Revizii Captur, toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Revizii Captur, toate motorizarile
Thaddaus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|||
Ridermann |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 30 September 17 ![]() |
Au schimbat si distribuția in banii aia? Ce hoți!!
|
--------------------
Renault
CAPTUR
Intense 2017 1.5 dCi 90 Eco2
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Nu au mai schimbat nimic, doar ce am scris.
|
--------------------
-
-
-
|
Ridermann |
![]()
|
Da. Ziceam la mișto
Sunt hoti. Au tabel gen verificare 30min, schimb ulei 1h.. Nu conteaza ca termina in 20mi. Te incarca cu manopera. |
--------------------
Renault
CAPTUR
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pun aici un post de la topicul Revizie Clio IV pt. ca vad ca se face mare confuzie si nu se intelege cum se calculeaza ora tarifara in service ..
QUOTE(cj98czh @ 8 Feb 2019, 18:09) ora de manopera nu este 60 de minute, nu mai faceti confuzie .. sunt niste ore date de producator pt o operatiune anume ...de exemplu daca producatorul spune ca pt un schimb de ulei este nevoie de 2 ore, platesti 2 ore .. chiar daca mecanicul termina in 30 de min sau in 4 ore |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
darkman13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 February 19 ![]() |
Atunci ar trebui sa stim si noi intervalul orar dat de producator ptr fiecare opera in parte
![]() ![]() Asa poate ca nu ar mai fi o asa mare diferenta la aceasi revizie intre doua sau mai multe reprezentante Iar daca producatorul spune 2 ore la ulei....sa fie doua...ca e spre binele clientului..sau mai exact a masini lui ![]() |
--------------------
renault
captur
2018 iulie sport edition 2
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Vedeti aici orele de manopera pentru Kadjar, sa va faceti o idee: link.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
producatorul da timpul normat pt. fiecare operatiune si o manopera/ora normata minima dar de acolo incolo fiecare dealer isi stabileste ora de manopera .... poate acuma ai inteles ..
cine te opreste sa nu ceri o oferta de pret la mai multi dealeri si sa te duci unde iti convine ?!? |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 19 Feb 2019, 21:08) producatorul da timpul normat pt. fiecare operatiune si o manopera/ora normata minima dar de acolo incolo fiecare dealer isi stabileste ora de manopera .... poate acuma ai inteles .. cine te opreste sa nu ceri o oferta de pret la mai multi dealeri si sa te duci unde iti convine ?!? big like, +1 treaba e ca un dealer de Bucuresti Dacoserv cam minte. Da scoruri mici si dupa ce bagi masina si e gata vine cu preturi mai mari decat cele initiale din factura proforma eliberata cu o zi inainte !!! sa nu mai zic ca minte oamenii in fata ca are unele chestii (piese OE cu o zi inainte de a baga masina la reparat) si dupa aceea spune adevarul cum ca nu are asa ceva in stoc ... etc sau ca nu poate aduce Cei mai seriosi sunt cei de la Serus si nu e doar parerea mea,e parerea unanima a mai multor pers, dar macar spune din start pretul adevarat la manopera si daca are sau nu atuncea in stoc piesele OE care i se cer This post has been edited by busu 12: 19 Feb 2019, 21:36 |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
mihaigab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 18 ![]() |
Făcut revizia de un an la Euromotor Brașov. Costuri 465 lei, 450 lei revizia propriu-zisă și 15 lei un litru de antigel. Am reclamat faptul că ornamentul cromat de pe haion, cel cu inscripționarea CAPTUR, este oxidat pe partea de jos, cea care nu se vede doar atunci când acesta se deschide. La terminarea operației am fost anunțat că acesta va fi schimbat pe garanție. Reclamat de asemenea și faptul că liniile de ghidaj la parcarea cu spatele, ale Media Nav -ului, sunt puțin (cel puțin așa mi se pare mie) deplasate spre stânga. Mi s-a spus că ele sunt orientative și, deci, lipsite de precizie. Alte probleme nu au apărut pe parcursul unui an și a 10500 km parcurși. Personalul foarte amabil.
|
--------------------
Renault
Captur
2017 Intens Energy dCi 90
- BV XX XXX
|
|
Ridermann |
![]()
|
Si anul acesta AUTO MOLDOVA nu se dezice la piese. Este dealer Renault, apare si in cartea masinii data la achizitie.
