Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

14 morti intr-un accident de microbuz!

argon
post 30 Nov 2005, 09:33
Post #31

Mesaj semiautomat

Group: Members

E adevarat ce zice Marty, microbuzele de genul ala au consumul minim raportat la distanta undeva intre 100 si 130 km/h, depinde de arhitectura cutiei de viteza, si din pacate soferii gonesc asa pentru a mai face un ciubuc....

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tatabobu
post 30 Nov 2005, 09:49
Post #32

membru

From: Bucuresti

QUOTE(frantic @ 30 Nov 2005, 10:19)
Indirect, da.
Daca nu ar fi existat pe margine copaci (locul lor nu este langa sosele) probabil ca, chiar daca s-ar mai fi produs accidentul, gravitatea acestuia ar fi fost mult diminuata.
Ce-i chiar asa greu de inteles?
*

Da' nu mai bine dai talica vina pe inventatorul rotii? I-auzi: daca ala nu inventa roata, nu se mai faceau masini si oamenii mergeau cel mult in goana cailor, deci accidentul ar fi putut fi evitat. TOATA vina apartine soferului microbuzului, pentru ca era de datoria lui sa aibe grija de vietile pasagerilor. Dar, cum exista si soferi trogloditi, saracii oameni au avut parte taman de un specimen d'asta.
Apropo, locul copacilor este langa sosele, pentru ca alt tip de parazapezi ar fi mult prea costisitoare. Iar in dulcea noastra patrie ar fi furate probabil cu acelasi camion cu care ar fi aduse.

This post has been edited by tatabobu: 30 Nov 2005, 10:10

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
Rigor
post 30 Nov 2005, 09:52
Post #33

Membru autentic

From: Iasi

No bine, acu nu se mai poate face nimic. Dar, despagubiri victimelor cine le da? Firma ar trebui sa fie asigurata, asa prevede legea.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
RIon
post 30 Nov 2005, 10:02
Post #34

pasionat

From: CJ

Idioitii astia sunt numiti SOFERII IADULUI!!!
Sa ii ia dracu! Sincer! Si pe politistii care nu iau masuri, si pe patronii firmelor!
Si pe guvernantii carora nu le pasa ca suntem pe locul 3 in Europa ca rata a accidentelor rutiere soldate cu morti!@*X

De ce nu ia politia masuri?????
Eu vad in drumurile mele si TIR-uri care fac depasiri mai ceva decat un A6!!!
de la 20 m din spatele meu au intrat pe contrasens si au mers asa depasind coloana si au mers 1km pe contrasens!!!
Cui ii pasa?
Deja fiind pe un drum circulat de sprintere si tir-uri, te gandesti la palton de scanduri, alora nu le pasa!

Scuza-ti-mi indignarea, dar vad zilnic asa ceva...

Si reflectati la semnatura mea!

--------------------
Skoda Octavia 2 - de CJ 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
www.raresion.ro
+
MoneyTalks
post 30 Nov 2005, 10:13
Post #35

-

From: Ireland

QUOTE(frantic @ 30 Nov 2005, 09:19)
Daca nu ar fi existat pe margine copaci (locul lor nu este langa sosele) probabil ca, chiar daca s-ar mai fi produs accidentul, gravitatea acestuia ar fi fost mult diminuata.
Ce-i chiar asa greu de inteles?
*

Pai tocmai ca e greu de inteles.

Dupa cum arata microbusul, eu spun ca nu a avut o viteza mai mica de 130km/h. Ti-ai inchipuit ce s-ar fi putut intimpla daca nu era copacul care sa il opreasca? S-ar fi dat peste cap si, la viteza aia, ar fi ajuns praf si pulbere. Fara nici un supravietuitor si imprastiat pe o distanta de sute de metri.

Imi pare rau de oamenii aceia care au murit nevinovati. Odihneasca-se in pace! Dar, indiferent de ce spuneti voi, soferul TREBUIA SA MOARA. Ma bucur ca a murit, ca altfel scapa de puscarie si mai ucidea si alti oameni. Pacat ca nu a fost singur in masina! sad.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
Smeagol
post 30 Nov 2005, 10:19
Post #36

Membru ...

From: Timisoara

Salve,

Am mai citit si eu de prin post-uri si acum imi dau si eu cu presupusu'...

Despre accident nu prea am ce spune decat ce apare in titlul ziarelor - 14 morti. Cred ca era de asteptat sa se intample o data si o data la felul cum se transporta oamani cu microbuzele 'celea.

