Cadru motor
![]() ![]() ![]() |
Cadru motor
finu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Coupe 2.0 16V F4R-746 140 HP
2002
|
|||
Kirov |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 June 15 From: Galati ![]() |
Posibil sa difere in functie de motorizare , sau nu . Te referi la calandru presupun .
Nou la reprezentanta sau magazine de piese auto , sau daca or fi pe producator....altfel recomand mai degraba SH , dar original si in cat mai perfecta stare . |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
2002 / Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' cum forteaza cineva pe altcineva sa sara borduri?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
finu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
din cate am inteles nu se potriveste de la hatch, berlina sau break.
musai de coupe. cod produs 8200039279 greseala imi apartine. |
--------------------
Renault
2002
|
|
finu |
![]()
|
Am luat din dezmembrari un cadru motor identic si in perfecta stare.
S-a potrivit la fix. N-a fost nevoie sa schimb nimic in plus la suspensie. Pt cine e interesat. Nu se potrivesc cadre de motor de sedan, break . Nici cele provenite de la coupe-uri cu motorizari mai mici. Ca si cost am platit 300 roni fata de aproape 500 EUR cat ar fi costat unul nou. |
--------------------
Renault
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:09 |