accesorii megane 4, Aceesorii ce pot fi puse pe megane 4
![]() ![]() ![]() |
accesorii megane 4, Aceesorii ce pot fi puse pe megane 4
Bayek |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 19 March 19 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Sedan Intens TCe 140 EDC GPF
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Bravo ce pot să-ți zic...vezi postările mele sau ale altor colegi de pe acest topic și compara cu print screen-ul tau.
Daca folosiți funcția căutare sau search o să găsiți aici pe topic codurile pentru toate covorașele de la cele clasice până la cele de RS. |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.171 Joined: 13 October 06 ![]() |
Hai sa le mai punem odata, doar nu se face gaura-n cer.
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Ren...a-accesorii.pdf pag.17 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Bayek |
![]()
|
Intrebarea mea era cum vin aceste produse. Ca eu le-am ales deja, le-am pus in cos, dar cum ajung ele? Ca de platit nu le-am platit, deci nu e retail online.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
QUOTE(sagetator @ 16 Jun 2019, 20:12) Lasa ca altii au patit-o cu bitele pe plafon (vezi link ![]() Va rog sa-mi spuneti de care bare orizontale ati montat pe M4-le voastre? Cum sunt barele originale (vezi link)? Tin 3 biciclete MTB? Ati montat careva alte bare orizontale decat cele originale? Daca da, ce marci / modele si ce parere aveti de ele? Cheers! ![]() Barele originale au grosime peste medie si mi se par chiar solide, cred ca tin trei bitze nomale fara probleme, intr-adevar, pentru cea din mijloc s-ar putea sa ai nevoie sa folosesti pragul pe post de treapta :-) Mie personal imi plac barele si sistemul lor de prindere, pana te obisnuiesti trebuie sa ai grija sa nu lovesti sau sa zgarii, dar banuiesc ca asta e la orice model de bara. Ce apreciez cel mai mult e ca sunt speciale pentru acest model si nu raman capete in exterior in lateralul masinii. Daca ai doar barele pe plafon suna foarte rau peste 80 km/h, cu suport de schi sau bitza e doar un fasait acceptabil. La cealalta masina am avut pe carlig si era foarte OK, practic pentru asta am montat carlig la Logan :-)), dar nu ma descurcam cu schiurile. |
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Niste sosete pentru geamuri stiti pe undeva ? Am vazut in trafic dar ale naibii daca le gasesc online pe la noi. La fratii galbejiti sunt gramada :
https://m.aliexpress.com/item/32849909165.h...ishi-All-Models |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
si oare prezervativele alea ce rol au ? sau de ce ai pune asa ceva ?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cobori geamul dar ramai la umbra.... si nu cade coplul din masina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
myreno4me |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 19 Jun 2019, 13:31) Scrie la descriere, daca nu poti compila lasa pe altii ! On : inca o chestie interesanta : https://www.shevron.com.au/our-products/bug-screens/isxxl4/ Bine , o sa vina si la asta intrebarea, da prezervativul ala ce rol are.... Unde ai vazut mistere prezervative perforate, sa cumparam si noi ?!? |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cumpara ciorapi de dama ca iti rezolva problema ta ... plasa aia din bot este priceless ... senzational sa vezi masini cu asa ceva pe la geamuri si in bot ...
This post has been edited by cj98czh: 19 Jun 2019, 13:45 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
myreno4me |
![]()
|
Si crezi ca imi pasa ce crede melteanu care se uita la masina mea ?
Uite ca dupa 10 ani de pus autocolant iarna pe botul masinii s-au gasit niste prosti sa vanda protectiile alea facute din fibra de sticla, niste dobitoci, nu s-au gandit cum arata masina cu grila astupata.... Ca si astia, niste tampiti , sa vanda prezervative pentru geamuri si capota, habar n-au ca look-ul primeaza in detrimentul functionalului....cand esti .... |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nu stiu mai nene pe unde conduci si ce faci tu ... nu am pus in viata mea in atatia amar de ani ... si nici pagube nu am avut ... dar de mine puneti si caramizi in botul masinii ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Acu fara suparare, dar parca sunteti 2 copii care se cearta
![]() In alta ordine de idei, avand in vedere ca, la cumpararea unei masini SH, gradul de uzura al radiatorului este unul din factorii care indica intr-o oarecare masura numarul de km, punand ciorapul ala in fata te ajuta pe tine ca viitor vanzator ![]() |
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
myreno4me |
![]()
|
Eu as pune asa ceva cand plec in concediu, mii de km la viteze de 130 km/h aduna in timp lucruri prin radiator, si ne-am convins cu totii despre cum sunt facute masinile astea.
