatia:) Tocmai ce au venit si amortizoarele. Kyb pe ulei pt fata. This post has been edited by MariusRZR: 9 Dec 2015, 16:06 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Salutare,
Am schimbat și eu în vara, amortizoarele pe fata, iar la demontarea lor am fost atenționat ca va trebui sa înlocuiesc și flanșele cu rulmenți cu tot. Confirm ca am plătit mai mult pe flanșe decât pe amortizoare. Atenție la amortizoarele noi, suportul/flanșa pe care sta arcul sa aibe aceeași dimensiune/diametru cu cel vechi. Eu am fost nevoit sa renunț la alegerea inițială și sa optez pentru alt producător. Toate piesele au fost comandate după cod. Offtopic: Și tot nu am scăpat de cloncanit. Urmeaza sa schimb toate bucsile de la suportul motor. Ca bielete și capete de bara am pus deja noi. |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
Poate fi si de la bucsele in care este prinsa bara de torsiune , cand sunt uzate cloncane ca dracu' !
This post has been edited by boeru_laurentiu: 24 Dec 2015, 08:22 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Bumbul @ 24 Dec 2015, 00:43) Confirm ca am plătit mai mult pe flanșe decât pe amortizoare. Ce spune asta despre amortizoarele tale? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ca vor avea parte de flanse bune. Asa e, un amortizor KYB e mai ieftin ca o flansa completa, tot KYB.
This post has been edited by mars: 24 Dec 2015, 18:11 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 332 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Salut.
De ceva vreme se aude un zgomot ciudat cand rotesc de volan pe loc Zgomotul se aude exact ca o usa veche ce scartaie .oare sa fie rulmenti? |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
2.0 dci m9r 12.2009
- Hd
|
|
Aco |
![]()
|
Da, rulmentii de sarcina. La mine se aud doar cand e frig, desi I-am schimbat acum un an.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
MariusRZR |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 332 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
dar face diferit fata de laguna 1.
acolo cand roteam volanul pocnea dar la laguna 2 se aude un scartait continuu. |
--------------------
Renault
2.0 dci m9r 12.2009
- Hd
|
|
MariusRZR |
![]()
|
La mine se aude un scartait infundat
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
MatzuJr |
![]()
|
yep ,,sunt rulmentii atunci...ca suntem 2 cu aceeasi problema.
|
--------------------
Renault
2.0 dci m9r 12.2009
- Hd
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Partea buna e ca nu trebuie schimbati, se desfac usor, se curata vaselina de pe ei si se aplica una noua, eu am folosit vaselina grafitata.. Acum sunt ca noi din nou...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
Roscaionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 February 16 ![]() |
stie cineva se potrivesc flansele de amortizor de pe laguna 2 la facelift?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- Bv 27 ntz
|
|
BannedHost |
![]()
|
sunt identice ...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:26 |