Renault Megane GT 1.6 205cp, Pareri; probleme etc.
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane GT 1.6 205cp, Pareri; probleme etc.
clio4edc12 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 6 August 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2014
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
baieti ... on toppic va rog ... fara vs si alte povesti ...
Multumesc, |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Stai linistit ca nu o iau personal, nu as avea de ce...mai era cineva pe aici care a condus gt si spunea ca nu e cine stie ce, ca laguna lui e mai smechera
![]() ![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Pe lângă faptul ca senzația de accelerație brusca se simte la plecare de pe loc, cunoscuta popular ca și băgatul în scaun
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
vorba lui aba1 acceleratia brusca se simte la plecarea de pe loc si nu numai
am doua romburi cu care ma dau zilnic si la doar 130cp fata de 110cp se simte senzatia respectiva mai ales cand esti in treapta III. si vorbesc de slabutul tractor., deci banuiesc ca gt-ul iti ofera o senzatie mai pronuntata decat tractorul meu |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
În mers nu simți băgatul în scaun sa zic dacă accelerezi de la 70 km/h. E o mașină
de 20jdmii normala nu bolid de curse. La ATA cred ca poți compara ca au și alte nebunii cu care sa te dai nu numai Megane 4 GT. Focus RS... Ceva Amg dacă nu ma înșel. Dacă te dai cu alea primele.... Da...cred ca pare leșinat GT ![]() Dar când ai plecat de la semafor se simte... |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
Eu am impresia ca in primele trepte cuplul e limitat si de sistemele electronice, chiar daca esti in modul sport. O sa imi cumpar o interfata obd, sunt curios sa vad cifrele, poate ma insel.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
aba81 |
![]()
|
Tind sa cred ce spui mircia-aq pentru ca pe gt au fost probleme la cutie tocmai din cauza asta.
Mie după ce mi-au schimbat cutia am constatat ca din 3-4 comportamentul mașinii e altfel în sensul ca parca o tine accelerata mai mult pana se duce în tr. 4 în condițiile în care înainte schimba și mai jos și poate din cauza era și acel zgomot... E o părere neavizatat bazata strict pe experienta mea de conducere... Cel mai frecvent pe mod neutru. În sport cutia nu făcea zgomotul acela ca un sughit deoarece schimba foarte sus. După cum s-a mai povestit ambreiaje le nu prezentau urma de uzură când au fost date jos... Cauza o fi fost alta....nimeni nu știe clar sa spuna Cert este ca acum este totul ok, masina aleargă la fel de bine. |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
speedman |
![]()
|
ei alearga...ai vrea tu..trage ca un logan de 90 cai
![]() si parca tu ai cutie cvt... ![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
sorynache |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 September 17 From: Vatra Dornei ![]() |
Aba81 m-ai lamurit, nu fac plecari de pe loc nebune, eu ma refeream la bagatul in scaun in mers, cu a doua , a treia, a patra chiar. Bine chestia asta e relativa, fiecare o simte altfel, oricum cred ca gt-ul pe modul rs este mai nervos decat una obisnuita cu 200 cp. La viteze mai mari, pe manual, daca franezi puternic pana aproape de oprire, retrogradeaza automat sau schimi manual? Cati km ai cu ea? Ms.
|
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
2014 265/cup ; 2017 1.6 sce
|
|
aba81 |
![]()
|
Retrogradează nu te lasă cu 12000 rpm
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, cand mergeti pe circuit e cu totul alta senzatie decat atunci cand mergi pe strada. Circuitul e mare, lat, previzibil. Daca bagati masinile cu 100 de cai acolo cred ca aveati impresia ca stau pe loc.
