Difuzoare spate Megane 1
![]() ![]() ![]() |
Difuzoare spate Megane 1
DarthVader |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 September 15 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Break 1.9dti 98cp
2001
|
|||
AlexNIT |
![]()
|
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
si eu am trecut prin dilema asta, dar nu stiu daca merita investitia. un prieten de la be-loud mi-a zis ca nu prea are rost nu stiu ce investitie ca nu se va prea simti diferenta, ele neavand rezonanta in spate.
|
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|
DarthVader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 September 15 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu urmaresc neaparat sa obtin bass mai mult, mai degraba as vrea ca ele sa reziste la putere mai mare, sa nu inceapa sa baraie de pe la jumate volum, cand alea din fata inca mai pot urca. Plus, nu ar strica sa se auda inalte si in spate (de-aia ma bate gandul sa pun coaxiale).
|
--------------------
Renault
Megane 1 Break 1.9dti 98cp
2001
|
|
bestmarlanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 January 08 ![]() |
Sal. Nu merita investitia. Am pus cu mici modificari si difuri de 13 cm in plafon dar nu se aude bn in atata tabla.
|
--------------------
Renault
Megane
2003/ Break 1,9 dCI
- TR 85 EFA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:26 |