Rabla 2016, Diverse
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2016, Diverse
megastorm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 May 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 16v
; Dacia Sandero II 1.2 16v
|
|||
darksleep |
![]()
|
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
Am sunat la Ministerul Mediului si un momentul de fata mi s-a confirmat ce mi-a spus si mie dealer-ul.
Efectiv nu mai exista tichete. Perfect. :/ |
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|
valentin_dav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 March 15 ![]() |
|
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Aurelia asta e dealer(societate) sau reprezentant de vanzari(persoana)? Ca eu n-am auzit de dealer Aurelia pana acum...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
valentin_dav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 March 15 ![]() |
aurelia sau alta-altii nu conteaza toti sunt o apa si un pamant.
te incanta cu tot felul de minciuni iar la final ajungi sa injuri fara sa te repeti pt ca ai facut prostia sa crezi tot ce ti s-a spus un sfat pt viitorii colegi automobilisti renault feriti-va de meridian sud si mai ales de cei ce poarta ecuson cu titlul de director de vanzari iti scot ochii cu covorase de 30 ron si senzori de parcare( intre noi fie vb acestia sunt oricum din dispozitia renault.ro, si nicidecum favor de la meridian sud) dar iti comunica un pret si la emiterea facturii finale ai surpriza sa constati surprize si ce este mai rau- te trateaza precum copii de 2-3 ani cu explicatii puerile aruncand vina pe directorul cel mare asta este invatatura de minte pe viitor cine face ca mine ca mine sa pateasca |
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valentin_dav @ 14 Jul 2016, 09:30) aurelia sau alta-altii nu conteaza toti sunt o apa si un pamant. te incanta cu tot felul de minciuni iar la final ajungi sa injuri fara sa te repeti pt ca ai facut prostia sa crezi tot ce ti s-a spus un sfat pt viitorii colegi automobilisti renault feriti-va de meridian sud si mai ales de cei ce poarta ecuson cu titlul de director de vanzari iti scot ochii cu covorase de 30 ron si senzori de parcare( intre noi fie vb acestia sunt oricum din dispozitia renault.ro, si nicidecum favor de la meridian sud) dar iti comunica un pret si la emiterea facturii finale ai surpriza sa constati surprize si ce este mai rau- te trateaza precum copii de 2-3 ani cu explicatii puerile aruncand vina pe directorul cel mare asta este invatatura de minte pe viitor cine face ca mine ca mine sa pateasca Nu stiu cum e in Sud dar in Vest e super ok. Am primit raspunsuri la intrebari mereu, pe loc, sau mai tarziu prin email. Am primit cadou: alarma, covorase cauciuc, numere rosii, motaj alarma. Alarma inca nu s-a montat pentru ca nu au indicatii de la Renault cum si pe unde sa traga firele. Cand fac rost de info ma suna pentru o programare, mare plus ca nu o pun dupa ureche! La livrare masina acoperita, foaie printata cu felicitari langa ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
anti77 |
![]()
|
IT Project Manager by day, amateur radio operator by night Group: Members Posts: 104 Joined: 23 May 11 ![]() |
Si eu astept o noua masina de la reprezentanta pe sapt. viitoare, am cumparat o rabla de pe olx la 1000 ron, cu plata cand primesc certificatul de radiere eliberata de politie, ce s-a si intamplat luni, 25.iulie 2016.
Insa ieri seara inca masina nu figura ca si radiata in aplicatia PSIPAN, desi am aici in mana certificatul de radiere in original, un alt exemplar original fiind la dealer. O cunostinta (politist la rutiera) mi-a confirmat ca masina apare inca in sistemul lor (ca neradiata). O mai patit cineva asa? Oare ce se poate face? |
--------------------
renault
symbol
2011 1.2 16v tel 0726 opt opt cinci cinci unu doi
|
|
anti77 |
![]() ![]()
|
IT Project Manager by day, amateur radio operator by night Group: Members Posts: 104 Joined: 23 May 11 ![]() |
QUOTE(anti77 @ 28 Jul 2016, 11:27) ...masina nu figura ca si radiata in aplicatia PSIPAN, desi am aici in mana certificatul de radiere in original...Oare ce se poate face? Cu 5 lei am mai scos un certificat de radiere, si s-o rezolvat. Nu mi s-a dat nici o explicatie... Cred ca s-o radiat alta masina prima data, cineva va avea o surpriza... |
--------------------
renault
symbol
2011 1.2 16v tel 0726 opt opt cinci cinci unu doi
|
|
mariusik88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 25 February 10 From: Bucuresti ![]() |
A asteptat cineva mai mult de 12-13 saptamani sa-i ajunga masina?
Am primit termen de livrare de la dealer 12 saptamani, iar de la vocea clientului 16 saptamani. Cei 5% au fost dati acum 2 saptamani. (Clio Life 0.9 tce + faruri de ceata) This post has been edited by mariusik88: 7 Apr 2017, 16:34 |
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / 0.9 TCE / Life
- RO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:22 |