Laguna II cu dotari 2015, Laguna II cu dotari de ultima generatie
![]() ![]() ![]() |
Laguna II cu dotari 2015, Laguna II cu dotari de ultima generatie
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
RazvanLaguna2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 June 16 ![]() |
QUOTE(MariusRZR @ 18 Jun 2016, 23:02) Nu a fost intentia mea sa te jignesc si daca am facut-o, imi pare rau. Sincer, sunt impresionat de cum te-ai purtat pana acum. Voiam doar sa-ti spun ca Manelele si icoanele pe tot bordul masinii sunt asociate cu o anumita clasa de persoane. Si pe buna dreptate... Nu am spus ca ascult DOAR manele ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(RazvanLaguna2 @ 18 Jun 2016, 22:27) incearca sa o iei la modu constructiv, nu te mai ofensa si cauta sa inveti ceva din asta si, prin actiunile pe care le intreprinzi, sa devii o persoana mai buna. Rasneste bine ofensele si invata din ele. Salamu din sidi pleiar nu te ajuta cu nimic, nici pestele imputit in difuzor. Combo-ul muzica clasica + salam e cel putin dubios. Aveam in facultate un coleg care facea box si pian. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu e, bre, manelist, face misto de noi. Nu vezi ca scrie corect, foloseste virgule etc.?
This post has been edited by mars: 19 Jun 2016, 11:22 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(mars @ 19 Jun 2016, 06:34) Nici nu am zis ca sunt manelist, ascult toate genurile de muzica, mai putin hard rock. Pur si simplu daca imi plac unele manele, asta nu inseamna ca sunt cocalar sau manelist. Parerea mea este ca acesta nu este un criteriu ok de catalogare a oamenilor, ci este doar un criteriu putin rasist as spune ![]() This post has been edited by RazvanLaguna2: 19 Jun 2016, 11:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce o tot dai cu rasismul? Manelist nu inseamna indian.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MariusRZR |
![]()
|
QUOTE(RazvanLaguna2 @ 19 Jun 2016, 11:10) Asta e motto-ul manelistului. " Eu ascult de toate, boss!, mai putin hard rock". Rock-u e de Ca-cat( Nu pot sa scriu cuvantul corect fara sa ma cenzureze forumul). Adica matematica e matematica. Salam canta pentru 100 de tigani si romani tiganizati la o nunta, iar Metalica si AC/DC au cantat pentru 1.6 milioane de oameni la un singur concert. Vezi diferenta? LE: Eeh, probabil erau 1.6 milioane de cretini... This post has been edited by MariusRZR: 19 Jun 2016, 20:31 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Razvanel, ori te resemnezi cu prostiile de le-a agatat taicătu pe parbriz si cu rahaturile pe care le asculti, ori incerci sa evoluezi. Revino printre noi doar daca ai evoluat...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 19 Jun 2016, 20:34) Razvanel, ori te resemnezi cu prostiile de le-a agatat taicătu pe parbriz si cu rahaturile pe care le asculti, ori incerci sa evoluezi. Revino printre noi doar daca ai evoluat... Eu le-am agățat pe unele ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
În mod regretabil nu te vei integra aici.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 19 Jun 2016, 23:02) Nici nu acesta a fost scopul meu, ci acela de a vedea ce optiuni i-as putea adauga masinii mele, insa discutia a degenerat. App, nu mai vorbiti despre muzica in necunostinta de cauza AC DC NU FAC MUZICA ![]() This post has been edited by RazvanLaguna2: 19 Jun 2016, 23:18 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
MariusRZR |
![]()
|
QUOTE(RazvanLaguna2 @ 19 Jun 2016, 23:18) Nici nu acesta a fost scopul meu, ci acela de a vedea ce optiuni i-as putea adauga masinii mele, insa discutia a degenerat. App, nu mai vorbiti despre muzica in necunostinta de cauza AC DC NU FAC MUZICA ![]() Nu, dar Salam face. Salam e veata, pe cand AC/DC sunt niste roacheri nespalati. I understand. Ziceai ca ai formatie...Voi faceti muzica? Intreb ca sunt curios, nu ca vreau sa fac misto. Daca ai ceva piesa sa-mi arati, te rog da-mi un mesaj privat. Inca odata, nu vreau sa fac misto!. Dar daca esti lautar, discutia s-a incheiat. This post has been edited by MariusRZR: 19 Jun 2016, 23:27 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lautar cu Leguma? Doar unul ratat ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 19 Jun 2016, 23:28) Ratat? Wtf? Nu cred ca v-am jignit 19 Jun 2016, 23:56: QUOTE(MariusRZR @ 19 Jun 2016, 23:22) Nu, dar Salam face. Salam e veata, pe cand AC/DC sunt niste roacheri nespalati. I understand. Ziceai ca ai formatie...Voi faceti muzica? Intreb ca sunt curios, nu ca vreau sa fac misto. Daca ai ceva piesa sa-mi arati, te rog da-mi un mesaj privat. Inca odata, nu vreau sa fac misto!. Dar daca esti lautar, discutia s-a incheiat. Nu, nu sunt lautar ![]() ![]() This post has been edited by RazvanLaguna2: 19 Jun 2016, 23:56 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Mda,deci esti lautar. Trebuia sa-mi dau seama mai devreme. Atitudinea...pasiunea pentru cruciulite si Manele, ura pentru Rock...te-ai suparat si ne-ai facut rasisti cand am zis "tigani". I should have known.