Problema mai mare care a aparut acum: ce s-a facut ca sa nu se mai repete ? Vom fi mai creativi in greseli sau le vom face pe aceleasi la nesfarsit ?

Sunt de acord cu semnatura lui Shogun (Oss ....). Propun sa creeam un brand pe tema asta si sa-l purtam !

--------------------
Dacia Logan Ambition - TM 10 ??? 2006, 1.6 MPI
"Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
+
RIon
post 30 Nov 2005, 10:22
Post #37

pasionat

From: CJ

QUOTE(Smeagol @ 30 Nov 2005, 11:19)
Salve,

Am mai citit si eu de prin post-uri si acum imi dau si eu cu presupusu'...

Despre accident nu prea am ce spune decat ce apare in titlul ziarelor - 14 morti. Cred ca era de asteptat sa se intample o data si o data la felul cum se transporta oamani cu microbuzele 'celea.

Problema mai mare care a aparut acum: ce s-a facut ca sa nu se mai repete ? Vom fi mai creativi in greseli sau le vom face pe aceleasi la nesfarsit ?

Sunt de acord cu semnatura lui Shogun (Oss ....). Propun sa creeam un brand pe tema asta si sa-l purtam !
*

da, sa facem un autocolant:
Noi (daciaclub.ro) circulam legal!
Sa nu ma luati in ras, vb. serios!!
Eu sunt destul de ingrozit de ce vad pe soselele patriei...

--------------------
Skoda Octavia 2 - de CJ 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
www.raresion.ro
+
teodor
post 30 Nov 2005, 10:27
Post #38

.

Soferul poarta toata vina, asta cred eu, daca masina nu avea vreo defectiune tehnica, eroarea umana este 100%.
Daca ar fi mers cu cap si cu grija, ca totusi transporta oameni si nu cartofi.Alta ar fi fost situatia.
Veneam odata de la munte, inainte de Targoviste un microbuz venea pe contrasens si nu ii pasa de cei care mergeau regulamentar, depasea in disperare si incurca si ii fleshuia pe toti.In mintea mea am zis mai nene asta se duce la moarte cu microbuzul plin.Ajung in Bucale, la stiri era un microbuz care se ciocnit cu alt microbuz de firma , accident 2 morti si 3-4 raniti.Sunt sigur ca nebunul ala era, si pana la urma a dat de unu care nu sa mai ferit sau nu a mai apucat sa se fereasca.
Trebuie sa luam atitudine cand suntem pasageri in aceste microbuze, sa ii ferim noi pe astia in trafic.Chestie valabila si cu microbuzele din Bucuresti, dar astai au o scuza ca opresc oriunde ii se face semn.

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel - BZ-xx-www 2006
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
hash
post 30 Nov 2005, 10:32
Post #39

calculatorist

Ceva tot se mai poate face.

Firma respectiva trebuie data cumva in judecata (preferabil de catre stat) si eventual bagata in faliment pentru ca a angajat atare iresponsabil. Cei implicati direct in angajarea lui ar trebui amendati usturator (> 10000 RON), eventual puscarie.

Asta ar creste dintr-o data calitatea sofatului din partea profesionistilor (si nu numai). Pedepse drastice la fiecare calcat pe bec.

Eu am calcat-o pe DN1 cu vreo 135 (pe langa camera), sunt curios daca imi primesc portia ..

Oricum la noi nu se face nimic pentru ca nu se poate.

Eu subscriu la ideea cu autocolantul.

This post has been edited by hash: 30 Nov 2005, 10:36

--------------------
- - -
+
to_the_limit
post 30 Nov 2005, 10:40
Post #40

Membru autentic

Nu stiu daca aveti idee ce tupeu au cei care se ocupa cu vanzarea biletelor inclusiv soferii acestor microbuze..
Daca vor ei(asta e caz real in IASI la 2 tipe care nu iau bagat in seama pe libidinosi de-a lungul timpului si le-au respins avansurile ) nu te lasa sa mai mergi cu masina lor si refuza iti dea bilet..te duci si faci reclamatie la sef,un tigan incepe sa rada si zice ca daca asa vrea muschiul lor nu are ce sa le face..
Deci pica de urgenta faza cu sunat seful si dat in gat animalul care merg cu viteza!!!!!!

