alice, scenic din 2000
![]() ![]() |
alice, scenic din 2000
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
am fost tandru cu ea
![]() oricum, pana sa produca combustibil mai este, nu am farmecul lui argon...... ![]() This post has been edited by kato: 21 Sep 2016, 17:46 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Tinel4lend |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 28 Joined: 17 June 12 From: Resita / Karlsruhe ![]() |
Fain Buzul si foarte bun consumul extraurban, sa-l stapanesti sanatos!
Cat despre fitele lui, tragea intrerupt si inainte de a schimba IAC-ul? Ai verificat/schimbat bujiile/fisele? This post has been edited by Tinel4lend: 22 Sep 2016, 00:20 |
--------------------
Renault
Grand Espace III 2.0 16V
2001 ¯\_(ツ)_/¯
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
foarte putin.. bujiile au fost schimbate impreuna cu distributia, filtre, supape, ulei, antigel..... azi ii schimb si filtrul de polen.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Tinel4lend |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 28 Joined: 17 June 12 From: Resita / Karlsruhe ![]() |
Aceasi problema am avut-o pe laguna si pe opel, ambele s-au rezolvat cu o fisa schimbata, dar daca zici ca s-a agravat dupa ce ai schimbat IAC-ul, atunci nu cred sa fie de acolo...
|
--------------------
Renault
Grand Espace III 2.0 16V
2001 ¯\_(ツ)_/¯
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
kato |
![]()
|
vedem ce zice si mecanicul...intre timp am schimbat filtrul de polen.......cu ocazia asta am observat ca sunt si mai tampiti ca mine.....vechiul filtru era pus aiurea, fiind mutilat ca sa incapa
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
revin cu noutati, sa mai alung paianjenii si sa mai scutur praful pe aici
![]() cu ajutorul colegului esparcen am reusit sa schimb senzorul de temperatura exterioara. foarte multumit ca acum functioneaza ok...... cum a venit frigul, alice a mea a dovedit ca-i nu-i place neam...statea fata turarata la peste 2000 de ture cand era rece......cand se incalzea revenea la ganduri mai bune... intreband pe la colegii de pe renault am aflat ca face asa din cauza garniturilor de la clapeta de acceleratie (inca o data, multumiri lui esparcen).... am schimbat garniturile respective (64 de ron, ca de, originale) si curatat clapeta... cu ocazia asta am observat ca au mai venit din caluti acasa, trage mult mai bine. am incercat sa schimb si iac-ul, dar se pare ca ce se gaseste pe la 50 de ron nu-i convine, desi e trecut scenicul pe eticheta ca fiind compatibil.. trebuie sa ma orientez pe ceva magnetii marelli, ca sa nu mai am mici intreruperi si fluctuatii de relanti. cel putin asa sper ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
cu ocazia zilei de fraier day am dat comanda de 4 cauciucuri pentru alice.... la 140 ron bucata nu am iluzii ca ar fi super ok, dar macar sunt noi, produse anul acesta si nu umblu cu resapate...la masina de buget, cauciucuri de buget
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
varsta se pare ca-si spune cuvantul, pe ici , pe colo....... joi noaptea a binevoit sa se rupa cablul de acceleratie la Alice..... urata senzatie sa vezi pedala la podea
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ce pneuri ai pus?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Hibride de LFS.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kato |
![]()
|
Orium 601 185/65 R15 92T. nu pot sa emit pareri despre cat de grozave sunt, ca nu am dat de umezeala, noroi sau zapada
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
ca tot am un pic de timp liber, sa mai sterg prafu pe aici...... acum doua zile am incaltat frantuzoaica cu sosonii de vara..... proasta miscare, ca am avut ieri si azi mari emotii...... una este alta, se pare ca domnita mea are buba mare la caseta de directie..... una noua e prohibitiva, asa ca am recurs la o reconditionare a celei actuale......partea nasoala a fost ca in Barlad nu se poate face asa ceva, asa ca am ajuns la Galati (la sugestia unui amic). toata distractia ar fi in jur de 750 de ron, cu tot cu lichidul de servodirectie si refacerea geometriei....urmeaza sa ma sune cand este gata, sa ma duc sa-mi ridic domnita
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La Opel am luat caseta de directie SH de pe pieseauto.ro, acum vreo 2-3 ani, cu 300 lei. Merge brici, nici o problema de atunci.
Pentru masini iesite (de mult) din garantie, dezmembrarile sunt o sursa excelenta de piese de schimb. Mi-a zis mecanicul ca e posibila si o reconditionare, chiar stia pe cineva care se ocupa de asa ceva, dar nu poate sa garanteze fiabilitatea dupa aceea. Statistic, caseta de Opel se defecteaza rar, asa ca am zis ca prefer sa iau una de la dezmembrari, asumandu-mi riscul aferent. Cred ca si la Scenic e cam la fel. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kato |
![]()
|
la dezmembrari cam nu stii ce cumperi (in cazul de fata).... am preferat solutia reconditionarii, pentru ca am garantie 12 luni pe lucrare.... baietii se ocupa de reconditionare, montaj, geometrie. in final distractia ma ajunge 780 de ron, cu burdufele schimbate, lichidul pentru servodirectie si bieletele de directie. mult, putin, asta e.... a trebuit sa aleg.... maine teoretic ar trebui sa o ridic
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
revin cu stiri.......am adus frantuzoiaca acasa...categoric se cunoaste o ameliorare considerabila in urma interventiei......insa volanul parca tot greu merge. bonus, acu maneta de semnalizare nu revine la pozitia initiala decat foarte greu. ca tot am crescatorie de greieri acu pocneste si volanul cand il manevrez din cauza semnalizarii...... am ridicat capota un pic la masina si am gasit lichid pe vasul pentru servodirectie. poate o fi varsat pe el cand au turnat lichidul. partea buna este ca am garantie la lucrare, partea nasoala este ca trebuia sa mai bag un drum de galati. sa speram ca nu osa fie cazul.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
cu ocazia zilei de nastere mi-am facut cadou un nou player la alice.
