Eroare bord, Eroare ceck injection system
![]() ![]() ![]() |
Eroare bord, Eroare ceck injection system
Claudiu Pop |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 August 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 3
2011
|
|||
costas78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 26 August 20 From: Constanta ![]() |
Sunt o gramada de motive pentru care poate aparea eroarea asta. Pune o diagnoza si vezi ce-ti zice, fara ea nu-ti poate spune nimeni nimc.
|
--------------------
Renault
Megane 3 K9K 636
Grandtour 1,5dci 110CP 2014
|
|
TR90DCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 21 March 18 ![]() |
QUOTE(Claudiu Pop @ 7 Aug 2022, 19:55) Bună ziua! In rimp ce circulam pe autostradă cu aproximativ 145 km/h mi-a aparut in bord eroarea ceck injection system. Peste 2300 de turații scoate un suntet asemănător cu sunetul scos de climă si parcă nu trage la fel. Care ar putea fi problema? Am patit-o si eu la un Megane 2:filtrul de motorina,ori infundat , ori apa in motorina. Se intampla cand ii dai talpa |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV
2018 Business 1.2 TCe Gris Titanium
- TR 90 DCC
|
|
MrTVA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 19 November 17 ![]() |
Salut, am patiti si eu chiar la intoarcere din concediu, in Skopje m-am trezit cu eroare respectiva si cu un fasait de clima,limp mode, dar de tras masina tragea, am zis ca ori la bal ori la spital, am venit cu ea asa, am dus-o la constatare, un furtun de pe senzorul de presiune gaze[nu cred ca asta e denumirea exacta] a fost fisurat, s-a schimbat doar furtunul, sters eroarea si totul a fost OK. Mai trebuie sa merg putin cu ea ca, de cand a intrat eroarea nu si-a mai facut regenerarea, asa ca ar fi bine sa mergi sa o verifici la un service. Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 1.6 Energy dCi Clio 1.2 RN 1998 / Megane III 1.6 Energy dCi Start&Stop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:33 |