Rabatare automata oglinzi Kadjar, activare, dezactivare, probleme
![]() ![]() ![]() |
Rabatare automata oglinzi Kadjar, activare, dezactivare, probleme
grig1960 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|||
adib4900 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 June 17 ![]() |
Am incercat sa o "ajut" la deschidere, dar mi-e frica sa fortez sa nu rup ceva. Opune rezistenta destul de mare. As prefera varianta deconectarii circuitului electric.
|
--------------------
Renault
Kadjar
2017 1.2 TCE ZEN citroen c4 2008
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Atunci e ceva blocat mecanic, trebuie demontat si vazut despre ce e vorba. La mine la Koleos la deschiderea oglinzilor cea de la sofer nu s-a mai oprit in pozitia normala, s-a dat peste cap la maxim spre fata masinii de am crezut ca o sa se rupa ceva, am adus-o in pozitia normala manual si si-a revenit, asta s-a intamplat o singura data.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
ntn742003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 17 February 16 From: Craiova ![]() |
Referitor la rabatare la cerere eu am întâlnit mai multe situații când am fost nevoit să rabatez din buton oglinzile pentru a trece la centimetri printre mașini. Mie mi-a folosit
|
--------------------
Renault
kadjar zen 2019 /1,33 TCE /140 CP...
Ford eco sport titanium 2020/1l/125 CP
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(adib4900 @ 31 May 2019, 09:16) Salut. La 23 kkm si dupa a doua iarna, sistemul de rabatare a oglinzilor da semne de oboseala. Motorasul din stanga merge mult mai incet decat cel din dreapta de ceva vreme, iar azi s-a blocat de tot. Dupa mai mult de cinci incercari de actionare s-a deblocat. Problema e ca se blocheaza cu oglinda in pozitie inchis. La service mi-au facut programare peste 4 zile, timp in care, daca oglinda ramane rabatata voi fi nevoit sa circul fara sa ma pot folosi de ea. Stiti daca exista vreo siguranta in circuitul de actionare al oglinzilor, pe care daca o scot oglinzile sa ramana fixe? Am cautat in carte si pe capacele compartimentelor de sigurante si nu am gasit. Se schimbă în garanție. Problema este cunoscuta. Oglinzile nu se mai rabat când este umezeala mare (ploua torential). |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
adib4900 |
![]()
|
Asta am observat si eu. Problema apare cand e umezeala. Se schimba in garantie, dar dupa garantie daca reapare problema? Multumesc pt raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
adib4900 |
![]()
|
Salut.
Am fost in service pentru problema cu rabatarea oglinzilor. Sigur ca acolo problema nu s-a manifestat, motiv pentru care nu au facut nimic. Au spus ca au intalnit multe cazuri similare, ca ei ma cred, dar ca pentru decontarea lucrarilor pe garantie Renault le cere proba video, deci sa ma intorc in momentul in care problema se manifesta. |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
nicu suciu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 18 February 19 ![]() |
fa video cand apare problema
|
--------------------
renault
kadjar 1,5 dci
intens 2019 kangoo van 1,5 dci 2022
|
|
adib4900 |
![]()
|
Nu e asa usor. Trebuie sa filmezi oglinda care nu merge, sa continui cu seria sasiu, imagine din fata care sa cuprinda ambele oglinzi, etc. E o tehnica si trebuie indeplinite conditii serioase
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 5 June 16 ![]() |
Sistemul de rabatare este foarte sensibil la umezeala.
Eu mi-am pus un modul de inchidere automata a geamurilor (la un service Renault) si cand au desfacut usa au gasit modulul de rabatare a oglinzilor cazut in usa (era prins initial cu un arici de un lonjeron. Troncanea el in mers dar am zis ca asa face Kadjar-ul). L-au luat de acolo si l-au pus unde era initial dar prins cu niste soricei de plastic. Chiar si asa la o ploaie torentiala oglinzile nu au mai venit la pozitia de mers. De acum e interesant! M-am dus la Renault si cand au desfacut usa au gasit 5-6 cm de apa baltind in usa. Vazand modulul prins cu soricei au spus, pe buna dreptate, ca am pierdut garantia, ca trebuia sa las modulul in usa cazut in apa! Desfacand modulul am gasit in el un releu care, e adevarat, cand e umezeala face figuri. Parerea mea: du-te inapoi la Renault sa il infasoare in ceva etans (gen folie). Oricum daca se arde tot tu il plateesti! |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
2016 Kadjar este o mașină perfectă și Renault un dar de la Dumnezeu!! 😁
|
|
adib4900 |
![]()
|
Multumesc pt informatii.
|
--------------------
Renault
Kadjar
|
|
MojoMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 July 15 From: Pitesti ![]() |
E prima chestie care ma dezamgeste la aceasta masina. Daca vreau ceva din portbagaj, trebuie sa fiu cu ochii pe oglinzi. M-am chinuit sa inteleg logica producatorului. As vrea sa cred ca nu-i o "scapare".