--------------------
+
VladG
post 30 Nov 2005, 10:40
Post #41

Membru preistoric

Ganditi-va putin cine sunt cei care conduc aceste masini. Sunt persoane care castiga in general suficient de putin incat sa nu-si poata permite o masina personal si cu atat mai putin una puternica.
Se trezesc deodata la volanul unui microbuz nou, cu motor tare si se imagineaza in rol de Barichelo.

Chestia cu reclamatia impotriva soferului tine doar la firmele serioase. Am fost placut surprins sa citesc pe spatele unei dubite apartinand unei firme de curierat rapid une mesaj de genul: "Daca nu va place cum a condus acest sofer, sunati la nr ...".

--------------------
Ex Dacia SuperNova - -- --
+
clr
post 30 Nov 2005, 10:41
Post #42

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 30 Nov 2005, 08:38)
si voi sunteti de vina ca nu ati facut o reclamatie la firma lor.
*

Reclamatie la firma lor? Teoretic ai dreptate, dar esti convinsa de faptul ca firma nu plateste soferii functie de numarul de curse?

QUOTE(Marty @ 30 Nov 2005, 09:22)
2. V-ati intrebat vreodata de ce cretinii merg cu viteza si de ce fac depasirile alea la limta vietii si a cenzurat ? Din cauza economiei de combustibil, ce le mai ramine dupa cursa mai vind si ei.
*

Marty, din cate stiu eu, atunci cand vreau sa fac economie de combustibil merg exact pe dos (viteza mica si accelerez cat mai putin). Cred ca tot afirmatia mea de mai sus e valabila. Sigur, la cursele lungi afirmatia probabil nu e valabila (daca are un drum Bacau - Bucuresti spre exemplu oricum nu are timp sa faca mai multe). Dar la cursele scurte situatia poate sta altfel. Stiu pe cineva care are microbuz in Bucuresti si care isi plateste soferul cu salariu + cota parte din incasari. Deci...

QUOTE(RIon @ 30 Nov 2005, 10:22)
da, sa facem un autocolant:
Noi (daciaclub.ro) circulam legal!
Sa nu ma luati in ras, vb. serios!!
Eu sunt destul de ingrozit de ce vad pe soselele patriei...
*

Eu as zice s - o lasi mai usor cu ideea asta. Nu deseori s - au povestit pe forum faze de genul "am venit de la pana la cu 160 km/h si a consumat x%". Daca ne dam cu parerea si criticam ceea ce nu e bine nu inseamna ca toata lumea circula legal. Ca doar n - om fi un grup de ingeri.

This post has been edited by clr: 30 Nov 2005, 10:45

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Smeagol
post 30 Nov 2005, 10:49
Post #43

Membru ...

Brand Speed Kills !

Parerea mea:

Avem nevoie de urmatoarele:
- un soi de punch line, gen "Speed Kills", dar in romana, max 5 cuvinte
- o "lucratura" de banner in locul celui de genul "Dacia cu motor pe injectie"

Pentru banner ma pot ocupa si eu.

Mai exista pe acest forum activisti ai diferitelor campanii. Propunerea mea este sa avem niste mici bannere pe care sa ni le punem in semnatura, ca un soi de medalii.

--------------------
+
rtulea
post 30 Nov 2005, 10:52
Post #44

Membru autentic

From: Ploiesti (Alba-Iulia)

Cred ca o minicamera video instalata la postul soferului si care sa "bata" pe bord ar mai tempera din avantul muncitoresc al acestor kamikaze. Apoi, la intervale regulate de timp, politia ar putea face un download la inregistrari si i-ar arde pe faptasi. Dar, cum zicea si Mircea Badea si Oreste "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul". Din pacate nu este singurul caz si sunt sigur ca asa ceva se va mai intampla.

--------------------
Dacia Logan - PH-78-UTU sept 2006, Laureate 1,6
Do not try to forget your past, IT made you what you are!
+
bog_cip
post 30 Nov 2005, 10:55
Post #45

membru

From: Brasov

Dimineata la stiri au spus ca a mai decedat inca o persoana din cele ranite grav. Din pacate acuma sunt 16 morti.

