accesorii megane 4, Aceesorii ce pot fi puse pe megane 4
![]() ![]() ![]() |
accesorii megane 4, Aceesorii ce pot fi puse pe megane 4
mircea.zbr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 3 August 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1,3 TCE
2018 / ZEN
|
|||
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mai luat de la astia
https://www.autolux.ro/?subcats=Y&status=A&...products.search si am fost foarte multumit. Poti sa le dai telefon sa-i intrebi care din ele se potriveste pe megane 4. ![]() Sugerez totusi, pe viitor, sa faci un fel de protectie permanenta langa casa, e destul de complicat sa pui si scoti mereu husa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa nu mai vb. de cat de sensibila este vopseaua la masinile astea .... risti sa o zgarii .... incercand sa o protejezi .... cu acea husa ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Si in plus se naste intrebarea: ce faci cu husa plina de zapada si gheata dupa ce o dai jos de pe masina...unde o pui?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Pai omu sta la casa, o pune jos...in zapada 😂😂
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
mircea.zbr |
![]()
|
Va multumesc pentru sfaturi,
Intr-adevar, cu timpul vreau sa gasesc o metoda de a acoperi zona, dar din motive financiare cat si din punctul de vedere ca inca nu am o idee cum as putea sa acopar sau sa inchid portiunea respectiva (optiune ar fi un garaj, de fapt 4 stalpi si unele portiuni sa le inchid, dar cum parcarea e in fata la geamul de la living o sa spun papa la lumina, dar asta o sa fac cu timpul). Asa ca vreau o solutie care sa ma tina iarna aceasta, sunt impacat cu ideea de a ma plimba cu husa dintr-o parte in alta. Vopseaua, am auzit ca sunt metode de a pune un strat de ceara pe deasupra care ajuta. si asta o sa vreau cu timpul sa o fac. |
--------------------
Renault
Megane 1,3 TCE
2018 / ZEN
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca stai la casa gaseti tu o solutie...n-am observat din prima postare ca stai la casa si automat cuvantul husa m-a dus cu mintea la cuvantul bloc.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mircea.zbr @ 2 Oct 2018, 15:32) Vopseaua, am auzit ca sunt metode de a pune un strat de ceara pe deasupra care ajuta. si asta o sa vreau cu timpul sa o fac. Ceara nu te va ajuta la prevenirea zgarieturilor fine. Protectia ceramica este posibil sa te ajute putin, dar nu te astepta ca daca folosesti prelata/husa sa te fereasca de zgarieturi. |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
mircea.zbr |
![]()
|
Scuzati, am formulat gresit, partea cu zgariatul e mai mult pentru o aparare in general, nu numai pentru husa.
|
--------------------
Renault
Megane 1,3 TCE
2018 / ZEN
|
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
O husa pentru masina nu am folosit si nici nu as recomanda daca folosesti masina zi de zi sau macar saptamanal.
Daca masina ar sta imobilizata min. 3 luni, intr-o parcare acoperita... poate ar avea sens. |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2005 1,6l 16V Privilege Megane 4 ZEN ENERGY TCE 132, 2018
Ex: Dacia 500, Supernova 1,4l, Sandero 1,6l MPI M2 Sedan |
|
lcc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 10 March 18 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Dupa ce am cumparat masina am montat si o alarma Viper, singura compatibila la acea data cu canul masinii. Azi am anulat luminile de intampinare si am observat ca odata cu aceasta setare nu mai functioneaza nici alarma. In momentul in care le reactivez incepe sa se alarmeze, fiind nevoit sa o, opresc din cartela. Cred ca se simuleza o deschidere fortata. Sa fie din cauza ca impulsul de declansare este luat de la semnalizari. Luminile din oglinzi sigur nu mai functioneaza. La cele de la semnal am omis sa ma uit. Sunt curios daca este o chestie generala sau un montaj naspa. Conectarea pe can ma gandesc ca este ceva standard, nu lasat la voia electricianului.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan Intense > 1.5 dci 110cp MT
2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e cel mai nou catalog de accesorii pentru Megane IV ( hatch / estate / GT / RS ). Gasiti aici de la tricouri la jante, inclusiv daca anumite accesorii sunt sau nu compatibile cu GT / RS. Din pacate l-am gasit doar in spaniola.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Ia uite, este si husa, era cineva pe-aici care voia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
myreno4me |
![]()
|
Era si in catalogul vechi, ma batea si pe mine gandul dar decat sa dau jos nameti de zapada parca e mai usor doar sa degivrez parbrizul, plus ca zapada tine si de cald 😂😂
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Antena tip "rechin" de origine - 8201684054 - cost aproximativ 315 lei tva inclus + 1 ora de manopera ...
![]() |
--------------------
Renault
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand o vopsesti?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Nu o vopsesc, ramane asa. Se potriveste cu geamurile fumurii si cu restul elementelor de caroserie negre.
|
--------------------
Renault
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
E pret oficial la reprezentanta Renault? O fi vreo diferenta de captare a semnalului?!
|
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Da, antena a fost cumparata de la reprezentanta si montata tot acolo. Cat despre diferentele de captare a semnalului nu stiu ce sa-ti zic acum o sa urmaresc acest lucru.
|
--------------------
Renault
|
myreno4me |
![]()
|
Chiar asa rau era semnalul de a fost nevoie de ea ? Mie mi se pare ok, pana acum nu am avut probleme de receptie.
