procedura predare auto
![]() ![]() ![]() |
procedura predare auto
valentin_dav |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 March 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Solicita un document scris unde se mentioneaza interdictia!
Ca vorbele....zboara! RCA se poate face orinde....chiar si pe net! This post has been edited by espacern: 13 Jun 2016, 09:03 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' tie ti-e rusine sa intri pe emag si sa-ti faci asigurare?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
valentin_dav |
![]()
|
nu R 19 nu mi-e rusine, dar ca sa fac asig imi trebuie cartea masinii pe care o primesc dupa ce primesc masina, asta este problema. asig imi pot face de oriunde idea era daca eu pot pleca cu masina de la dealer fara asig sau trebuie sa arat ca am.
ceva gen bilet de trecere |
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(valentin_dav @ 13 Jun 2016, 09:05) Ideea e ca nu poti circula pe drumurile publice fara asigurare (legal). Mi se pare normal sa nu te lase sa pleci fara asigurare, nu mi se pare normal sa te oblige sa inchei asigurarea la una din cele 3 firme cu care colaboreaza ei, dar...traim in Romania... |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
Cred ca este normal sa nu poti pleca fara asigurare RCA de la dealer deoarece el iti elibereaza acele numere provizorii, asa cum si la politie daca te duci sa iti scoti numerele trebuie sa prezinti o copie de pe asigurarea RCA valabila nu vad de ce dealerul trebuie sa iti dea numere fara RCA.
Nu inteleg de ce ai nevoie de cartea masinii pentru RCA, oricum cartea o primesti la o saptamana sau doua dupa ce ridici masina. Pentru asigurare ai nevoie doar de seria masinii. Eu i-am cerut o copie a facturii pentru a avea taote datele si mi-am facut asigurare unde am vrut eu iar cand am ajuns sa ridic masina doar si-au facut o copie de pe asigurare. |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
- - ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
citizen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 June 15 From: Constanta ![]() |
Daca masina este achizitionata prin leasing, nu esti proprietar pana nu termini de achitat creditul. Propietar este firma de leasing si este normal sa isi faca asigurare (pe care o vei plati tu) unde doreste. Daca nu este cazul aici, atunci sunt sigur ca iti poti face tu o asigurare oriunde doresti. Si pentru asta nu este nevoie de cartea masinii
This post has been edited by citizen: 13 Jun 2016, 10:19 |
--------------------
Renault Clio
Expression Energy 1.5 dCi
2015 Tehnologia moderna pedepseste omul prost
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
Nu cred ca este cazul de leasing, pentru ca atunci i-ar fi facut si CASCO.
|
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cri8sti @ 13 Jun 2016, 09:58) Ideea e ca nu poti circula pe drumurile publice fara asigurare (legal). Mi se pare normal sa nu te lase sa pleci fara asigurare Se poate circula si fara RCA....pe platforma. Agentul de politie este cel care poate interzice circulatia.....nu orice agent comercial! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
valentin_dav |
![]()
|
ok oameni buni, acum am inteles
asig oricum trebuie sa fac, nu intelegeam de ce nu poate el sa ma lase sa plec fara, acum am inteles treaba cu nr rosii si politia din acest motiv am zis sa intreb oameni mai destupati decat mine si se pare ca acum m-am destupat si eu va multumesc mult pentru sfaturi si explicatii la multi km fara evenimente negative ps- se aude ceva de rabla pe la voi? |
--------------------
renault
clio 4 estate
1,5 dci 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Du-te la asiguratorul pe care-l vrei tu si zi-i ca vrei RCA pentru inmatriculare. Iti face pe seria de sasiu polita si gata.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce mare lucru, faci un RCA pe o luna la unul din aia 3, o sa fie un numic gen 50 de lei si aia e. Dupa aia iti faci unde vrei tu.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
orex |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 November 15 ![]() |
QUOTE(valentin_dav @ 13 Jun 2016, 09:05) nu R 19 nu mi-e rusine, dar ca sa fac asig imi trebuie cartea masinii pe care o primesc dupa ce primesc masina, asta este problema. asig imi pot face de oriunde idea era daca eu pot pleca cu masina de la dealer fara asig sau trebuie sa arat ca am. ceva gen bilet de trecere Salut! Nu-ti trebuie nicdecum cartea masinii. Ai o serie de caroserie, da? RCA se poate face fix dupa VIN. Nu ti se poate impune un anume asigurator atat timp cat ai achizitionat-o de la o firma abilitata de ASAF sa vanda astfel de polite. PS Cartea ti-o va da tot dealerul dupa vreo 15 zile de la achizitie. Pana atunci vrei sa circuli nu? ![]() This post has been edited by orex: 16 Jun 2016, 17:59 |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 75CP
2015
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
in 2014 am achzitionat auto nou si nu m-a obligat sa imi fac asigurare la ei, am facut eu la brokerul meu fiindu-mi transmisa seria de sasiu si copia dupa facutra proforma, bineinteles ca am iesit mai ieftin decat la dealer mai ales la casco masina nefiind luata cu credit am facut mult mai ieftin decat "oferta lor" la brokerul cu care am mai lucrat din 2007 - asigurator casco cunoscut
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:48 |