Accesorii Captur, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Accesorii Captur, recomandari
tannu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 28 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
1.5 dCi
|
|||
admunarig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 February 17 ![]() |
Tannu, eu nu pot trimite PM pentru ca sunt inregistrat de curand pe forum.M-ai contactat pe PM, dar nu pot raspunde...Lasa nr. de tel si discutam...
|
--------------------
Renault
Captur 1.2Tce 120
2015 dynamique
- B113ALM
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Trebuie sa imi soseasca si mie un Armster2. Inainte sa o montez, voiam sa ii pun o priza dubla usb legata la priza de la bricheta. Intrebare: ca sa demontez piesa centrala / consola (nu stiu cum se numeste) ca cea din poza de mai sus a lui Tannu, e destul sa scot cele doua suruburi laterale si sa trag cumva de ea? Daca da, mai apoi, stie cineva cum sa scot si "carcasa" aceea pe care e montata bricheta si celelalte chestii?
Renault_Captur_Review_17.jpg ( Size: 64.97k ) Number of downloads: 748 Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
Am montat cotiera. Ca sa ajung la priza de bricheta e foarte usor: se declipseaza carcasa aceea ce "imbraca" schimbatorul.
This post has been edited by koldun: 23 May 2017, 12:52 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
I-am pus și usebeuri.
|
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
FlorianP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 29 June 15 From: Calarasi ![]() |
Arata foarte bine!
E utila? Pare cam in spate desi scaunul din stg e mai in fata... Montaj, pret, locul cumpararii? |
--------------------
Renault
Captur - 0.9TCE
2015/Authentique Energy TCe 90
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Pentru mine e destul de utila
Partea de sus mai gliseaza in fata si astfel devine mai lunga. Am luat-o de aici .Momentan nu mai au modelul luat de mine. A costat 400 de ron. E din doua bucati si se monteaza in cateva minute. Eu am folosit o surubelnita mai lunga si o bormasina. Schema montaj This post has been edited by Thaddaus: 14 Jun 2017, 08:27 |
--------------------
-
-
-
|
FlorianP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 29 June 15 From: Calarasi ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
Renault
Captur - 0.9TCE
|
|
popescu_nicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 May 17 ![]() |
Am cumpărat o cotieră Armster 2 (400 lei +20 transportul).
Pentru modelul Facelift 2017 nu se potrivește și am returnat o. În spate la consolă, mașina are un locaș pentru diverse și o priză. A și fi renunțat la ele dar sistemul de prindere de la cotieră nu se potrivește pe consolă, cred că era și cam înaltă, ceea ce nu este confortabil pentru schimbarea vitezelor. Poate mă puteți ajuta cu alte modele pe care le aveți montate și sunt ok. Dacă nu, o să cumpăr pe cea originală care costă 650 lei (cam mult) dar cred că este necesară și destul de confortabil pentru condus. |
--------------------
Renault
Captur
2017 - Facelift ZEN Energy TCe 90
|
|
Taboo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 29 June 17 ![]() |
Buna ziua ma poate ajuta cineva sa gasesc niste paravanturi pentru captur caut si nu gasesc
Va multumesc! |
--------------------
Renault Megan Sedan
116 cp
2019
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Cred ca momentan nu sunt prea multi posesori de captur 2017 care sa te poata ajuta... Daca ai timp si poti poate ii faci si un jurnal de bord. Ar fi foarte interesant.
|
--------------------
-
-
-
|
FlorianP |
![]()
|
QUOTE(Taboo @ 29 Jul 2017, 05:58) Buna ziua ma poate ajuta cineva sa gasesc niste paravanturi pentru captur caut si nu gasesc Va multumesc! Aici. Daca iti cumperi, sa ne spui cum sunt. Sunt si eu interesat... |
--------------------
Renault
Captur - 0.9TCE
|
|
Taboo |
![]()
|
Am vazut si eu alea de pe emag dar sunt cica clamele slabe rau , poate stie cineva originale pe unde se gasesc sau daca se frabica
![]() This post has been edited by Taboo: 31 Jul 2017, 13:41 |
--------------------
Renault Megan Sedan
116 cp
2019
|
|
Taboo |
![]()
|
Am gasit paravanturi originale 350 ron la reprezentanta sunt super super faine un material de calitate fata de aceleasi chesti asemanatoare dar nu originale arata superb eu zic ca se merita
![]() |
--------------------
Renault Megan Sedan
116 cp
2019
|
|
tannu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 28 April 15 ![]() |
Set complet fata + spate la 350 lei ?
|
--------------------
Renault
Captur
1.5 dCi
|
|
Taboo |
![]()
|
Nu doar fata
|
--------------------
Renault Megan Sedan
116 cp
2019
|
|
koldun |
![]()
|
Nu mai deschid topic nou.