Am comandat de la ei de la Piatra Neamț Captur 1.5dci revizie 2 ani (15.000km mașina) Ulei 5l Filtru aer Filtru polen carbon nu stiu ce Filtru ulei Garnitura buson schimb ulei 306 RON. O sa mai fie manopera poate 150-200 de lei. NU CUM CER ASTIA IN BUCURESTI 200 de euro aceleași piese. This post has been edited by Ridermann: 12 Jul 2019, 11:11 |
--------------------
Renault
CAPTUR
|
|
busu 12 |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 567 Joined: 22 October 14 ![]() |
Poti si cu piesele tale. Nu mai puneti botul la sperieturile din service.
Atat ca pretul de manopera pe ora, daca sunt ei chitrosi, va fi un pic mai mare ! |
--------------------
Renault
dacia
1
|
|
Ridermann |
![]()
|
Exact. Piesele sunt luate de la draler Renault ce sa zica.
Anul trecut am făcut revizia cu vreo 400 de lei. Oferta la Merodian era de 800. Jeguri mari in București. |
--------------------
Renault
CAPTUR
|
|
Ridermann |
![]()
|
Revizia 2ANI Captur 1.5dci
Piese regim propriu Renault Piatra Neamț - 310 lei Manopera AutoCobalcescu Splai București - 230 lei TOTAL: 540 RON Manopera putea fi mai mica dar mi-au bagat ceva gen "control functionare calculatoare"... |
--------------------
Renault
CAPTUR
|
|
popescu_nicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 May 17 ![]() |
Revizia nr. 2, Captur TCe 90
Piese: ulei elf 5w40, filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu. 542, materialele, 196, manopera. Toate astea in reprezentanta Renault |
--------------------
Renault
Captur
2017 - Facelift ZEN Energy TCe 90
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Revizia trei.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Thaddaus |
![]()
|
Revizia de 5 ani la Captur(0.9TCE), filtre, ulei=900lei
![]() |
--------------------
-
-
-
|
nirosreno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 9 April 18 ![]() |
Revizia la doi ani, efectuată la dealerul local General Autocom. Gratuită ca și prima, mașina fiind achiziționată de la ei, prin programul Renault Easy, cu 5 ani garanție, și 5 ani cu revizii incluse. De data asta nu mi s-a mai permis să intru în hală, lângă mașină, dar am putut urmări întreaga operațiune din spatele unui geam și am văzut că și-au făcut treaba, verificând și schimbând toate cele prevăzute, conform documentației. Nu a fost cazul de altceva, așa că mașina este OK, după aproape 40000 de km. rulați. Din nefericire, a trebuit să intre în pauză, odată cu declanșarea acestei pandemii care ne-a lovit pe toți. Sper să trecem cu bine de asta!
|
--------------------
Renault
Captur
Life Evo Energy 90dCi
|
|
mihaigab |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 18 ![]() |
Revizia de doi ani la motorizarea 1.5 diesel, 90CP. Euromotor Brașov.
La programarea telefonică, pe data de 11.05 , cost estimativ, cca. 900 lei. La momentul predării mașinii, 950-1000. Mă sună cineva de la ei să ridic mașină după cca. 3 ore și-mi spune că toată afacerea costă 1100 lei. M-am enervat și am întrebat cum de s-a ajuns aici deși la predarea mașinii mi s-a spus max. 1000. A zis să mă liniștesc că verifică și face să ajungă la prețul anunțat. A aplicat un discount și am ajuns la 993 lei. Preț de pandemie. Data viitoare la programare, ultima revizie în garanție, cer deviz. Poate voi încerca și cu piesele cumpărate de mine. 🤬 |
--------------------
Renault
Captur
2017 Intens Energy dCi 90
- BV XX XXX
|
|
Kipriani |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 July 19 ![]() |
Revizia nr. 1, Captur TCe 90, Darex Auto Suceava 850 lei.
