Scârțâit Frâne
![]() ![]() ![]() |
Scârțâit Frâne
octavian.grigorescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Dynamique (Full Option)
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Schimba placutele de frana, cumpara de la alt producator, curata discurile de frana cu spray de curatat.
De regula placutele ecologice sunt cele care scartaie. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Ia unele noi care probabil vor avea acelasi zgomot...
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
depinde ce placute ia... mergi pe ATE, TRW, Brembo...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Ate scartaie... Ferodo sau trw (oem) am eu si scartaie dupa un timp...fac ceva pe ele.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu am brembo, incepusera sa scartaie, am luat un spray de frane sa curat si daca tot am zis ca desfac pe acolo am gresat si tijele de ghidaj etrier cu niste vasilina pt temperaturi ridicate de la ATE.Nu am tinut cont cum le-am scos pt ca erau uzate egal posibil sa le fi pus invers (posibil sa conteze si asta ca numai scartaie )...cert e ca de atunci numai scartaie deloc, vedem cat tine.
This post has been edited by andutu: 9 Jun 2016, 11:24 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Vezi ca nu mai ai aceeasi urma daca erau uzate diferit, sprayul acesta se foloseste inclusiv pe partea pe care calca placutele pe disc, nu aluneca?
This post has been edited by alexgeogabriel: 9 Jun 2016, 12:21 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
am dat cu JET peste tot
![]() https://www.youtube.com/watch?v=NNvLwLK59Lo |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Sprayul de curatat discuri de frana contine alcool izopropilic care se usuca aproape instant, nu are ce sa alunece...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andutu @ 10 Jun 2016, 17:18) Probabil se refera la faptul ca daca schimbi placuta de pe o parte pe alta sau de pe exterior pe interior ea nu mai calca perfect si cu toata suprafata pe disc si e posibil ca de aia nu mai scartaie. Dupa ce faci cativa km, 50-100, mai ales in oras ca sa utilizezi franele mai mult ele se pasuiesc si calca din nou cum trebuie pe disc. E ca atunci cand pui placutele noi. In timp e posibil sa reapara atunci scartaitul, dar macar acum ai liniste. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
andutu |
![]()
|
Posibil sa numai calce 100% , diferenta la franare nu am observat poate doar pe stand sa observi ceva daca e asa.Au facut peste 100km oras, inca liniste
(acum am un ticait enervant cred ca am o piatra in cauciuc face Tac tac tac tac...ma dispera mai ales cand am geamul deschis ) |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Da, la asta ma refeream.
Asa se aude cand intra o pietricica, saptamana trecuta tot auzeam tac-tac de vreo 2 zile, eh, sambata cand sa plec, a inceput sa se auda fal-fal-fal, ma opresc, schimb roata si cand ma uit la cauciuc, era de fapt un surub intrat in cauciuc ![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 11 Jun 2016, 19:26 |
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
eu am schimbat discurile si placutele, am pus noi trw.la prima apasare de pedala scartie ca naiba,dupa aceea nu se mai aude nimic.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu placutele.
ATE am avut, ATE am pus, pt ca mi-a placut fiabilitatea si franarea. Doua zile a fost lux. Acum la franari in lung au inceput sa scartaie usor. Daca o calc mai zdravan nu scartaie. Deci...pana mea...."asa face toate" ![]() Placute ATE , made in Germany, luate de la autokarma deci nu din targ. Mai mult, Dumnezeu cu mila. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Exact asa fac si ale mele originale, mecanicii ziceau ca-s Ferodo, aici am aflat ca-s Trw.
|
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:40 |