1.5 dci 78kw - lag si fum si miros gaze, Accelerare cu lag in orice treapta si putin fum
![]() ![]() ![]() |
1.5 dci 78kw - lag si fum si miros gaze, Accelerare cu lag in orice treapta si putin fum
LUC1AN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 4 April 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MEGANE II
2007 1.5 dCi 106cp
- B 876 L U K
|
|||
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
Salut. Si jucaria mea face la fel. Lag 1-2 secunde si fum negru dupa ea daca ii dau talpa.Consuma si ulei,nu stiu exact cat dar consuma.Are si funingine pe esapament cam 1 mm asa... O sa va spun exact cand mai verific nivelul.
Acum am o intrebare stupida si puerila dar va sunt recunoscator pentru un raspuns. Daca consuma ulei de la segmenti,supape sau de la turbina,cati km pot sa merg aproximativ cu ea asa si ce ar putea sa se intample? Consumul este de 6,7 mediu in oras. Va multumesc anticipat! This post has been edited by mitzunator: 27 Nov 2016, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
ValyCraciun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 17 From: Campina Prahova ![]() |
Va salut!
Am si eu o problema asemănătoare, dacă este cald afară motorul încins și merg bara la bară, gen mers la munte pe valea prahovei in perioada aglomerată incepe sa scoată fum, în staționare nu scoate dar când avansez in coloană mi-e milă de cei din spatele meu și consumă ulei destul de mult. Dacă aveți ceva idei aș fi recunoscător, multumesc. |
--------------------
Renault
Megane
28 11 2006 Luxe Privilège
- Ph16PXL Renault Megane 1.5dci 106 cai [COLOR=blue][COLOR=gray]
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
In principiu vara si mai ales la munte unde e aerul mai rarefiat, mergand cu viteza mica nu se raceste suficient inter-cooler-ul si motorul aspira aer cald ce se traduce in volum mic in compresie. Dar faptul ca iti consuma ulei nu e OK. Daca nu ai pierderi atunci verifica turbina, compresia motorului. Eu inca mai am masina, are 200k+ si intre schimburi nu completez absolut deloc ulei.
|
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
2018
- PH27AUS Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
ValyCraciun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 March 17 From: Campina Prahova ![]() |
Mulțumesc pentru raspuns, nu pierde gram de ulei parchez masina in același loc de 3 ani si nu am nicio picatura pe asfalt, bănuiesc și eu turbina dar voi fi sigur după un test de compresie.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Chiar daca nu ai pierderi sub masina, asta nu inseamna ca nu consuma ulei. Cat completezi intre schimburi?
This post has been edited by grig1960: 10 Mar 2021, 17:22 |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
ValyCraciun |
![]()
|
Păi am consum destul de mare, cam 1-1.5l, am spus-o și mai sus, nu am scurgeri pe asfalt, sper sa fie turbina si sa nu trebuiască segmentat motorul dar pentru asta trebuie să-i fac testul de compresie.
This post has been edited by ValyCraciun: 10 Mar 2021, 17:41 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:00 |