Ajutor montaj proiectoare, Proiectoare Megane 4
![]() ![]() ![]() |
Ajutor montaj proiectoare, Proiectoare Megane 4
gabi.stanescu123 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 April 24 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 2
2007
|
|||
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Prea mare investiția pt. prea putina eficiență. Personal in 8 ani am folosit proiectoarele de ceață de max. 5 ori, de fiecare dată neaducandu-mi un plus de vizibilitate, raportat la farurile led pe care le are a mea.
Daca insa vrei ceva sa schimbi, schimba farurile, daca nu sunt led. Acelea merită efortul. 1000% merită. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
gabi.stanescu123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 7 April 24 ![]() |
Și pentru trecerea la LED e necesar schimbarea farului? Am găsit pe net ceva becuri adaptate H7 cu led și par sa se potrivească pe farul meu cu lupa, dar nu știu însă nici cât de eficiente și nici cât de legale sunt.
LINK: https://lightoncarparts.com/ro/becuri-led-n...-001-01-11.html Nu incerc sa fac reclamă pentru că nici eu nu știu despre ce e vorba. Am avut Xenoane pe un Megane 2007 și erau foarte bune, halogen cu lupa pe scenic 2007 la fel super ok cu niste becuri osram undeva la 60 de lei bucata. Dar Megane ul asta nou m-a cam dezamăgit la capitolul lumini. |
--------------------
Renault
Scenic 2
2007
|
|
danyel-danyel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 25 April 10 ![]() |
Confirm ce a spus colegul de mai sus, proiectoarele de pe M4 nu iti aduc aproape niciun plus de vizibilitate.
Led-urile din link-ul de mai sus sunt China. Am vazut ca destul de multi proprietari au pus asa ceva si sunt multumiti, dar trebuie luat in calcul ca e posibil sa-i orbesti pe ceilalti pariticipati la trafic si in caz de un control RAR poti sa ramai fara talon.(M4 e inca destul de nou cat sa nu intre sub lupa celor care fac controale in trafic) Pentru trecerea la PureVision ai nevoie de faruri complete(cu tot cu calculatoare de far) si cateva adaptari. Cred ca sunt informatiile pe forum. This post has been edited by danyel-danyel: 31 Aug 2024, 18:30 |
--------------------
Renault
M4 1.5 dCi EDC
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:41 |