Soferii care sunt pe sprintere sunt "renumiti" pentru viteza mult peste limita lagala cu care merg cu masinile pe traseu. Ma refer aici la cei care fac ruta Brasov - Bucuresti si in special Brasov - Sibiu ( cei mai aiuriti si grabiti). Si asta poate din cauza faptului ca trebuie sa marga poate in aceasi si de mai multe ori pe acelasi traseu. Aici o parte din vina o au si patroni acestor firme. Nu de multe ori se intimpla ca o masina sa lase calatori la destinatei si dupa 5 minute sa plece inapoi in cursa, astfel sia terminat treaba pe zia respectiva ...

Cei care fac aceste curse ar trebuie verificari , testati daca au acest sindrom al vitezei si daca au in singe boala vitezei, care din cele mai multe ori duce invitabil la drame de acest gen. Nu este primul caz in care se poroduce un accident de acest gen.

Poate ca acest accident nu se intimpla daca nu era "Copacul", adevarat, dar ocricum viteza in momentul impactului , parerea mea a fost > 110 km/h, mult prea mare.

--------------------
Toyota corola sedan - ----- 2008
+
tatabobu
post 30 Nov 2005, 10:58
Post #46

membru

Rtulea, de ce sa te complici cu camera cand poti obliga legal firma de transport persoane sa doteze vehiculele cu tahograf? Si se vede clar viteza de deplasare pe discul aparatului.

This post has been edited by tatabobu: 30 Nov 2005, 10:59

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
to_the_limit
post 30 Nov 2005, 10:59
Post #47

Membru autentic

Fiti atenti..multe microbuze sunt limitate la 100km/h...am mers cu unul odata care ducea maxim 120km/hce pot spune e ca soferul mnu o lasa sub 100km/h decat cand era radar..

--------------------
+
Dreamer
post 30 Nov 2005, 11:07
Post #48

Un visator hoinar ...

Eu am fost cu un microbuz de genu, un Mercedes mai micut ( parca de 9 locuri ) si avea centuri de siguranta pentru fiecare pasager.
Cu toate ca mi-am pus centura, mai aveam un pic si zburam de pe scaun ... de aia am zic ca nu mai merg niciodata cu microbuzele de genul

--------------------
Ex Renault Megane 1, 2 si 4 2002 diesel, 2004 si 2017 benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
+
DigitalScribe
post 30 Nov 2005, 11:07
Post #49

Scribul Digital

From: Iasi

@frantic: Dar tu crezi ca acei copaci plantati pe margine sunt de decor ? Sau poate cu valoare de borne de kilometraj ? Cine crezi tu ca iti tine terasamentul batut in cuie acolo unde ar trebui sa fie in fiecare an ? Cumva oare radacinile copacilor ?
Da, sunt si alte solutii insa asta a fost o solutie ieftina si ecologica si eficienta adoptata la vremea respectiva.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe - n/a D-Max 2022
+
mauru007
post 30 Nov 2005, 11:09
Post #50

sir

QUOTE(tatabobu @ 30 Nov 2005, 10:58)
Rtulea, de ce sa te complici cu camera cand poti obliga legal firma de transport persoane sa doteze vehiculele cu tahograf? Si se vede clar viteza de deplasare pe discul aparatului.
*

La cat de inventivi sunt romanii la prostii ar gasi ei o modalitate sa pacaleasca tahogaful. Plus ca poate interveni si spaga la politie in cazul unui control. Cel mai sigur ar fi cu o limitare electronica, sa iti tie alimentarea pe la 80/90 km/h

This post has been edited by mauru007: 30 Nov 2005, 11:10

--------------------
Ford Focus - vl 2002/Ghia
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
bog_cip
post 30 Nov 2005, 11:14
Post #51

membru

QUOTE(DigitalScribe @ 30 Nov 2005, 12:07)
Da, sunt si alte solutii insa asta a fost o solutie ieftina si ecologica si eficienta adoptata la vremea respectiva.
*

Da dar la "vremea respectiva" nu erau atati "nebuni" care sa mearga cu asa viteze, si sa stii ca prin alte parti sunt mai mari distantele intre sosele si copaci, nu ca la noi. De altefel pe unele drumuri au inceput s-a se taia copacii de pe marginea drumului. Parerea ma ca e mai proasta idee daca nu se pun altii, dar la mai mare distanta.

This post has been edited by bog_cip: 30 Nov 2005, 11:14

--------------------
+
andu911
post 30 Nov 2005, 11:14
Post #52

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

De ce sunt singurul de aici care spune ca POLITIA este vinovata ???
Cum ziceau si aseara la TV, suntem pe ultimul loc in Europa la siguranta in trafic. Zilnic mor 6 oameni in Romania in accidente rutiere.

