Cutie viteze, legatura senzor?
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteze, legatura senzor?
Aco |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|||
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
Pai trb sa o fac, nu imi place sa dau teapa la lume.. Ca nu ma ajuta cu nimik s au sa ma bucure..
|
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Nici nu m-am gandit sa dai teapa, insa din moment ce-o faci buna de ce n-o pastrezi?
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina aia are mau multe bube inafara celei cu cutia de viteze si ca sa o faca buna (asta in cazul in care reuseste) se prea poate sa ii dubleze valoarea ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
Ia tipul asta de masina de greu sa o faci ,,buna" . Nush am schimbat prea multe pt ce am facut cu ea. Si nu am baza la drum intins ..ca ma tine. Azi mi a venit cutia .. Sper sa fie oki ca si calitate ,ca de model e acelsi tip. Oricum nu am ce sa vad la ea acum pana nu e desfacuta am vazut ca. Mi a lasat si rulmentul de presiune.. E cel original de renault.negru...
9 Aug 2016, 15:18: Pai am schimbat in 6 ani atentie (40.000km rulati)ambreaj complet, amortizoare fata spate,distributie, electromotor,alternator,roti,tampoane motor,mai am motor si turbina))).. This post has been edited by daniLaguna2: 9 Aug 2016, 15:18 |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asa este cand iei o masina si ala dinaintea ta si-a batut joc de ea .. + pun pariu ca masina ta are semnificativ mai multi km de cati iti arata tie in bord ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
Are 310 reali si in bord are 150
|
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
aetherus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 July 16 From: Bucuresti ![]() |
Am o intrebare si anume daca o cutie manuala de 2.0 16v este la fel cu cea de pe 1.8 16v.Anul de fabricatie al masinilor este acelasi 2002.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cutia de viteza este aproape unica pentru fiecare model.....si difera functie de capacitate motor/dotare/norma depoluare/tara livrare/etc.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
aetherus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 July 16 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt raspuns.Ideea era daca pot monta cutia de pe un motor pe celalalt fara sa am surprize.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Raspunsul la idee este:NU poti monta si DA o sa ai surprize....sper ca acum s-a inteles!
|
--------------------
.
.
.
|
|
aetherus |
![]()
|
Multumesc pt raspuns.S-a inteles perfect.Acum 2 zile masina nu a mai plecat de pe loc,face doar niste zgomote in grupul cutiei.Am luat cutia de rezerva de pe masina donatoare doar ca motorul este de 1.8,vizual identic cu 2.0.De aceea am intrebat de compatibilitatea cutiilor.Dupa mine sunt peste 50 la suta sanse sa mearga.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(aetherus @ 13 Aug 2016, 13:03) Dupa mine sunt peste 50 la suta sanse sa mearga. Daca esti mai mult decat convins ca o sa functioneze ce mai pierzi timpul cu intrebari? Demonteaz-o si o sa vezi singur rezultatul! Ca sa nu faci treaba degeaba inainte de demontare vezi "placa"cu tipul si indicele de viteza stantate pe fiecare cutie.......si cauta/compara specificatiile pentru fiecare! |
--------------------
.
.
.
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
Salut ,am cumparat o cutie si vroiam da stiu cum se traduc codurile astea dar nu imi dau seama ce reprezinta .ms
Attached thumbnail(s) IMG_20160727_WA0010_1.jpg ( Size: 155.52k ) Number of downloads: 111 IMG_20160727_WA0009.jpg ( Size: 288.04k ) Number of downloads: 114 |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
CAMBIO MANUALE 6 MARCE COD 8200133017 PK6 021 C012754
COD MOT F9QU7 OPEL MOVANO 2002 1870 TD |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
aetherus |
![]()
|
[/QUOTE]Demonteaz-o si o sa vezi singur rezultatul!
Ca sa nu faci treaba degeaba inainte de demontare vezi "placa"cu tipul si indicele de viteza stantate pe fiecare cutie.......si cauta/compara specificatiile pentru fiecare![QUOTE] Am scapat de demontare.Planetara lunga are o mufa cu nuturi care face legatura cu cutia.Acea mufa era pur si simplu rasa. |
--------------------
Renault
Laguna
2002 Privilege 2.0 16v
|
|
tzunamy91 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 April 16 From: Nejdek;Karlovy Vary; Cehia ![]() |
Salut prieteni!!! Am si eu o intrebare...de aproape 2 ore caut pe forum dar nu am vazut deloc ceea ce ma intereseaza momentan....
Eu am o la buna 2 1.8 16valve...sa o numesc problema nu as putea spune exact...este legat de viteză de înaintare si turatie,..adica: Eu in treapta a5 a am 120 klam/h la 4000 de rotații si la 5200 rotații am abia 140 km/h...asta e viteza de înaintare cu care rulez aproape in fiecare zi...Dc asa mult? Consumul e foarte mare undeva la 9 l/100 km...poate chiar mai mult... Si încă ceva bordul îmi arata cu aproape 20 km mai putin decat viteza reală de pe gps...Si încă ceva ce am uitat eu la 3000 rotații am abia 80 km/h...cutia nu stiu daca a fost schimbată...Am schimbat eu setul de am vreau o data..Am aproape 80000 km cu ea de can o am in aproape 1 an jumate...probleme grave nu am la ea ...in momentul cand am schimbat angrenajul...eram prin slovacia si mecanicul a avut cv probleme ca a trebuit sa comande vreo 3 seturi de am vreau ca nu se potrivea cand rolmentul cand placa de presiune... Are cineva idee care ar fi cauza... Eu inițial nu am nimic impotriva acestei probleme...dar e prea turtă motorul si ca sa merg mai încet nu prea pot pt ca e vb de timpul pe care il fac pe drum...Si vreau sa stiu daca posesorii aceluiasi tip de l2 tot asa se prezintă masina in aceasta ploaie de turatie... Multumesc mult 18 Sep 2016, 14:40: Scuzați limbajul dar am probleme cu touchscreen ul la tel si nu am scris bn ...sper sa intelegeti ceea ce am scris...scz nu am verificat inainte sa postez This post has been edited by tzunamy91: 18 Sep 2016, 14:40 |
--------------------
renault
laguna2
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:22 |