A spalat cineva husele de la scaune pana acum? Ceva pareri, sugestii? Nu par a fi murdare dar daca tot se implineste un an, as cam incerca sa le dau o fata noua. |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
QUOTE(dil @ 14 Sep 2016, 20:14) La 90 km/h se aude un vuiet de la curentii de aer. Bună. Intenționez să-i pun și eu bare și după lungi căutări am ajuns tot la originale. Vuietul acela se aude puternic, te rog? This post has been edited by jedimisu: 24 Sep 2017, 11:55 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Se aude... Acum cat de puternic este o chestie care depinde de perceptia fiecaruia.
La 90 km/h nu mi se pare puternic vuietul. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
jedimisu |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Am dotat-o cu bare și eu că de, vine iarna și membrii familiei sunt schiori.
Barele sunt originale. Știți la ce se folosesc piesele din imagine? Și sunt numai trei... Cartea este irelevantă în acest sens, iar cei de la service nu au știut nici ei. ![]() Mulțumesc. Attached thumbnail(s) bare.jpeg ( Size: 158.52k ) Number of downloads: 648 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Piesele alea 3 trebuiau sa fie 4....si se lipesc pe suprafata de contact.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
marius21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(jedimisu @ 16 Oct 2017, 19:50) Am dotat-o cu bare și eu că de, vine iarna și membrii familiei sunt schiori. Barele sunt originale. Știți la ce se folosesc piesele din imagine? Și sunt numai trei... Cartea este irelevantă în acest sens, iar cei de la service nu au știut nici ei. ![]() Mulțumesc. Salut, Este ok sa fie 3. Sunt deflectoare de aer si se monteaza prin presare ( autolipire) in partea de jos a barelor. |
--------------------
Skoda/Renault
Octavia 3/Captur
2016 1.6TDI Style/2016 0.9Tce Life
- B XX XXX
|
|
jedimisu |
![]()
|
Mulțumesc.
|
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
jedimisu |
![]()
|
Bună. Revin cu o întrebare, adică două:
1. La voi, cei care ați luat bare originale, aveți cheder pe partea inferioară a barelor la ambele? Eu am numai la cea din față, după cum am observat zilele trecute și după cum cred că reiese din poză. Am întrebat la service și au spus că așa au venit, dar nu m-au convins. bara din plan apropiat este cea din spate. 2. Am văzut asta asta când am vrut să lipesc cele trei piese din postarea anterioară a mea. Voi unde le-ați lipit? Că poate aveți mai multe cunoștințe de aerodinamică decât cele nule ale mele... Mulțumesc. This post has been edited by jedimisu: 31 Oct 2017, 19:52 Attached thumbnail(s) bare_2.jpeg ( Size: 202.09k ) Number of downloads: 615 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
1. Nu ma stiu daca cea de-a doua avea cheder pe partea inferioara. Ma uit cand ajung acasa.
2. Le-am lipit pe bara din fata, dedesupt asa cum se specifica in carticica cu instructiunile de montare (in postul nr. 4 din acest topic apare poza cu ce am primit). This post has been edited by dil: 1 Nov 2017, 12:34 |
--------------------
-
-
-
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
dil |
![]()
|
M-am uitat si bara din spate nu are cheder pe partea inferioara.
|
--------------------
-
-
-
|
jedimisu |
![]()
|
Mulțumesc frumos. Mă întreb de ce oare?
Am să mă duc să cer o carte de instalare, că mi le-au instalat la reprezentanță să văd și eu unde se pun cele trei piese. Poate că prezența cauciucului respectiv ar împiedica lipirea celor trei piese?... ![]() |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
dil |
![]()
|
Din contra, vin lipite pe cauciuc. Una pe mijloc si celelalte doua aproape de margine.
Pe bara din spate nu cred ca poti sa le lipesti tocmai din cauza lipsei cauciucului. |
--------------------
-
-
-
|
napster1988 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 March 17 ![]() |
Salutare!
A montat cineva aparatori de noroi pe spate? Am observat ca rotile spate arunca noroi sub bara spate, mai ales iarna dupa o minunata dezapezire cu nisip. Nu am gasit niciun post de genu. Orice impresie de la cineva care a montat este binevenita. ![]() |
--------------------
Renault
Captur
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:55 |