Si daca la nunta canti muzica de petrecere, manele si populara...prietene,esti lautar! Nicu Paleru, Salam si Enceanu = Lautar. This post has been edited by MariusRZR: 20 Jun 2016, 00:35 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(MariusRZR @ 20 Jun 2016, 00:32) Mda,deci esti lautar. Trebuia sa-mi dau seama mai devreme. Atitudinea...pasiunea pentru cruciulite si Manele, ura pentru Rock...te-ai suparat si ne-ai facut rasisti cand am zis "tigani". I should have known. Si daca la nunta canti muzica de petrecere, manele si populara...prietene,esti lautar! Nicu Paleru, Salam si Enceanu = Lautar. Ok, cum spuneti dumneavoastra ![]() Imi puteti explica si mie ce treaba au cruciulitele cu restul? Ce aveti impotriva lor? This post has been edited by RazvanLaguna2: 20 Jun 2016, 00:38 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
mars |
![]()
|
Tine de siguranta in trafic. Nu conteaza ca sunt cruci, zaruri sau michimausi, nu au ce cauta in campul vizual.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
dincolo de profesie, incapatinare si refuzul de a intelege unele lucruri - pe masina, la nivelul anului 2001 mai poti pune:
tapiserie de piele (unii o sa zica ca pielea pute bo$$, sa nu ii crezi, daca te speli pe tine pielea nu se impute de la tine si nu pute nici ea la randul ei). scaunele electrice, incalzite, cu memorie la scaunul soferului radio cd magazie de cd-uri (la modelul tau se pune in portbagaj, nu foarte comod, dar merge) clima automata , pe doo zone geamuri electrice cu impuls, si functie de nu-ti prinde degetele (nu stiu acuma cum ii zice) - 4 buc parbriz atermic sau incalzit (incalzit nu de exclusiv de instalatia de ventilatie ci si cu fire electrice prin dansul) oglinzi interioare si exterioare electrocrom, exterioare cu pliere si reglaj electric si cu memorie trapa - desii la asta mai greu faci retrofit fara sa o transformi in piscina motor - de pana la putin peste 200 cp (biiiiig like) poti sa dai jos cruciulitele din parbriz si sa faci un casco, e muuult mai util, cruciulitele nu iti dau nici knowledge +2 nici spell power , casco acopera unele cheltuileli in cazul in care o parchezi prea aproape de stalp. pe masura ce imi mai amintesc mai scriu. |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(RazvanLaguna2 @ 20 Jun 2016, 00:18) Interesant topic. Deci zici ca esti muzician, ca ai facut scoala de muzica...cu cine ai facut-o, cu femeia de serviciu? Nu de alta, dar oamenii care chiar se pricep, care chiar au facut scoli de muzica pe bune, sustin exact contrariul...ca manelele, in intelesul zdranganelilor si jelaniilor cantate de Salam&CO, nu in sensul initial al cuvantului, nu reprezinta de fapt muzica. Oameni cu Conservatorul facut la Bucuresti, oameni care canta pe scene adevarate, cam asta zic ![]() On-topic, parerea mea e ca investitiile in a pune dotari suplimentare pe o masina cheala veche de 15 ani nu prea merita, daca iei in calcul valoarea pe care o are masina respectiva. Nu o sa recuperezi niciodata banii aia. Daca ai de gand sa o tii inca niste ani, atunci poate merita, fiindca le vei folosi, dar daca vrei sa o schimbi in viitorul apropiat, sunt doar bani aruncati. This post has been edited by AndreiMR: 20 Jun 2016, 09:19 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
pishky joaca heroes
![]() This post has been edited by R19/16v: 20 Jun 2016, 09:27 |
--------------------
DS
5H
|
mars |
![]()
|
Pishky n-are ce face...