Bine, daca e pentru design inteleg 😉 This post has been edited by myreno4me: 7 Oct 2018, 19:46 |
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
r@d00 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 17 May 05 ![]() |
Foarte bun pretul, pe site-ul de accesorii pretul e mult mai mare, dar vad ca antena are alt cod:
Antena tip Inotatoare de rechin This post has been edited by r@d00: 7 Oct 2018, 19:54 |
-------------------- Megane Estate 1.5 dCi 82 - 2005
|
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Gill_ro @ 7 Oct 2018, 19:38) Da, antena a fost cumparata de la reprezentanta si montata tot acolo. Cat despre diferentele de captare a semnalului nu stiu ce sa-ti zic acum o sa urmaresc acest lucru. Foarte frumoasa... Off topic : Ma bate si pe mine gandul pentru M2 ! Aia vergea originala pe A2 de la Lehliu pana la Cernavoda prinde grosul numai posturi bulgaresti, uneori pierde si Romania Actualitati. Asteptam review. |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2005 1,6l 16V Privilege Megane 4 ZEN ENERGY TCE 132, 2018
Ex: Dacia 500, Supernova 1,4l, Sandero 1,6l MPI M2 Sedan |
|
Gill_ro |
![]()
|
Antena se comporta normal, receptia este buna spre foarte buna, un pic mai buna decat antena normala...din pacate masina mea nu are DAB, defapt e posibil ca niciun Megane IV vandut in Romania sa nu aiba DAB-ul activ in R-link desi se pare ca cei cu BOSE ar avea partea hardware a DAB-ului pe masina dar inactiv in R-link.
This post has been edited by Gill_ro: 8 Oct 2018, 19:40 |
--------------------
Renault
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(Gill_ro @ 7 Oct 2018, 18:27) Antena tip "rechin" de origine - 8201684054 - cost aproximativ 315 lei tva inclus + 1 ora de manopera ... ![]() In ultima poza este una , pe masina paralela , ce pare mai la culoarea masini tale.... ![]() Nu-i rau pretul comparativ cu catalogul Renault . Sa nu piarda semnalul ! This post has been edited by ProfiBv: 8 Oct 2018, 22:28 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Ca sa incheiem subiectul "culorii antenei" aveti in poza atasata un RS cu acceasi antena din fabrica tot neagra.
Pana la urma si-a montat cineva camera 8201672567 pentru mersul inapoi? Daca da unde si cat a costat? Exista cablajul pe masina sau trebuie tras pana in fata la R-link? |
--------------------
Renault
|
VioT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 21 June 17 ![]() |
Am montat eu pe sedan, la Cobalcescu. Afacerea m-a dus spre 1700 lei (camera + manopera). Am postat cateva pagini mai in spate. Mi-am luat-o pe aici ca mai <eftin> rezolvam cu o chinezarie...Am vazut pe un Clio montata o chinezarie, se vedea ca un coor. Asta de am pus-o eu e de la mama ei, se vede cum trebuie. Pe sedan cablajele erau duse pana in capota portbagajului, a fost ceva plug and play (si activare in service, cu laptopul).
|
--------------------
bmw
f40
120i
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Am pus si eu antena asta in vara pe M3 si confirm ca este foarte buna. Nu pierzi deloc semnal fata de batul vechi. Net superioara comparativ cu stifturile de pe olx, care au si fir de plus pentru amplif...
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
chivualex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 15 ![]() |
@Gill_ro si eu as vrea sa fac asta. La VioT a fost mai simplu montajul pentru ca el la sedan avea butonul de deschidere porbagaj in centrul logo-ului (avea deja gaura in centrul logo-ului), la hatchback trebuie gaurit si haionul si daca nu-l face bine o sa stea logo-ul stramb apoi.
Camera cred ca se poate lua de pe Ebay Spania, originala. Am vazut ca e un jur de 50-60 euro. |
--------------------
Renault
Megane Intens Hatchback, 1.5dci 110cp,
2018
|
|
Gill_ro |
![]()
|
@VioT Multumesc, stiam ca ti-ai montat camera pe sedan, pe mine ma intereseaza daca si-a montat cineva pe hatchback.
@chivualex posibil camera de pe ebay sa nu fie acceptata de catre dealeri Reno pentru montaj. @silvanu96 Multumesc pentru review! Poza cu antena desfacuta - https://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1628092555 This post has been edited by Gill_ro: 9 Oct 2018, 10:50 |
--------------------
Renault
|
VioT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 21 June 17 ![]() |
Gill, studiaza daca nu exista camera care se monteaza in locasul unui bec pentru numar. Eu cand m-am interesat, asa ma gasit varianta (parca direct de la reno, cu pdf de montaj, etc). Vezi ce am atasat.
9 Oct 2018, 13:21: am mai pus un pdf cu instructiuni, vezi care ti se potriveste (ai si codul de produs) This post has been edited by VioT: 9 Oct 2018, 13:21 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
bmw
f40
120i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:12 |