probleme cu inchiderea
![]() ![]() ![]() |
probleme cu inchiderea
spaceunu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 October 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 3
grandtour
2010
- ot53mcr
|
|||
modro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 February 13 From: pitesti ![]() |
II SCHIMBI BATERIA SAU NU O TI IN BUZUNAR LANGA TELEFON.
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / GT
- -
|
|
spaceunu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 October 14 ![]() |
ok multumesc
|
--------------------
renault megane 3
grandtour
2010
- ot53mcr
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Azi, o chestie interesanta (ciudata?).
Sotia a coborat prima la masina, asa ca a luat cardul. Eu l-am lasat pe celalat acasa, am zis ca nu e nevoie. Cand am ajuns la destinatie, ea a coborat si eu am ramas sa caut loc de parcare. Cand dau sa opresc motorul, na, lipsa cheie. OK, tinut apasat si s-a oprit, dupa care... usile nu s-au mai inchis. Asa ca am ramas in masina pana sotia a rezolvat problema singura si a revenit la "prizonier" (eu). Acum intreb: e un bug sau un feature? |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca este normal.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
thisadi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 11 ![]() |
Salut
Am un amic care are o problema cu inchiderea centralizata la M3-ul lui, adica nu se incuie/descuie decat usa soferului (are keyless) si in bord ii apare eroare "Check child safety device". Aveti idee cam care ar fi cauza? This post has been edited by thisadi: 24 Sep 2016, 10:09 |
--------------------
Renault
-
-
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Foarte probabil este o problema de contact intre UCH si sistemul de inchidere ar usilor din spate.
Fiindca e f. usor si la indemana, as verifica mufele de legatura dintre stalp si usile spate, au un sistem de extractie cu o parghie care culiseaza vertical (jos sau sus) si la actionarea ei, mufa se exrage singura. Spray contact si pus la loc. Eroarea din bord se reseteaza prin inchiderea usilor si blocare/deblocare. Aceasta eroare ramane stocata (fara mesaj pe bord) si va aparea la urmatoarea diagnoza. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
nevro21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 4 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mai verifica pe usa soferului , poate e apasat buton de "Child Safety" , e ultimul dinspre bordul masinii spre usa spate , dupa actionare geamuri spate .
Din cate stiu la m3 geamurile nu sunt actionate din uch ( poate ma exprim gresit , dar firele din panoul de comanda intra intai in computerul asta ) , mai exista un computer in usa soferului care se ocupa de geamuri si de oglinzi ( nu stiu denumirea exacta a lui ) . Daca tot te apuci sa desfaci ar fi bine sa il "ungi" si pe el . Seara faina ! |
--------------------
Renault
Megane 3 Combi \ Megane 4 Combi
2009 diesel 1.5 \ 2016 diesel 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 01:00 |