dublu climatronic laguna 2, nu se alimenteaza motorasul
![]() ![]() ![]() |
dublu climatronic laguna 2, nu se alimenteaza motorasul
Ilielucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
2006
|
|||
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
fa rost de un panou de clima si vezi daca merge ( cel putin la mine a fost de la panoul de clima ) Pe viitor posteaza in topicul dedicat nu mai deschide altele noi . Sunt sigur ca vei mai descoperi probleme insa toata au fost discutate pe aici .
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Motorasele, înainte sa le montezi pe mașina ,le-ai probat?
Puteai sa le probezi la cablurile de la mașina ( nemontate). Dacă da , ia un panou de comanda Climatronic de la cineva si probează si așa . Dat toată lumea se plânge ca e de la motorașe când sunt simptomele astea. |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
Ilielucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 May 16 ![]() |
Le-am probat si montate si nemontate...nu merg...clapeta nu e blocata ptr ca merge sa o invarti cu mana
|
--------------------
Laguna
Laguna
2006
|
|
arthy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 June 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum schimbi motorasul si cum ajungi la clapeta? Si la mine da numai rece pe dreapta, am fost la reprezentanta si mi-au zis ca e mort motorasul, dar numai peste o luna aveau liber la service.
|
--------------------
Renault
Laguna II Initiale Full Options, Laguna 1 2000 1,9
- CJ-09-PAA
2001,2000
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(arthy @ 27 Aug 2016, 17:01) Cum schimbi motorasul si cum ajungi la clapeta? Si la mine da numai rece pe dreapta, am fost la reprezentanta si mi-au zis ca e mort motorasul, dar numai peste o luna aveau liber la service. CAUTA in topicul Asta este sigur explicat cu poze cu tot |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 13:07 |