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
2019 Renault Megane Dynamique 1,5 dCI EDC
Renault Kadjar 140 Tce GT Line |
|
mateipaul25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 14 September 11 ![]() |
Scuze, dar nu inteleg! Poti sa fii mai explicit. Care este legatura intre rabatarea oglinzilor si portbagaj?
|
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
2016 1,6dci Intense 4x4 / 2020 1.0 Tce Intense
|
|
nicu suciu |
![]()
|
daca masina e incuiata,si ridici portbagajul,se deschide masina si se deschid si oglinzile...
|
--------------------
renault
kadjar 1,5 dci
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
QUOTE(MojoMG @ 1 Sep 2019, 22:26) E prima chestie care ma dezamgeste la aceasta masina. Daca vreau ceva din portbagaj, trebuie sa fiu cu ochii pe oglinzi. M-am chinuit sa inteleg logica producatorului. As vrea sa cred ca nu-i o "scapare". Asa, si de ce trebuie sa fii atent la oglinzi? Iti e ca pleaca de acolo? Chiar nu inteleg! |
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
|
|
bgd2018 |
![]()
|
![]() AMBIDÉXTRU Group: Members Posts: 131 Joined: 11 April 18 ![]() |
Mai stii... O fi vreunul care urca in masina prin porbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Kadjar
2018
|
|
romeo_id |
![]()
|
![]() Engineer Group: Members Posts: 449 Joined: 8 August 11 ![]() |
Pe telecomanda exista buton doar pt portbagaj. Ala deschide si oglinzile? Ar fi usor stupid in cazul asta...
|
--------------------
Renault
Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique
Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
|
|
MojoMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 6 July 15 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
2019 Renault Megane Dynamique 1,5 dCI EDC
Renault Kadjar 140 Tce GT Line |
|
Marian Constantin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
|
|
ntn742003 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 17 February 16 From: Craiova ![]() |
Daca faza cu oglinzile este singura ;;chestie;; gasita la Kadjar inseamna ca in rest este reusita....am ales bine
![]() |
--------------------
Renault
kadjar zen 2019 /1,33 TCE /140 CP...
Ford eco sport titanium 2020/1l/125 CP
|
|
kontrast |
![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 179 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Confirm: este o mare tâmpenie, cum să nu-i dai omului posibilitatea să anuleze aceste automatisme? Înțeleg că se rabatează automat, dar lasă-mă să decid eu treaba asta ...
Caut soluții ... Trebuie să rectific, se poate dezactiva rabatarea automată de la butonul de pe ușă. This post has been edited by kontrast: 13 Nov 2019, 15:31 |
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
chivereanumarian |
![]()
|
![]() Pagina de facebook Activari Funcții,Hărți 2019,Diagnoz Group: Members Posts: 831 Joined: 22 June 15 ![]() |
Economie mare si la megane 3 aveai aceasta optiune ,probabil facelift va fi cu d3 toate
|
--------------------
megane 3 bose 2013
Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6
2015,Megane 4 intens estate
|
|
nicu suciu |
![]()
|
acum,ca o sa vina iarna,se recomanda dezactivarea rabatarii automate,ca daca ingheata iarna si deschizi masina,sa nu fie activa rabatarea automata...
|
--------------------
renault
kadjar 1,5 dci
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Iarna trecuta nu am dezactivat-o si nu au patit nimic !
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
Marian Constantin |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.2
|
|
Johnk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 1 April 18 ![]() |
Cum se dezactiveaza rabatarea automata a oglinzilor de pe butonul de pe usa ?
Eu nu am reusit . |
--------------------
Reno
Kadjar Zen 1.5 Dci
2018
- X
|
|
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Nu se poate din buton.
Eu iarna trecuta, când ma așteptăm să înghețe rău, le lăsăm pliate când plecam, dezghețat oglinzile și le deschideam după. E posibil sa meargă dezactivat cu DDT4ALL. |
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
kontrast |
![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 179 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Eu dacă las butonul de pe ușă apăsat în stânga nu se mai rabatează automat la închidere. Poate din cauză că am facelift.
Și eu mă gândeam la ddt4all dar n-am găsit încă adaptorul obd2 potrivit. |
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
din ce am vazut pe forum, inainte de facelift nu se putea, dar la facelift butonul are 3 pozitii: deschis - auto - inchis. daca nu vrei sa se inchida/deschida automat, nu lasi butonul pe pozitia automat. apesi pe inchis cind vrei sa le inchizi (si lasi butonul apasat asa), apesi pe deschis cind vrei sa le deschizi (si lasi butonul asa).
|
--------------------
.
.
.
|
|
alexpslr |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 22 October 17 ![]() |
Ok. Deci au adăugat la facelift din buton asta.
Pt ddt4all eu am un adaptor din China de la Ali. Trebuie sa aibă cip PIC18f25k80. Merge super ok. Am avut inițial probleme cu driverul dar am găsit altul mai vechi pe net cu care merge ok. |
--------------------
Peugeot 307 2007 |
Kadjar Zen 1.5 dci
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:49 |