Pomul de craciun.....in bord, Motorul s-a oprit brusc, cu stroboscoape pe masura
![]() ![]() ![]() |
Pomul de craciun.....in bord, Motorul s-a oprit brusc, cu stroboscoape pe masura
Ionut.Haita |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 February 16 From: Valenii de Munte, Prahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- PH 95 HAI
2000 1,6 16V
|
|||
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
Posibil masa (minus ) la caroserie are slab contact.Verifica prima data la stopurile din spate
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
Ionut.Haita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 February 16 From: Valenii de Munte, Prahova ![]() |
QUOTE(johan @ 18 Feb 2016, 17:35) Sunt de acord, am rezolvat faza cu becul de ceata din bord care se aprindea cand apasam frana sau bagam in marsarier dar cum ramane cu faptul ca mi s-a oprit motorul? Adevarul e ca nu am mai patit de atunci si am mers cu ea pe distante mari. This post has been edited by Ionut.Haita: 19 Feb 2016, 21:50 |
--------------------
Renault
Scenic
- PH 95 HAI
2000 1,6 16V
|
|
bogdan1009 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 15 From: bucuresti ![]() |
buna ziua ,
am si eu o problema oarecum asemanatoare : cand pun piciorul pe FRANA se aprinde lumina(iluminatul) din bord . are cineva vreo idee ?? |
--------------------
renault
megane scenic
- CJ-60-ABC
1999 1.6e
|
|
Ionut.Haita |
![]()
|
QUOTE(bogdan1009 @ 22 Feb 2016, 14:16) buna ziua , am si eu o problema oarecum asemanatoare : cand pun piciorul pe FRANA se aprinde lumina(iluminatul) din bord . are cineva vreo idee ?? Ce am facut eu sa scap de aceasta problema (ca am avut-o si pe asta ![]() Scos stopurile, curatat bine mufe + socluri becuri + apropiat papucii la mufele mama. Works as it should ![]() This post has been edited by Ionut.Haita: 22 Feb 2016, 23:57 |
--------------------
Renault
Scenic
- PH 95 HAI
2000 1,6 16V
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
@Ionut.Sa verifici si firele de minus prinse de caroserie in compartimenul motor. Eventual bateria/incarcarea.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
Ionut.Haita |
![]()
|
QUOTE(RazvanF @ 23 Feb 2016, 08:19) @Ionut.Sa verifici si firele de minus prinse de caroserie in compartimenul motor. Eventual bateria/incarcarea. Multumesc, ![]() Revin: Am curatat toate masele si am dat cu spray de contacte si am curatat si contactele de + care vin pe borna, erau destul de oxidate. Sper sa nu mai patesc ce am patit. This post has been edited by Ionut.Haita: 24 Feb 2016, 18:15 |
--------------------
Renault
Scenic
- PH 95 HAI
2000 1,6 16V
|
|
Klaudius68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 September 12 ![]() |
Buna ziua. Am rascolit tot forumul dar nu am gasit nimic asemanator pana acum! Titlul topicului fiind partial la subiect am decis sa postez aici. In cazul in care exista cumva un topic dedicat pe probleme CB si eu nu l-am gasit, rog moderatorii sa-l mute sau sa-mi dea de stire (topic am gasit doar in forum dacia)
Revenind la subiect: pe drum, in plina viteza de croaziera, am observat urmatoarele: 1. indicatia turometrului cade in zero; 2. indicatia vitezometrului cade la zero; 3. indicatoarele de nivel combustibil si temperatura apa cad la zero; 4. se aprinde martorul combustibil; 5. martorul lumini aprinse ramane in functiune (nu se stinge) si nici iluminarea bordului; 6. SE RESETAZA CB-ul (se reaprinde cu oil ok, iar indicatiile mici - consum, km partiali....- se reseteaza) Motorul nu se opreste si nu da semne de afectare! Cautat masa slaba conexiune baterie, bord, caroserie - sunt ferme! Stie cineva cauza, exista o rezolvare, este extrem de enervant ca pe drum, aleator, sa faca figura asta de cateva ori! Multumesc ! |
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Verifica mufa mare din stanga jos langa prag usa....dupa ce scoti plasticul de protectie si mocheta.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Klaudius68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 September 12 ![]() |
Multumesc, Espacern
Din pacate nu am reusit sa gasesc nici o mufa in zona indicata de tine. E drept ca nu am reusit sa dau jos complet plasticul deoareca in zona am maneta de deschidere a capotei motor pe care nu am reusit cu nici un chip sa o demontez. Dar am reusit sa departez putin plasticul si cu ajutorul unei lanterne am urmarit traseul de cable existent in zona si care pleaca de la cutia de sigurante aflata mai sus, coboara spre prag si in zona manetei capota se desparte in doua manunchiuri, unul plecand spre compartimentul motor iar celalat in continuare pe langa prag, pe sub plastic catre zona din spate a masinii. L-am pierdut in zona stalpului central, unde intra pe sub niste "aparatoari". Singura mufa pe care am gasit-o este cea din poza, aflata exact sub cutia cu sigurante si lipita de ceea ce pare a fi UCH-ul! Masina este un Scenic 1 din 2002. Multumesc inca o data si daca mai ai alte sugestii le astept bucuros! Attached thumbnail(s) IMG_20160804_150449.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 92 IMG_20160804_150532.jpg ( Size: 997.21k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
renault
megane scenic
2002
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca n-am reusit sa ma fac inteles cu explicatiile oferite incerc cu o imagine in care am subliniat zona respectiva......poate/poate.
Attached thumbnail(s) scenic.jpg ( Size: 139.28k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:27 |