Frana de mana, lugime cabluri inegala
![]() ![]() ![]() |
Frana de mana, lugime cabluri inegala
Urzum |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dCi
- PH 50 AMX
2005
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai cablul mai lung e pe duca, se va rupe in curand. Daca vrei musai sa il rupi pune un distantier care sa preia diferenta de lungime.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Verifica si curata parghia frana mana a etrierilor spate.Nu fa improvizatii inutile.Daca nu revin pe liber inapoi posibila schimbare a acestora.Bafta multa!!!
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Cablul pe roata stanga este rupt.
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
- Numar de vaslui
2019 prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
robertzic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 January 16 ![]() |
La fel ca tine am patit si eu, singura solutie e sa repozitionezi cablul care ti-a iesit in gheara aceea de plastic dupa care sa strangi piulita astfel incat sa iti tina frana. Diferenta aceea, gen acel suport nu sta drept, ar fi din cauza discurilor si placutelor de frana uzate.
|
--------------------
Renault
Megane
II/2004
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Boala veche! Vezi ca ai unul dintre etrieri blocat... sau cablul este gripat pe camasa si nu l lasa sa revina. Spray degripant la greu pe el si il misti ca sa si revina. Daca in schimb dupa deblocare va avea tendinta sa faca la fel trebuie sa l schimbi. Cablurile nu se intaind chiar atat de diferit...
![]() L.E.: nu se strange aiurea piulita pana tine frana de mana, pentru ca tine atacate etrierele si se strica intr un timp scurt. This post has been edited by solidconvert: 27 Mar 2016, 10:43 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
nazzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 1 December 06 ![]() |
Salut!,ai rezolvat problema?,pentru ca la fel am patit si eu si nu stiu de la ce este....
![]() |
--------------------
renault
megane 2
- b 55 cxm
2002 1,5 dci
|
|
yron_mike |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 15 From: Bucuresti ![]() |
salut baieti.la fel am avut si eu cablu unu mai lung si unu mai scurt.l-am inlocuit cu unul nou si tot asa era.am rezolvat problema cu un adaos(distantier) la cablu lung.si nu am mai avut probleme.
|
--------------------
renault
megane sedan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:15 |