cat de lenesa e laguna 1.6 16v pe gpl, se merita sa pun gpl
![]() ![]() ![]() |
cat de lenesa e laguna 1.6 16v pe gpl, se merita sa pun gpl
cri8sti |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|||
DANG3RHK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 10 ![]() |
foarte buna discutia , eu doresc sa montez gpl pe masina saptamana viitoare , revin cu pareri dupa utilizare
|
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
DANG3RHK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 10 ![]() |
revin cu parerea legata de gpl , una impresionanta masina nu are nici un fel de problema , ruleaza la fel ca pe benzina. Am montat un tomasseto
![]() |
--------------------
laguna 1
laguna 1
1999
|
|
catalin amza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cea mai buna investitie la o benzinara este de departe un sistem alternativ de alimentare cu GPL. Ramane doar o singura dilema: tipul si caracterisricile instalatiei potrivite pentru masina. Eu cand mi-am pus instalatia am luat-o din oferta de la Practiker. Era pentru masina mea la oferta 2500 lei cu montajul inclus.Daca luam una la 3000 lei pentru motor de 1,8 cmc poate ca era mai bine, adica ar fi tras la fel ca si pe benzina. Dar asa la mine se simte diferenta. Nu foarte mare, dar se simte. Oricum sunt foarte multumit. Am 225000 km si 8ani cu instalatia de Gpl, aceleasi filtre originale curatate de n ori pana acum si masina merge impecabil. Sunt supermultumit de investitia facuta si nu o regret nici macar o clipa.Pentru cei ce considera ca-si pun bomba in portbagaj sa tina cont de urmatoarele: rezervorul de gpl este din tabla groasa rezistent la presiuni mari pe cand cel de benzina este din plastic. Foarte multe locuinte nu sunt racordate la sistemul national de alimentare cu gaz metansi in consecintalocatarii folosesc butelii cu gaz pentru uzul caznic. Deasemenea nostalgicii asi amintesc vremurile de dinainte de 1990 cand atobuzele din toata tara erau alimentate alternativ cu benzina si gaz butan avand in dotare deasupra 2 sau 3 tuburi de metal pe post de rezervoare de gaz.
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase 2, 1.6cc, 16v, 107cp, benzina+gpl
1999
- CJ-99-BUF Sa nu conduci niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:48 |