Renault: fara noutati anul viitor, Twingo 2 amanat... Logan cu semnul "?"
![]() ![]() ![]() |
Renault: fara noutati anul viitor, Twingo 2 amanat... Logan cu semnul "?"
DSA |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|||
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
DSA, Doamne-iarta-ma, da' cum sa ia Loganu' locul Renaultului de acum?
La ce anume te referi? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
DSA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
Pai sper peste cativa ani de la Dacia o evolutie asemanatoare cu cea a Skodei.
Adica Dacia sa fie o alternativa mai ieftina de a putea cumpara tehnologie si know-how(ACTUALE) de la Renault. Normal ca Logan asa cum e acum nu are cum sa concureze cu nici un model Renault. Dar sper in viitor sa aiba si Dacia un model echivalent cu OCTAVIA cehilor. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, aceeasi intrebare i-am pus-o cu ceva luni in urma direct dl-ui Stroe, si raspunsul a fost Niet. Absolut niet.
Renault are in Logan o marca populara. Singurul rost pe lume al Loganului este sa fie o marca populara, ieftina, accesibila si fara pretentii, care sa permita pe de o parte motorizarea lumii a III-a si pe de alta parte amortizarea pana peste poate a tuturor liniilor de asamblare si a tuturor investitiilor facute de Renault in tehnologie de-a lungul anilor. Loganul va fi mereu cu un pas in spate ca tehnologie, va avea mereu materiale ieftine, va fi mereu masina ieftina! Vrei Octavia - ia-ti Renault Megane II! ![]() Vrei Superb - ia-ti Laguna II ![]() Cam asta e filosofia Renault, asa ca sincer n-are rost sa visam.... Poate doar la o calitate mai buna a asamblarii si la o calitate mai bunuta a materialelor folosite. In rest, trebuia sa existe si asa ceva pe piata, asa ca de ce sa dorim acum sa transformam asta in altceva?? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stati un pic! HOLD IT HOOOOHOHOLD IT ! Poate sa-mi explice si mie cineva de ce la noi Megane Hatchback 1.4 16v dotari standard pleaca de la 12.500 DDP si la francezi de la 16.100 ? Sunt putin socat!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
In cazul asta abia astept Clio III si la noi
![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 29 Nov 2005, 01:02) Stati un pic! HOLD IT HOOOOHOHOLD IT ! Poate sa-mi explice si mie cineva de ce la noi Megane Hatchback 1.4 16v dotari standard pleaca de la 12.500 DDP si la francezi de la 16.100 ? Sunt putin socat! Standard la noi nu e acelasi lucru cu standard la ei. Al lor e mai mare. Plus, mai e si adaosul. Era un studiu care arata diferentele de preturi intre tarile EU, mergand pana la 2x pretul in Finlanda. Vezi de curand discutiile din EU de genul: eu german, iau masina din Olanda/Belgia pentru ca e mai ieftina. Money poate iti zice mai multe This post has been edited by Codrin: 29 Nov 2005, 12:16 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Revenind la Logan si rolul lui de a deschide piete emergente ...
Daca Logan isi atinge scopul inseamna ca ori altceva ii ia locul ori progreseaza si el odata cu piata ori poate va sfarsi prin a se va vinde mai mult la export decat pe piata interna. Cum progresul e limitat doar prin aspecte tehnice legate mai mult de motorizare si adiacente... destinul lui se pare intr-un viitor indepartat cu apa calda permanenta si la noi se gaseste in export. Logan e un fel de erou al lui Renault cumva cu rol de cruciat, sper sa nu sfarseasca asemanator eroilor. This post has been edited by DigitalScribe: 29 Nov 2005, 13:56 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 17:11 |