Problema geam electric pasager clio 2 bicorp
![]() ![]() ![]() |
Problema geam electric pasager clio 2 bicorp
catalupy.cl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 dci
|
|||
BlueChaos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 March 15 From: Bucuresti ![]() |
Salutare.
Cand se blogheaza nu merge din nici un buton? Eu as zice ca e butonul pe duca/dus... Verifica siguranetele pt geamuri.. verifica mufele de la butoane,sa nu se fi largit papucii mufelor... Bafta.. |
--------------------
Renault
Clio 2
2003 1.2 16v Bicorp
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Am avut aceeasi problema cu geamul de la sofer, avea momente cand mergea si momente cand ramanea blocat... am dat jos butonul, l-am desfacut bucati, am bagat spray de frane in el cat incape, am frecat contactele cu un cap de surubelnita dreapta, din aia mica, de mecanica fina (locul e cam mic) si problema s-a rezolvat
incearca si asta si poti baga si niste spray de contacte in mufa care intra in buton |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
catalupy.cl |
![]()
|
Da cand se blocheaza nu merge din nici un buton. Cand am luat masina butonul de pe partea soferului care comanda geamul din dreapta avea un contact intrerupt dar l-am reparat iar spray de contacte am bagat in toate mufele si in cele de la butoane si in cele de la usi. Voi mai desface inca o data in week-end.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 dci
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
repet: desfaci butonul si-l curati... nu doar spray de contacte in mufe....
dai jos partea aia pe care apesi tu si prin care se vede lumina, dai jos plasticul portocaliu.... acolo o sa gasesti ledul prins pe un soclu, dai jos si ala...ajungi la lamelele de contact... acolo bagi spray de frane cat incape, ca sa scoti mizeria (la mine era ca un fel de noroi ![]() cu grija, ca peste tot sunt niste urechi foarte fragile, ai grija sa nu le rupi vezi ca si pe forum cred ca sunt tutoriale cum sa desfaci butoanele de la geamuri (cred ca in topicul pentru schimbat becuri / lumini).... sau poate pe youtube |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
BlueChaos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 March 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalupy.cl @ 5 May 2016, 17:33) Da cand se blocheaza nu merge din nici un buton. Cand am luat masina butonul de pe partea soferului care comanda geamul din dreapta avea un contact intrerupt dar l-am reparat iar spray de contacte am bagat in toate mufele si in cele de la butoane si in cele de la usi. Voi mai desface inca o data in week-end. ![]() Sigur e dus butonul. Asa am patit si eu,daca butonul de la sofer (care are rol si de "master") e dus,nici cel din dreapta nu va functiona. La mine nu cobora cel din stanga,l-am lasat asa,dar dupa un timp nu a mai mers nici cel din dreapta din nici un buton, am schimbat botunul de la sofer si nu mai am probleme. Bafta. P.s. eu am dat 50 de lei pe buton la dezmembrari. |
--------------------
Renault
Clio 2
2003 1.2 16v Bicorp
|
|
catalupy.cl |
![]()
|
Salut. Butonul l-am desfacut bucati(are 4 miniswitch-uri unul din ele l-am carpit in decembrie deci l-am curatat atunci) cu multimetrul l-am masurat azi pare ok dar pentru un plus de siguranta o sa-l schimb. Daca aveti cumva vreo schema electrica cu geamurile electrice va rog sa postati aici, ce am mai gasit manuale pe site au link-uri vechi care nu mai functioneaza. Cred ca am buton cu impuls doar pe partea soferului( am doua relee in uch care cred ca sunt pentru geamul de la sofer unul pe urcare altul pe coborare???) deci daca aveti vreo schema pentru genul asta de sistem va rog postati. Multumesc pentru raspunsuri
P.S. momentan am tigaia desfacuta in garaj si ramane asa tot week-end-ul orice idee e bine venita This post has been edited by catalupy.cl: 6 May 2016, 20:12 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 dci
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai geamuri electrice si pe spate si butoanele functioneaza de ce nu iei de acolo sa vezi macar ca e din butoane? Banuiesc ca sunt la fel si se potrivesc (pentru test)
|
--------------------
.
.
.
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
E bicorp cu 3 usi...geamurile de pe spate nu au nimic mecanic...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
ti-am trimis un PM, discutam acolo si iti trimit ceva pentru partea electrica
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
catalupy.cl |
![]()
|
QUOTE z_fdd bacau Posted Today, 21:12 ti-am trimis un PM, discutam acolo si iti trimit ceva pentru partea electrica multumesc pentru ajutor. vedem maine ce mai fac va tin la curent 7 May 2016, 20:31: deci toate problemele de la ce se vede in poza ... Daca imi trecea prin cap sa o scot de prima data scapam de stres. Am verificat-o cu lampa de control si de fiecare data cand apasam pe ea facea contact, lampa se aprindea, asa ca am crezut ca e ok dar cand luam lampa tensiune lipsa... ![]() This post has been edited by catalupy.cl: 7 May 2016, 20:31 Attached thumbnail(s) IMG_20160507_211906.jpg ( Size: 663.38k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:59 |