Sprituitoare parbriz - tip cortina(perdea), Sprituitoare parbriz - tip cortina(perdea)
![]() ![]() ![]() |
Sprituitoare parbriz - tip cortina(perdea), Sprituitoare parbriz - tip cortina(perdea)
miezu78kid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio4 1.2 16V
2014
|
|||
bazate |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 17 April 18 ![]() |
S-a discutat la alte modele Clio...insa sunt si eu interesat de codurile de piesa si eventual un tutorial. Din ce am inteles trebuie adaugata si o supapă de sens in circuit alimentare furtun si eventual un filtru.
|
--------------------
Renault
Clio
4/2018/SL LIFE EVO 1,2 75
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Cu cortina o sa fie mai rau decat cu cele 3 tasnitori la viteze mai mari.
Si-au batut colegii capul, gasesti topic-uri si la megane 3 si la megane 4. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
renault inca nu este in stare sa faca niste lucruri simple functionale care la alti producatori merg de multi ani fara nici o treaba ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Salut
Referitor la sprituitoare parbriz am inteles ca la Captur se potrivesc acestea : Duze parbriz tip perdea Renault Fluence cod 289309708R Acum la Clio nu stiu daca se potrivesc dar incercati! |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:32 |