Baietii de la AC/DC fac muzica, chiar daca nu le place unora. Concertele si vechimea in domeniu spun altceva. Nici mie nu mi-a placut Michael Jackson, nici muzica lui, dar n-am indraznit sa spun niciodata ca aia nu e muzica sau ca el nu e muzician. By the way, suntem in 2016, nu 2015, eu zic sa te gandesti la dotari si mai noi, vezi pe la saloanele auto ce mai apare. Ai ratat Geneva, dar poti merge la Frankfurt in septembrie. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
RazvanLaguna2 |
![]()
|
QUOTE(AndreiMR @ 20 Jun 2016, 09:00) Interesant topic. Deci zici ca esti muzician, ca ai facut scoala de muzica...cu cine ai facut-o, cu femeia de serviciu? Nu de alta, dar oamenii care chiar se pricep, care chiar au facut scoli de muzica pe bune, sustin exact contrariul...ca manelele, in intelesul zdranganelilor si jelaniilor cantate de Salam&CO, nu in sensul initial al cuvantului, nu reprezinta de fapt muzica. Oameni cu Conservatorul facut la Bucuresti, oameni care canta pe scene adevarate, cam asta zic ![]() On-topic, parerea mea e ca investitiile in a pune dotari suplimentare pe o masina cheala veche de 15 ani nu prea merita, daca iei in calcul valoarea pe care o are masina respectiva. Nu o sa recuperezi niciodata banii aia. Daca ai de gand sa o tii inca niste ani, atunci poate merita, fiindca le vei folosi, dar daca vrei sa o schimbi in viitorul apropiat, sunt doar bani aruncati. Ok, nu vreau sa mai prelungim discutia pentru ca oricum nu s-ar ajunge nicaieri ![]() ![]() ![]() App, am făcut muzică cu portarul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 25 RAR
2002 - bussiness
|
|
R19/16v |
![]()
|
Plauzibil!
|
--------------------
DS
5H
|
mars |
![]()
|
Topic de inchis, complet off topic.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 20 Jun 2016, 09:26) dincolo de refuzul lui de a intelege ca salamu nu se baga in sidipleiar, am incercat sa ii raspund constructiv. Dotarea suprema ar fi sigla de bembeu, sa se asorteze cu polita de asigurare incheiata direct la Sfantu Petru, profesia de muzicant la nunti (tare ciudat mi-ar fi la nunta sa apara un tip de 19 ani), atitudinea de care a dat dovada, si ...si.. nu in ultimul rand valoare bo$$. Pai rad baietii de tine cand te vad ca te dai jos pentru concert din reno ce naiba. colegu cu alfa are dreptate, nu e rational sa bagi atatia bani....intr-o masina veche (care sa fim seriosi se califica la rabla. Nu iti face griji si a mea se califica.) QUOTE(mars @ 20 Jun 2016, 10:52) Se aproba |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
antonino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 February 08 From: Timisoara ![]() |
Pune mai baiete ce vrei si cum vrei in fond si la urma urmei e masina ta banii tai, stai linistit ca avem o tara numai de doctori avocati si ingineri care asculta numai Bach si Mozart care inteleg ca gusturile lor reprezinta absolutul, frustrarile evident se varsa pe cei "diferiti". Acele eminente absolute o sa le intalnesti la tot pasul. Eu unul la masina mea ca sa revenim mi-as face un modul capabil ca la cuplarea marsarierului sa coboare un pic oglinzile cat sa se observe bordura . Inca studiez problema....
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi + Gpl
2009 - Laureate Ex. Renault Megane Estate 2.1 - 2005 1.5DCI 85 cp
Ex Renault Laguna 2 Estate 1.9 DCI Renault Laguna 3 GT |
|
R19/16v |
![]()
|
Diferiti sunt aia care asculta muzica clasica, sau, ma rog, cam orice in afara de manele, ca n-am auzit niciodata simfonia 40 urland din vreo masina, da' jegosii aia interzisi de CNA urla peste tot, la fiecare colt...
|
--------------------
DS
5H
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(antonino @ 21 Jun 2016, 01:32) Eu unul la masina mea ca sa revenim mi-as face un modul capabil ca la cuplarea marsarierului sa coboare un pic oglinzile cat sa se observe bordura . Inca studiez problema.... Se poate face fara probleme. La mine oglinda din dreapta coboara jos de tot, pe cand cea de la sofer doar jumate la cuplarea mersului inapoi. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
antonino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 23 February 08 From: Timisoara ![]() |
Sigur partea cu coboratul e oarecum simpla, se complica in pic la partea cu revenirea la exact aceeasi pozitie cand cuplezi o treapta de mers in fata sau chiar cu schimbatotul pe zero, aici am probleme. Ar insemna ca tot timpul modulul meu sa stie pozitia initiala a oglinzilor. La tine si revin sau doar coboara ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi + Gpl
2009 - Laureate Ex. Renault Megane Estate 2.1 - 2005 1.5DCI 85 cp
Ex Renault Laguna 2 Estate 1.9 DCI Renault Laguna 3 GT |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Binenteles ca revin, altfel nu le faceam deloc.
E facut cu uC. Cam greu cu stiutul pozitiei, ar trebui senzor ceva... La mine numara secundele... si prin incercari multiple... s-a gasit si timpul necesar revenirii la pozitia initiala. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:31 |