Captur 0.9 TCe, sfaturi achizitie
![]() ![]() ![]() |
Captur 0.9 TCe, sfaturi achizitie
tannu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 28 April 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
1.5 dCi
|
|||
popescu_nicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 May 17 ![]() |
Buna ziua!
Am comandat un Captur TCe 90, Zen cu trei optiuni, in luna martie. Am dat avansul de 5%. De la reprzentanta mi au spus initial ca voi primi masina in luna mai. Ulterior au revenit si mi au spus ca va trebui sa astept pana in luna iunie deoarece modelul din 2013 nu se mai fabrica, iar pentru cel din 2017, livrarile incep cu luna iunie 2017. Sunt nerabdator sa vina masina intrucat vine vara iar masina pe care o am v a trebui sa o dau saptamana viitoare. As dori o prezentare sumara in ce priveste consumul, reactia motorului in diferite situatii, consumul mixt, confortul si insonorizarea. Multumesc |
--------------------
Renault
Captur
2017 - Facelift ZEN Energy TCe 90
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
Consumul mediu la mine e in jur de 8%. Insonorizarea la viteze mari lasa de dorit. La fel si confortul la drum lung,( ca idee pe spate e punte rigida, doar pe fata sunt supensii independente). Per total raportul pret/calitate e decent. Conteaza mult ce masina ai avut inainte, daca era cu motor mare, foarte confortabila etc.
|
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Nu e vorba de puntea spate. Asa am si la masina din semnatura, insa Megane, si confortul e asigurat.
Problema este la suspensie. Acum 3 ani cand am facut test drive cu Captur aceasta mi s-au parut dura, i-am comunicat si consilierului de vanzari. Unul dintre motivele pentru care a iesit din short-list. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
tannu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 28 April 15 ![]() |
Cred ca Thaddaus se referea la faptul ca e punte fixa, nu cu brate independente.
Mie, personal, nu mi se pare asa rigida suspensia. Chiar mi se pare ok pt a-ti oferi si stabilitate, mai ales raportat la garda putin marita. |
--------------------
Renault
Captur
1.5 dCi
|
|
Thaddaus |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Colegul NicuPopescu vad ca are Logan, deci e un pas inainte pentru el, nu se va plange de rigiditatea puntii spate.
Oricum, masina noua e masina noua. Sa-l felicitam pentru achizitie. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Dap. Felicitari pentru achizitie. O sa fie un mare pas inainte asa cum a fost si pentru mine.
|
--------------------
-
-
-
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
QUOTE(tannu @ 17 May 2017, 13:46) Cred ca Thaddaus se referea la faptul ca e punte fixa, nu cu brate independente. QUOTE(Thaddaus @ 18 May 2017, 08:43) Da, la asta ma gandeam. Si eu ![]() Problema de confort mai poate fi si de la scaune, sau pozitia in scaun. This post has been edited by m3st_tce: 18 May 2017, 20:05 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 03:40 |