|
--------------------
Renault
Captur
2019
|
|
rrazvi97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 July 20 ![]() |
Salut,
Maine imi fac revizia la un Captur 1.5 Dci si am sa ii schimb antigelul si lichidul de frana. Stiti cumva ce cantitate de antigel, apa distilata si lichid de frana ar trebui sa cumpar?? |
--------------------
Renault
Captur
2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
Antigel gasesti Dacia, gata preparat la pret ok, o sa ai nevoie de mx. 5L, mai mult nu o sa intre, Lichid de frana un bidon de 1L este suficient
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
Ia Motul Inugel Optimal gata preparat bidon de 5L. Calitatea peste cel Dacia verde.
Lichid de frana Ate Dot4 SL6. This post has been edited by pistritu: 16 Jul 2020, 16:42 |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(pistritu @ 16 Jul 2020, 17:41) este pe dracu ... la pret poate .. ca nu este clar ce are el nevoie .. tu il pui sa bage G12 si el are nevoie de RX Type D ca si specificatii .. lichid de frana are nevoie conform specificatiilor producatorului .. This post has been edited by cj98czh: 16 Jul 2020, 23:04 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Ridermann |
![]()
|
CAPTUR 1.5 dCi 90CP - 24.000km
Revizie 3 ani - 520 RON 300 piesele (Ulei Elf 5L DPF, filtre ulei, aer, habitaclu carbon, garnitura surub) ORIGINALE CU CERTIFICAT de la RENAULT din Moldova. 220 manopera - MeridianSud (cu diagnoza cu verificare pe rampa tot) In București am cerut oferta la Union in Otopeni si prețul cerut era undeva peste 10 milioane. NU MERCI! |
--------------------
Renault
CAPTUR
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Salut
Eu trebuie să fac revizia de 1 an la Captuà 09 TCE Si am cerut oferta de la 4 service-uri din Bucuresti si pana acum am primit 3 oferte: 1.Serus = 600 LEI 2.Auto Cobalcescu = 650 LEI 3.Dacoserv = 1050 LEI In pret este inclusa manoperă + ulei + filtre . Sa vad cat o sa fie la Meridian Vest,si apoi o sa fac alegerea! |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
alexandru.vladescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 April 19 ![]() |
La Dacoserv este ceva greșit mai mult ca sigur la prețul ofertat. Eu am făcut la ei revizia la Clio, tot 0.9 Tce, acum 2 luni și a costat ~650 cu tot cu înlocuirea filtrelor de aer și de polen la cererea mea... La cel de polen aveau și varianta mai ieftină fără cărbune și deci ieșea revizia pe la 600.
This post has been edited by alexandru.vladescu: 25 Sep 2020, 10:26 |
--------------------
Renault
Clio IV
2019 SL Life EVO TCe 75
|
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Tot ce se poate, dar asa mi-a spus telefonic cel care m-a sunat dupa ce am cerut oferta de la ei!
Eu inainte am avut Ćogan 1.4 si numai la ei faceam tot ce aveam nevoie la Logan, si erau preturi bune plus ca aveam un mecanic bun si ma programam numai la el. O sa mai cer din nou o oferta la Dacoserv sa vad daca este o greseala prima oferta. This post has been edited by Lucian Octavian: 25 Sep 2020, 15:46 |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
alexandru.vladescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 April 19 ![]() |
Eu am nimerit din întâmplare la un mecanic Șerban. Cu Loganul când mă duceam mă trimiteau mereu la Nea Bibi dar cum nu îmi plăcea în mod deosebit felul în care lucra, am mers la cine m-au trimis de data asta și a fost ok. A stat vreo 20 de minute să se scurgă uleiul, a lucrat curat și și-a cerut scuze în prealabil dacă o să se murdărească pe jos la picioarele pasagerului când a schimbat filtrul de polen. De asemenea, am observat că a uns șuruburile de la scut (ca să le desfacă mai ușor data viitoare presupun). Mie mi-a plăcut per total experiența și o recomand, mai ales că a fost cam cu 150 de lei mai ieftin ca la Cobălcescu.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2019 SL Life EVO TCe 75
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:27 |