Bara fata - asezare + lufturi imense, asezare bara fata
![]() ![]() ![]() |
Bara fata - asezare + lufturi imense, asezare bara fata
stochimoflaus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman 1.6 160 cp Initiale Paris
- B294RAP
2016
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Din ce stiu eu, bara are ceva suport (piesa separata) pe care se pune pentru a nu sta asa.
Tin minte ca am dus-o si eu pe a mea la vopsit ca era putin lovita si vopsitorul (un amic de-al meu) m-a sunat sa-mi spuna ca lipseste piesa respectiva si o comanda el la 100 de lei. Din pacate n-am fost atat de curios sa cer mai multe detalii. Poate piesa respectiva iti lipseste si tie. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
O fii vorba de asa ceva ?!
Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 480.06k ) Number of downloads: 148 |
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
- B 301 AAT
2005
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
Spatiul dintre bara si far e acolo de la inceput si nu ai ce sa ii faci. Poate sa il umpli cu altceva (cum au facut unii - furtun de cauciuc).
Pe a treia poza pusa de tine am adaugat o sageata. Acel element face parte din "ochelarul" farului. Sint 2 sau 3 astfel de elemente la fiecare far si marginea barei intra sub [U]ele (gaurile din bara intra peste clame). |
--------------------
.
.
.
|
|
stochimoflaus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 27 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Multumesc de idei. Rimio de Vassur, am incercat pe seara sa imping bara in asa fel incat sa se prinda in acele cleme si a intrat doar ca sta cateva minute acolo si sare inapoi. Suportii de sub far, indicati de TomachE si MirceaVio sunt atasati de far, au venit odata cu farurile doar ca mi se pare destul de moale plasticul din care sunt turnat si tind sa cred ca de aia sare bara inapoi. |
--------------------
Renault
Talisman 1.6 160 cp Initiale Paris
- B294RAP
2016
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Stiu ca mai era cineva care avea probleme cu bara, tot se lasa in fata si a prins-o cumva de sus, de unde se inchide capota cu un cablu.A ridicat-o si a prins-o asa cu un cablu. Incearca sa schimbi si clipsurile de sus cu unele mai fixe, care sa nu ii permita sa aiba joc.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
In poze bara e deformata chiar la gauri, e "normal" sa sara de pe clame. Poate cel care a demontat-o de pe masina originala a fost "foarte puternic".
In plus, din poze mi se para ca si farurile si bara sint lasate. Farul e prins in trei suruburi, nu ar trebui sa poata sta mai jos. Poate s-a mai stricat si altceva pe acolo la impact? Sau poate bara nu e bine pusa pe pozitie? Eu m-am chinuit ceva sa o pun singur la loc dupa demontare. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 19:05 |