Oare cine trebuie sa faca ordine ??? Noi pe forum ??? Sau Politia care chiar sta degeaba. Parca au intrat in pamant. Nimeni nu-i mai vede pe strada. Sa patruleze tata. Sa stea la panda in toate gaurile posibile. Ca in Ungaria.... De unde atata ? Ei o ard lejer...mai baga un radar, mai fac un control...mai dau un permis pe spaga...

Parerea mea e ca degeaba criticati soferu, Dumnezeu sa-l ierte ca n-a stiut ce face...POLITIA trebuie trasa la raspundere. Ce face Politia ? Eu n-am mai auzit de permise suspendate....de pe vremea lui Ceausescu. Totul se rezolva.

This post has been edited by andu911: 30 Nov 2005, 11:19

--------------------
- - -
+
Marty
post 30 Nov 2005, 11:19
Post #53

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(clr @ 30 Nov 2005, 10:41)
Marty, din cate stiu eu, atunci cand vreau sa fac economie de combustibil merg exact pe dos (viteza mica si accelerez cat mai putin).
*

Exact, tocmai mi-ai sustinut afirmatia (scuze, am explicat eu cam aiurea)! Ideea e ca baietii ajung la 100-120 si acolo ramin. Le apare ceva-n fata? Dam flashuri pina dispare. Tot nu dispare? Trecem pe contrasens ca pe noi ne ocoleste lumea! E curba? nici o problema, n-o scot dintr-a 5-a, lasa ca-i masina buna, e plina cu fraieri, nu derapez!

andu911: NU ESTI SINGUR, TE SUSTIN!!!! In primul rind militienii ar trebui sa plateasca, ei sunt cei mai mari vinovati! Daca-i iei la rost, iti zic ca n-au echipamente si personal. Da', face-ar-ar spume, stiu sa stea la spaga si la mica ciupeala. Veni-le-ar rau!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bog_cip
post 30 Nov 2005, 11:19
Post #54

membru

"Mai baga un radar, un control" in jurul datelor in care se dau salariile si primele la politie. Ca sa aiba bani eventual si de prime. Disciplina in trafic intradevar se face de politie dar la noi sunt mai mult militiei decit politisti... Si cu mentalitate si nu trasaturi. Stau la pinda , dar nu ar sta intr-o intersectie sa dirijeze traficul.
Mai avem mult pina la a ajunge mai inspre vest ca mentalitate.

This post has been edited by bog_cip: 30 Nov 2005, 11:19

--------------------
+
andu911
post 30 Nov 2005, 11:23
Post #55

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(bog_cip @ 30 Nov 2005, 11:19)
"Mai baga un radar, un control" in jurul datelor in care se dau salariile si primele la politie. Ca sa aiba bani eventual si de prime. Disciplina in trafic intradevar se face de politie dar la noi sunt mai mult militiei decit politisti... Si cu mentalitate si nu trasaturi. Stau la pinda , dar nu ar sta intr-o intersectie sa dirijeze traficul.
Mai avem mult pina la a ajunge mai inspre vest ca mentalitate.
*

Da ma eu sunt de acord sa ia si ei o spaga. Pe cuvant daca am ceva. Dar sa nu ia spaga ca idiotii la orice. Sa ia si ei pt lucruri care afecteaza circulatia mai putin.
Frate eu n-am mai auzit de amenda pentru ca n-ai dat semnal, de 10 ani radmasa.gif

Acum toti manaca rahat ca au pus radare si camere pe DN1. Pai a fost afacerea cuiva si s-au luat comisioane. cool.gif

This post has been edited by andu911: 30 Nov 2005, 11:25

--------------------
- - -
+
walleye
post 30 Nov 2005, 11:33
Post #56

Membru

Group: Banned

ba eu zic sa se puna si mai multi copaci pe marginea drumului, si tepe si niste santuri antitanc si cimpuri de mine si soferul sa aiba o teapa de juma de metru in loc de airbag. poate asa or sa circule mai prudenti.

de nu stiu cite ori a trebuit sa ies de pe drum pentru vreun bou din asta cu microbuz sau mai rau, cu autocar. atlassib is criminali, eu eram in a 4-a la 4000 de ture si el trecea pe linga mine cu remorca saltindu-i in coada si ma depasea in 5 secunde. sau se baga in depasirea a cite trei tiruri (nici aia nu-s rendesi, care se aduna cite trei cirnati unul dupa altul si dupa ei 100 de masini) cica timisoara-deva prin arad o fac in 2 ore jumatate sau chiar mai putin.