Eu am condus GT-ul pe circuit la Titi Aur si detin si unul de mers pe strada. Senzatiile sunt diferite. Am condus si Clio R.S. Trophy si nu e incredibil si incomparabil peste GT. Din nou, si pe strada si la Titi Aur. Tot diferite erau senzatiile. Clio e mai jucausa putin si mai precisa. Nu se poate compara un motor aspirat 2.0 la honda cu 160 de cai (probabil Accord) sau un bmw diesel de 2 tone. Nu doar greutatea e diferita, ci si felul in care este livrata puterea. Toti, dar absolut toti cu care am mers in GT au fost impresionati de putere. Si mai impresionant este daca stai la volan, ca e alta senzatie si acolo. Nu are rost sa facem comparati intre masini cu un pedigree cat ca de cat sportiv si altele care sunt doar masini normale cu un motor putin mai mare. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
aba81 |
![]()
|
Experimentând în ambele medii circuit/Strada.... Poți și ai pus de fapt punctul pe i
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Eu ca și neposesor de GT, consider ca GT ul pe benzină e un animal, am si condus am stat si in dreapta. Cum zice si Vlad sunt senzatii diferite la volan si in dreapta. Din dreapta pare ca trage dar la volan, sincer eu m-am "speriat" prima data si am ramas cu un zambet pe fata si un sentiment la care m-am gandit toata ziua. Efectiv masina aia in tr2 / 3 e brutala.
Eu compar cu 1.2 Tce deci nu dați cu pietre |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
sorynache |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 28 September 17 From: Vatra Dornei ![]() |
Am inteles, de asta sunt bune discutiile, ca nu toata lumea poate experimenta tot ce si-ar dori, deci gt sau clio rs, chiar si fara sasiu Trophi,
(asta-i mai scump) am sub 1.70 deci nu mi-ar fi mic nici clio, poata sigla rs nu s-ar potrivi cu varsta mea (cam mare pt genul asta de masina ) acuma ca m-am lamurit trebuie doar sa mai fac rost de bani. Deci cu cat dati gt-ul in 20-22 ? 28 May 2019, 16:36: Am inteles, de asta sunt bune discutiile, ca nu toata lumea poate experimenta tot ce si-ar dori, deci gt sau clio rs, chiar si fara sasiu Trophi, (asta-i mai scump) am sub 1.70 deci nu mi-ar fi mic nici clio, poata sigla rs nu s-ar potrivi cu varsta mea (cam mare pt genul asta de masina ) acuma ca m-am lamurit trebuie doar sa mai fac rost de bani. Deci cu cat dati gt-ul in 20-22 ? 28 May 2019, 16:41: Eu am 1.6 sce din sept 2017, 20200 km , dar m-am plictisit de el, a fost o alegere neinspirata, nu suntem compatibli, nepotrivire mare de caracter, ne paste un divort. This post has been edited by sorynache: 28 May 2019, 16:41 |
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.171 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
ok, acum ca te-ai hotarat, ai noroc...
E un baiat (destul de optimist cu pretul) care o vinde la 10.500km: https://www.autovit.ro/anunt/renault-megane...tml#xtor=SEC-81 |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2025) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
sorynache |
![]()
|
La banii pe care ii vrea cred ca o gasesc si la anu' oleaca mai ieftina
![]() <span class='edit'>28 May 2019, 17:09:</span> Nu bate , numa troncane. Cred ca trebuie sa schimb si cealalta bieleta. This post has been edited by sorynache: 28 May 2019, 17:10 |
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
|
|
speedman |
![]()
|
Optimist ...prea optimist. Nici noua n a fost atat....chiar nu i inteleg pe astia de vor atatia bani. Un 21 k ar merita...