Vorbesc de noi astia care posedam megane IV, nu de cei care se dau cu parerea de pe margine..... This post has been edited by myreno4me: 19 Jun 2019, 16:40 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Tu asta care incepi sa ai accese de zmeu, vezi ca tot la fel te si potolesti ...repede sper ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
myreno4me |
![]()
|
Gata sefu , stiu ca iti place sa fii gongoi pe toate topicurile !
As prefera sa fii mai activ pe cele de citroen sau clio , sa ne lasi sa punem ce prezervative vrem pe meganele noastre ! Mereu vii si faci flame peste tot pe unde postezi ! A modera nu inseamna a jigni si intarata spiritele ! Toata lumea discuta elegant pana ai dat tu cu prezervativele, daca esti tensionat sexual descarca-te in alta parte ! This post has been edited by myreno4me: 19 Jun 2019, 18:55 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
myreno, pentru postul celui de mai sus, adica atac la persoana urmatoarea tura iei pauza la postare, sa nu spui ca nu ai fost avertizat ... ataca ideile si nu persoanele ...
pana una alta o sa ai doar warn This post has been edited by cj98czh: 19 Jun 2019, 19:17 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(myreno4me @ 19 Jun 2019, 17:39) Eu as pune asa ceva cand plec in concediu, mii de km la viteze de 130 km/h aduna in timp lucruri prin radiator, si ne-am convins cu totii despre cum sunt facute masinile astea. Vorbesc de noi astia care posedam megane IV, nu de cei care se dau cu parerea de pe margine..... C'mon man, e ridicol... si daca se strang niste muste uscate, ce? Crezi ca nu ies la un jet de apa? In fine, cumpara fiecare ce vrea, daca vrei sa-i pui niqab unei masini frumoase, n-ai decat... (Ma gandesc sa inventez si eu niste huse cu care sa invelesti anvelopele, sa nu se murdareasca de la pamant si praf... sigur gasesc musterii! ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Bayek |
![]()
|
Fiecare isi infrumuseteaza masina cum vrea. Cruciulite la oglinda, caine ce da din cap in spate, tifon pe spoiler, gusturile nu se discuta.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
myreno4me |
![]()
|
Huse pentru anvelope mi-as lua si eu...sa le folosesc pe zapada 😉
Ciorapii aia pentru usi sunt foarte ok, numai cine nu a avut mesh-uri la geamuri nu stie diferenta dintre cu si fara ! Ciorapii is mai misto decat parasolarul clasic iar plasa de muste nu era pentru a nu murdari capota , jbn a inteles ideea ! Bafta ! |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Am achizitionat bare transversale Thule, format din:
- kit Thule 5032 (papucii de cauciuc + clemele de metal care intra in suportii pt. bare) - Thule Evo Clamp 7105 (suportii pt. barele transversale) - Thule WingBar Evo 127 (barele) pret: 896 lei si 3 x suport bicicleta Thule ProRide 598, la pretul de 445 lei / buc. Am montat barele si sunt f. multumit. Sunt f. stabile, nu se misca deloc. Mi-am prins putin urechile la montaj, dar cu ajutorul lui nenea YouTube, am reusit, iar acum ca am invatat cum sa le montez / dau jos, e joaca de copii. In maximul 5 minute le dai jos si max. 10 le montezi. Atasez cateva imagini cu barele (scuze pt. calitatea imaginilor). Le recomand cu incredere. ![]() This post has been edited by sagetator: 22 Jun 2019, 21:22 Attached thumbnail(s) M4_ThuleWingEvo127_01.jpg ( Size: 985.3k ) Number of downloads: 1018 M4_ThuleWingEvo127_02.jpg ( Size: 836.64k ) Number of downloads: 1003 M4_ThuleWingEvo127_03.jpg ( Size: 981.92k ) Number of downloads: 937 M4_ThuleWingEvo127_04.jpg ( Size: 986.74k ) Number of downloads: 908 M4_ThuleWingEvo127_05.jpg ( Size: 680.14k ) Number of downloads: 279 M4_ThuleWingEvo127_06.jpg ( Size: 616k ) Number of downloads: 176 M4_ThuleWingEvo127_07.jpg ( Size: 652.43k ) Number of downloads: 164 M4_ThuleWingEvo127_08.jpg ( Size: 624.49k ) Number of downloads: 169 M4_ThuleWingEvo127_09.jpg ( Size: 830.01k ) Number of downloads: 181 M4_ThuleWingEvo127_10.jpg ( Size: 665.12k ) Number of downloads: 180 M4_ThuleWingEvo127_11.jpg ( Size: 793.2k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Din astea am și eu. Sunt foarte bune. Pe. Fata nu ți se pare un pic ciudat cum calcă bucata aia de cauciuc pe caroserie?