--------------------
Alco Century - Monon 404 628
nu hraniti moderatorii
+
Sony
post 30 Nov 2005, 11:36
Post #57

Membru autentic

From: Ban Land

Acesti soferi sunt angajati doar daca sunt foarte rapizi. Sefii ii incurajeaza sa o friga pe sosea. Degeaba ii reclamati la firmele lor pentru ca nu vor fi pedepsiti, ci laudati.
Am mers o data cu microbuzul la Bacau, iar soferul conducea cu 130 km/h si povestea cum li se cere sa aduca alti soferi noi, dar cu conditia sa fie vitezomani. Firmele care ii angajeaza le fixeaza ore de plecare si sosire care nu pot fi respectate decat daca ei conduc in halul asta.
QUOTE(VladG @ 30 Nov 2005, 10:40)
Chestia cu reclamatia impotriva soferului tine doar la firmele serioase. Am fost placut surprins sa citesc pe spatele unei dubite apartinand unei firme de curierat rapid une mesaj de genul: "Daca nu va place cum a condus acest sofer, sunati la nr ...".
*

Cunosc firma respectiva. Poti face reclamatie, dar degeaba! Soferul explica sefului sau ca nu avea cum sa ajunga la timp daca proceda altfel si, astfel seful il lasa in pace.

QUOTE(andu911 @ 30 Nov 2005, 11:14)
De ce sunt singurul de aici care spune ca POLITIA este vinovata ???
*

Am mai afirmat pe forum ca se circula in halul asta pentru ca politia nu isi face treaba. Am fost ridiculizat ca astept sa fie amendati si altii, nu numai eu, desi nu era vorba de vreo amenda primita de subsemnatul.

This post has been edited by Sony: 30 Nov 2005, 11:37

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
gattoman
post 30 Nov 2005, 11:44
Post #58

Membru autentic

From: ---

Din cate stiu, legea prevede ca microbuzele si autobuzele care fac transport public de perosane sunt obigate sa fie dotate cu tahografe.Inregistrarile tahografului trenuie sa fie ferificate de catre politie la orice control.Bineinteles aceste aparate pot fi pacalite(cel putin alea vechi stiu sigur ca pot fi pacalite) si mai intervine si mica spaga luata de politie care se face ca nu vede acele inregistrari.Deci un mijloc de verificare a acestor microbuze exista , dar cine sa il verifice??? mad.gif

--------------------
Tractor U650 16v - K-MR-589 z
+
Smeagol
post 30 Nov 2005, 11:54
Post #59

Membru ...

Am creeat ceva repede, fara prea mari pretentii.

Intrebare: cum adaugi un fisier imagine in semnatura de pe forum ?

Attached thumbnail(s)
Banner.jpg ( Size: 16.21k ) Number of downloads: 147

--------------------
+
frantic
post 30 Nov 2005, 12:04
Post #60

Membru incepator

From: Campia Turzii

QUOTE(DigitalScribe @ 30 Nov 2005, 11:07)
@frantic: Dar tu crezi ca acei copaci plantati pe margine sunt de decor ? Sau poate cu valoare de borne de kilometraj ? Cine crezi tu ca iti tine terasamentul batut in cuie acolo unde ar trebui sa fie in fiecare an ? Cumva oare radacinile copacilor ?
*

Suntem in secolul 21 asa ca nu mai pot privi acest lucru ca pe o solutie viabila.
Dar lasa ca la noi merge oricum, in fond si la urma urmei masina noastra nationala era, pana nu demult, una conceputa cam tot pe "la vremea respectiva".
Ce sa-i faci? N-ai ce-i face. Asta e Romania. sleep.gif

Revenind la lucruri serioase ii intreb pe cei care au contestat ceea ce am afirmat eu: Cum veti reactiona (asta in situatia in care mai puteti) daca, circuland pe un drum national cu o viteza normala (90km/h), veti avea o explozie de cauciuc, care coroborata cu posibile conditii vitrege de drum sau cu lipsa de experienta in astfel de situatii, va va proiecta intr-un copac de pe margine, care, bineninteles nu are decat rolul de a sustine terasamentul.?

--------------------
Alfa Romeo 156 In curand
+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 20:38
Dacia