GPL da sau BA, GPL laguna 1 , 16 , 16v
![]() ![]() ![]() |
GPL da sau BA, GPL laguna 1 , 16 , 16v
DANG3RHK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|||
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Mno...daca te uitai mai atent, gaseai asta: https://www.reno.ro/gpl-pt-laguna-t107849.html si nu mai deschideai un topic aiurea...
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
DANG3RHK |
![]()
|
Am vazut topicul , ultimul post este din 2015 , tocmai de asta am deschis unul nou. Vreau sa stiu parerile vostre in momentul de fata, dupa ce au trecut n ani de la montarea instalatiei.
This post has been edited by DANG3RHK: 19 Aug 2016, 15:49 |
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
Am 80.000 km pe gpl (total motor 254000), tomasetto stag 200, fara probleme majore pana acum (am schimbat injectoarele gpl o data si membranele vaporizator de 2 ori - o data la revizia normala si o data din cauza ca la revizie mi-au pus niste membrane turcesti si ma lasau fara presiune in vaporizator la accelerare) Sunt foarte multumit de instalatie si de costul pe km. Cam atat.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
DANG3RHK |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns. O sa pun si eu saptamana asta .
|
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
hunter75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 12 November 12 From: Slatina ![]() |
Ia in calcul si un landi renzo. Am 400000 km fara probleme. Doar filtre schimbate la 15000. In rest ff multumit. Important este sa fie configurata pe tipul de motor.
|
--------------------
Renault
Laguna1
1996 versiune RT
- OT 75 CMD
|
|
DANG3RHK |
![]()
|
exact aceeasi motorizare ca si cri8sti .
|
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
hunter75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 12 November 12 From: Slatina ![]() |
Rectific, nu vreau sa sariti pe mine. 40000 Km.
|
--------------------
Renault
Laguna1
1996 versiune RT
- OT 75 CMD
|
|
DANG3RHK |
![]()
|
Salutare lagunari , revin cu parere am motat gpl tomasetto , merge masina de rupe (mi se pare ca merge mai bine ca pe benzina) , consumul mixt 10 % .
|
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
catalin amza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare! Am si eu Tomaseco din 2009. Pana acum am parcurs cu ea 225000 km , iar filtrele le am inca pe cele originale pe care cam odata pe an le sterg si le suflu cu aer. Pe cele de la prima revizie si unica le tin rezerva. Supermultumit, dealtfel gpl-ist convins, masinuta mea are acum 430000 km si merge ca-n prima zi. Trage de rupe. O data pe an merg cu 10 l benzina aditivata suplimentar cu solutie da curatat injectoare, iar in fiecare schimb de ulei pun aditiv de ulei cu 15 lei. Uleiul schimbat de fiecare data la 1000-1200km, ulei Mobil 1 cel mai ieftin cca 90 lei + filtru ulei la fiecare schimb. Ulei, filtre si aditiv de fiecare data le cumpar din Auchan. De la bun inceput pe gpl nu a tras ca pe benzina si se simte, dar nu e deranjant.Nu particip la concursuri cu ea si nu astept de la masina decat doar sa ma duca din punctul A in punctul B in siguranta si cu costuri cat de mici posibile.Masina mea are 17 ani si arata superbine mai ales dupa polisarea de acum 2 ani. Datorita starii estetice si tehnice foarte bune, dar si a pretului de piata redus sunt hotarat sa investesc in continuare in mentinerea ei in stare perfecta de functionare si sper ca si peste 17 ani sa ma pot lauda cu ea.
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase 2, 1.6cc, 16v, 107cp, benzina+gpl
1999
- CJ-99-BUF Sa nu conduci niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:09 |