jvc l-am ales pentru ca stie sa citeasca flac, usb si mai ales, poate fi folosit pentru comenzile de la volan. ce-i drept si pretul la care l-am gasit pare ok, pe la evo mag era cotat pe la 420 de ron, asa ca 260 de ron pare a fi un pret ok. in alta ordine de idei, aveam niste greieri urati in partea stangă, dădeam vina pe geamul mic de la portiera. doar ca nu era vina lui, ci a stalpului dintre el si geamul mare. am dat fata de usa jos, am strans toate suruburile pe care le-am vazut (ala de jos chiar era slabit tare) si se pare ca am scapat de zgomotul sacaitor. pe principiul repari intr-o parte se strica in alta, aeroterma mea a inceput sa scoata zgomote ciudate, semn ca trebuie sa o curat si sa o ung..... sper sa gasesc pe forum un tutorial ceva, sa pot rezolva singur problema. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca este pozitionata ca la M1 ... ai de lucru ... si daca la M1 este greu .. la Scenic cred ca este nasol de-a dreptul ..
Vezi sa nu fi ajunsa o frunza sau ceva la ea ... scoate afara filtrul de polen si vezi ce este in spatele lui .. Rpet .. nu stiu daca este ca si la M1 .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
kato |
![]()
|
am facut treaba asta, am scos filtru, scuturat, dat drumu la aeroterma la maxim (a iesit o gramda de frunze)...dupa cat ma pricep eu, cred ca trebuie sa dau jos bordul.. sper sa nu fie cazil si sa fie o metoda mai umana
![]() 21 May 2017, 11:39: am gasit pe youtube material ajutător, pacat ca nu inteleg boaba ![]() poate ajuta si pe altiihttps://www.youtube.com/watch?v=NuyIQojmBQ0 This post has been edited by kato: 21 May 2017, 10:39 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
tot nu am gasit un pic de timp sa ma bag in aeroterma. poate sambata asta reusesc
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
ca tot e timp liber, am zis sa mai scriu si eu pe aici, ca se pune prafu total. alice a implinit 236.600 km...mult, putin, aia e:) intre timp domnitei -am rezolvat problema cu aeroterma, i-am schimbat amortizoarele pe fata, bucse, pivoti, capete de bara, si i-am schimbat si toba intermediara. ca veni vorba de schimburi, am schimbat si oloiu, si filtrele, ca de, km se cam aduna. urmeaza sa-i schimb amortizoarele pe spate si toba finala. am vrut sa dau comanda pe epiesa de baietii de acolo nu accepta plata cu cardul online, trebuie sa te duci la sediile lor pentru aasta.... partea nasoala este ca nu prea stiu spre ce marca sa ma orientez...... plus dezamagirea mare ca nu am gasit amortizor pe ulei......ca de, vreau sa fie cat mai comoda frantuzoaica .....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
se pare ca azi e timp de scris de forum
![]() ![]() in alta ordine de idei, am dat comanda de doua amortizoare pe spate, KYB si maine ar trebui sa-mi ajunga si sa le montez. le-am gasit la 230 ron pe epiesa, poate mai intereseaza pe cineva... pe viitor trebuie sa schimb si toba finala, ca aia intermediara a fost schimbata, dar zgomotul tot e mare pentru gustul meu:) |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
se pare ca relatia mea cu Alice se ghideaza dupa principiul repari intr-o parte se strica in alta
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
https://www.autoeco.ro/amortizor-portbagaj-...7731/a11885730/
44 ron bucata. Vezi ca s-ar putea sa fi cedat doar unu din doua. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si mie mi se pare enorm 230
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kato |
![]()
|
multumesc de link, io ma uitam pe epiesa, gasisem ceva itn-uri, la 40 de ron
![]() This post has been edited by kato: 2 Oct 2017, 18:35 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
vineri am schimbat si faimoasele amortizoare. acum pot umbla la portbagaj fara sa ma chinui. mai trebuie sa cumpar niste jante sa schimb caucioacelele de iarna
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kato |
![]()
|
a venit timpul sa mai scriu pe aici, dupa multa vreme...... intre timp s-au mai adunat km si belele, ca sa nu apara monotonia ![]() ![]() ![]() urmeaza ca in cel mai scurt timp sa schimb arcul si pe partea dreapta (sper ca saptamana asta, daca totul decurge ok). coafura inca rezista ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Sigur sunt aia kilometrii? Ca Megane-ul meu a trecut de 240000 si nu am atatea probleme cu masina, arcurile sunt ale ei din fabrica si a vazut saraca multe. CAt despre luneta, vezi sa nu stea tensionata, sa nu aiba legatura cu amortizoarele de haion schimbate...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:55 |