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Recunosc ca azi la primul montaj mi-a luat vreo 45 minute pana le-am dibuit, intrucat m-am confruntat (si) cu aceasta problema. Insa trebuie aranjate si in final eu sunt multumim de cum le-am pozitionat / cum calca.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Cred ca trebuie ajustata distanta aia standard.?la cât ai setat o? Asta dacă te ai uitat. Eu din iarna nu le am mai pus. Dar am avut tendința sa ajustez centimetrii aia din oki ca să calce bine.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
sagetator |
![]()
|
Am facut ca la carte: față 40, spate 36 cm de fiecare parte pt. bara fata, respectiv spate. Apoi am stans ba pe o parte ba pe cealalta pana s-au centrat frumos. Inainte de a le strange la maximum (pana la acel clic), am mai ajustat papucii de cauciuc, unde a fost cazul. Adica exact ca in indicatii. A mers totul f. rapid si fara probleme (după ce m-am prins de smecherie). Nu ai cum sa gresesti daca respecti manualul.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.145 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Astea ale voastre nu canta? Eu le-am obtinut cadou pe cele de origine; am ridicat masina cu ele pe plafon si abia am asteptat sa ajung acasa ca sa le dau jos - peste 80 km/h sunt deranjante. Probabil cu o cutie pe ele se schimba radical aerodinamica si nu mai suna atat de rau. Ma asteptam ca cele de origine sa fie putin profilate, mai subtiri catre partea din fata si mai groase spre spate, insa nu sunt asa.
|
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(meg2s @ 23 Jun 2019, 17:37) Astea ale voastre nu canta?........1. Ma asteptam ca cele de origine sa fie putin profilate, mai subtiri catre partea din fata si mai groase spre spate,2. insa nu sunt asa. 1. Zbarnaie plafonul cu toate barele transversale intre 80-130 km/h. Dupa ce montezi macar 1 suport de biciclete vibratia inceteaza in mers....din experienta mea la M2 cu bare Renault. 2. Chestie de profil aerodinamic pentru viteze sub-sonice cu portanta negativa . |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2005 1,6l 16V Privilege Megane 4 ZEN ENERGY TCE 132, 2018
Ex: Dacia 500, Supernova 1,4l, Sandero 1,6l MPI M2 Sedan |
|
aba81 |
![]()
|
mie astea de la thule mi se par cele mai aerodinamice din ce se poate gasi pe piata. la fosta masina am avut la prealpina ca si marca si pana nu puneam un suport de ceva se auzeau vajaind. astea de pe megane marca Thule nu le-am folosit decat cu suport de schi si nu stiu daca vajaie cand nu e nimic pe ele. prefer sa le dau jos dupa ce imi fac treaba.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Bayek |
![]()
|
Mi-au venit in sfarsit covorasele din material textil. Alta viata, iti vine sa te descalti cand intri in masina
![]() Eu stateam linistit, credeam ca daca am dat comanda pe myrenault ma suna ei. Nu e asa. Dai comanda, alegi dealer-ul si astepti. Dupa ce trec 10 zile, suni la Vocea, intrebi care-i treaba, ei se mira ca nu te-a sunat nimeni. Abia dupa alte cateva zile te suna cineva de la dealer sa-si spuna ca au venit produsele. Si te duci personal sa ridici comanda, asta e un fel de comert online francezo-romanesc. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Din respect pentru colegii de forum poti pune si poze cu accesoriile cumparate.
Vezi postarea lui @sagetator ca exemplu. This post has been edited by Gill_ro: 6 Jul 2019, 09:13 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:13 |