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Stiu pe cineva care vinde un GT 50K KM 16500 EURO masina nu are vreun defect, e 2016, im afara de pb la.cutie dar rezolvate in service
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
sorynache |
![]()
|
Daca as avea 10000 cash plus ce as lua pe a mea l-as lua pe asta cu 16500
|
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
|
|
aba81 |
![]()
|
pai macar iei o masina corecta cu un istoric..asa cum a fost el...dar problemele au fost stiute si rezolvate. cred ca merita pretul cerut de 16500. cred ca vor sta in pret de acum inainte masinile noi indiferent de model. cei care au cumparat second cu ani multi de vechime nu cred ca ar mai cumpara. sorynache daca ai drum prin sv si sunt prin zona si vrei sa iti faci o parere ma poti contacta.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
sorynache |
![]()
|
Mersi aba81, tre sa vin prin iulie la completat ulei, chiar as vrea sa vad un gt la lucru. O sa iti trimit un pm .
|
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 13 October 06 ![]() |
Pana la urma totul se rezuma la perceptie.
Sunt colegi pe care motorul de 1.5 de pe espero ii "baga in scaun", altii care considera ca GT-ul nu ii baga. Sigur, discutam si de scaune diferite, si fiindca veni vorba, cred ca de la symbol nu am prins scaune mai incomode ca pe GT. Arata bine, nu zic, au sprijin lateral sanatos, alcantara te tine bine lipit acolo, dar au un sezut mult prea tare si destul de scurt. Din cauza tetierelor integrate, vizibilitatea celor din spate are mult de suferit, din cauza formei de scoica, spatiul la genunchi pentru pasagerii din spate e si el diminuat. Practic in spate ai putin loc chiar si in Estate. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
sorynache |
![]()
|
Depinde de fiecare , ai dreptate, am colegi care spun ca 1.4 aspirat merge de rupe, e adevarat ca 1.6 sce trage bine pt un motoras fara turbo si mic pe deasupra, dar as vrea unul mai distractiv sau unul care sa ma sperie putin. Acuma ca sa fiu putin rau, sa spun drept eu nu stau in spate. Sunt pompier si am vazut destule accidente, dar marea majoritate sunt cu tigai ca a mea, sau bolizi cum spune presa , de 15 20 ani cu max 140 cai. Adica cu masini care nu prea rup locul dar cu soferi care incearca imposibilul cu ele.
This post has been edited by sorynache: 29 May 2019, 13:35 |
--------------------
renault
megane 3 RS ; megane 4 ;
- Sv 07 RSP
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 29 May 2019, 10:00) Pana la urma totul se rezuma la perceptie. Sigur, discutam si de scaune diferite, si fiindca veni vorba, cred ca de la symbol nu am prins scaune mai incomode ca pe GT. Total de acord. De exemplu, mie mi se par scaunele de la GT o minune Dumnezeiasca pentru spatele meu, atunci cand e reglat in pozitia corecta, inclusiv lombar. Initial eram obisnuit sa le tin in pozitie gresita (ca la cele Paradoxal, prietena mea spune ca sunt extrem de putin confortabile mai ales la drum lung, dar ea si-ar dori sa stea cu picioarele pe bord daca s-ar putea. ![]() Daca esti genul de om care nu are pozitie corecta la volan, clar scaunul de GT nu este potrivit. Intr-adevar scaunele de la Renault Symbol sunt oribile. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
Baieti, "cloncanit" ceva pe fata pana acum?
|
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
aba81 |
![]()
|
la ce cloncanit te referi? cel de la bieletele antiruliu?
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
Sper sa fie de acolo, luni am programare. Pare sa se auda de pe stanga, chiar si daca roata dreapta da in groapa...desi mie imi suna mai mult a flansa, pare mai sus...
|
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
Poty |
![]()
|
La flansa se aude pocnit si daca ar fi aia ti s ar auzi când rotești volanul pe loc
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(mircea_aq @ 26 May 2019, 23:05) Chestia aia metalica avand doua pipe libere in sus am inteles ca este clapeta de acceleratie, mi-a aratat-o inginerul din service cand imi explica ce trebuie sa imi schimbe ca sa scap de o eroare in bord 4 Jun 2019, 16:27: QUOTE(shyck @ 3 Jun 2019, 00:53) Am avut cloncanit si rezultatul a fost ca au schimbat bieleta stanga This post has been edited by hammer: 4 Jun 2019, 14:27 |
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:38 |